Βαγγέλης Μαραγκός- Έσκασε η βόμβα της ανεξαρτητοποίησής του!!!

Βαγγέλης Μαραγκός- Έσκασε η βόμβα της ανεξαρτητοποίησής του!!!

Σαν βόμβα έσκασε πριν από λίγο στα γραφεία του CycladesLive.gr, η είδηση της ανεξαρτητοποίησης του Κοινοτικού Συμβούλου Ερμούπολης, κ. Βαγγέλη Μαραγκού, από τον Δημοτικό Συνδυασμό «Ανοιχτοί Ορίζοντες για την Σύρο».

 

Αναλυτικά η επιστολή της ανεξαρτητοποίησής του προς το Δήμο Σύρου Ερμούπολης. Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη ανεξαρτητοποίηση που λαμβάνει χώρα στη θητεία και τη Δημοτική Παράταξη του κ. Λειβαδάρα – θυμίζουμε και την ανεξαρτητοποίηση του κ. Πέτρου Μώτου κάποιους μήνες πριν!!!

 

Προς Δήμαρχο Σύρου Ερμούπολης Νικόλαο Λειβαδάρα

Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Σύρου Ερμούπολης

Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σύρου Ερμούπολης, κυρίες και κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, με την παρακάτω επιστολή μου, καταθέτω την Ανεξαρτητοποίηση μου από τον Δημοτικό Συνδυασμό «Ανοιχτοί Ορίζοντες για την Σύρο».

Θεώρησα τον εαυτό μου ότι θα αποτελούσε ένα χρήσιμο «γρανάζι» μιας ομάδας ανθρώπων, οι οποίοι θα είχαν άμεση επαφή μεταξύ τους, ενώ πίστευα επίσης, ότι θα βρισκόμασταν ως Αιρετοί αρκετά τακτικά να συζητούμε τα προβλήματα της καθημερινότητας των Δημοτών σε ένα κοινό πλαίσιο, με σκοπό την επίλυση τους, όπως επίσης, και ότι θα είχαμε άμεση επαφή με την Πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου και τον Δήμαρχο.

Δυστυχώς όμως από την περίοδο ανάληψης καθηκόντων των θέσεων από τους εκάστοτε Προέδρους των Νομικών Προσώπων του Δήμου, οι συναντήσεις μας με την Δημοτική Αρχή ήταν ελάχιστες αυτά τα 3 χρόνια ως μηδαμινές. Αναφέρω ως παράδειγμα, την τελευταία άτυπη συνάντηση του Δημάρχου και του Αντιδημάρχου Τ.Υ με την πλειοψηφία του Τοπικού Συμβουλίου της Ερμούπολης, στο γραφείο του κου Λειβαδάρα πριν περίπου 3-4 μήνες, όταν ζητήσαμε τα αυτονόητα, δλδ ενημέρωση για τις δράσεις τα έργα αλλά και τα προβλήματα της Δημοτικής Αρχής, αν και υπήρξε δέσμευση, ότι μια φορά το μήνα μέσω τηλεδιάσκεψης (λόγω covid-19) θα έχουμε ενημέρωση με αυτό τον τρόπο, δυστυχώς ως σήμερα ούτε αυτό έγινε πράξη.

Επίσης, θεωρώ ότι δεν αξιοποιήθηκα καταλλήλως ούτε στην Δημοτική Ραδιοτηλεόραση με 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο του Ραδιοφώνου, όπως και στο αθλητικό κομμάτι, μιας και λόγω της επαγγελματικής μου ιδιότητας του Επαγγελματία Αθλητικού Συντάκτη μέλος του(Π.Σ.Α.Τ Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου) έχω άμεση σχέση με τους παράγοντες και ανθρώπους του Αθλητισμού.

Ευχαριστώ την τιμή που μου έκανε ο Δήμαρχος Νίκος Λειβαδάρας να στηρίξω τον συνδυασμό «Ανοιχτοί Ορίζοντες για την Σύρο», βοήθησα κάνοντας λίγα πράγματα στην Κοινότητα Ερμούπολης, ενώ θα μπορούσα με ζήλο και διάθεση να κάνω περισσότερα, αλλά δυστυχώς δεν μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία ως σήμερα. Στην Αυτοδιοίκηση θέλω να είμαι χρήσιμος, αυτός ήταν και ο λόγος συμμετοχής μου στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, να έρχομαι σε άμεση επαφή με τον κόσμο κάτι το οποίο έκανα ως σήμερα και θα συνεχίσω να κάνω πιστέψτε όσο παραμένω σε αυτήν, διότι είμαι και εγώ ένα ενεργό κομμάτι της κοινωνίας μας.

Για τους παραπάνω λόγους δηλώνω δημόσια ότι αποχωρώ από την Δημοτική Παράταξη « Ανοιχτοί Ορίζοντες για την Σύρο» υπηρετώντας πλέον την Πόλη μου ως Ανεξάρτητος Τοπικός Σύμβουλος, συνεχίζοντας από την θέση αυτή να αγωνίζομαι για το καλό του τόπου και των συνδημοτών μου.

 

Σύρος Tρίτη 3 Μαΐου 2022

Ο Δηλών

Ανεξάρτητος Τοπικός Σύμβουλος Ερμούπολης

Μαραγκός Ευάγγελος”

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα