Μύκονος: “Χτύπησε τη μάνα του γιατί…ήρθε σε ερωτική επαφή με συμμαθητή του”

Μύκονος: “Χτύπησε τη μάνα του γιατί…ήρθε σε ερωτική επαφή με συμμαθητή του”

Δεν πέρασε και πολύ ώρα από τη δημοσίευση του θέματος , όπου 17χρονος στη Μύκονο ξυλοκόπησε άγρια τη μητέρα του και τα μαντάτα άρχισαν να φθάνουν.

Αποκλειστική μαρτυρία γυναίκας στο CycladesLive.gr,  που βρισκόταν στο σημείο του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου την ώρα που η 44χρονη μητέρα πήγε να καταγγείλει τον ξυλοδαρμό από τον ίδιο της το γιο,  μας μετέφερε τα όσα άκουσε να διαδραματίζονται.

“Το παλικάρι πράγματι χτύπησε τη μητέρα του σύμφωνα με τα όσα έλεγαν. Τη χτύπησε μάλιστα γιατί την έπιασε  σε ερωτική επαφή με συνομήλικό  του, συμμαθητή του…. Έτυχε να είμαι στο αστυνομικό τμήμα από έξω όταν πήγε η γυναίκα και  άκουσα τα οσα έγιναν. Περνούσα από εκεί γιατί πήγαινα στις τουαλέτες που έχει  στο τμήμα από πίσω και βασικά είχε μαζευτεί ένα σωρό κόσμος εκεί..  Ο 17χρονος  μάλιστα νομίζω πως δεν είχε φύγει από το νησί όπως γράφτηκε. Ηταν εκεί στο Αστυνομικό Τμήμα.”

Δεύτερη μαρτυρία που έφθασε στο CycladesLive.gr, κάνει λόγο για καυγά ανάμεσα σε μάνα και γιο που αφορούσε τον πατέρα του παλικαριού και πρώην σύζυγο της μητέρας του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες,  η 44χρονη πήγε στη Μύκονο διακοπές μαζί με τα τρία παιδιά της, τον 17χρονο και 15χρονο -οι οποίοι είναι από τον ίδιο πατέρα -και την 4χρονη κόρη της η οποία είναι από άλλον γάμο. Στο νησί ήταν μαζί τους και ο νέος σύντροφος της γυναίκας.

Το CycladesLive.gr, σας μεταφέρει τις Μαρτυρίες  που έφθασαν στα γραφεία μας από κατοίκους του νησιού της Μυκόνου, διατηρώντας πάσα επιφύλαξη για την ορθότητα και την ισχύ τους.

Να σημειωθεί σε κάθε περίπτωση, ότι η άσκηση βίας είναι καταδικαστέα από όλους και δεν αποτελεί τρόπο επίλυσης προβλημάτων και διαφορών σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση!!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ- ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα