Τσίπρας: Να κάνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ ικανό να εμπνεύσει την κοινωνία

Τσίπρας: Να κάνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ ικανό να εμπνεύσει την κοινωνία

Στη διαδικασία εκλογής συνέδρων ενόψει του 3ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συμμετείχε σήμερα ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας ψηφίζοντας στην ΟΜ Αμπελοκήπων, δίνοντας το έναυσμα για έναν ΣΥΡΙΖΑ ικανό να εμπνεύσει την κοινωνία.

 

Αμέσως μετά, ο ίδιος δήλωσε: «Χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία σε όλη την Ελλάδα αυτές τις μέρες ψηφίζουν για να εκλέξουν τους συνέδρους τους για το 3ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία που φιλοδοξούμε να είναι ένα συνέδριο τομής, ένα συνέδριο το οποίο θα θέσει τις βάσεις ώστε να κάνουμε μια νέα αρχή με την κοινωνία στην πρώτη γραμμή».

 

«Να κάνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ πιο μαζικό, ανανεωμένο, ελκυστικό, ισχυρό, ικανό να εμπνεύσει την κοινωνία, μαζί με την κοινωνία, για τη μεγάλη ανατροπή, την μεγάλη νίκη στις ερχόμενες εκλογές», προσέθεσε, προκειμένου «να κρατήσουμε όρθια την κοινωνία, σε μια περίοδο που δυστυχώς εκ νέου χειμάζεται».

 

Πρόκειται για «μια βαθιά δημοκρατική διαδικασία που πιστεύουμε ότι θα δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις», κατέληξε ο κ. Τσίπρας.

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα