Πανελλαδική επιτυχία του CycladesLive.gr- Το Blue Star Naxos τη στιγμή που εντοπίζει το κινδυνεύον ταχύπλοο

Πανελλαδική επιτυχία του CycladesLive.gr- Το Blue Star Naxos τη στιγμή που εντοπίζει το κινδυνεύον ταχύπλοο

Πανελλαδική επιτυχία του CycladesLive.gr – σας εκθέτουμε το γεγονός και σας παραθέτουμε αποκλειστικές φωτογραφίες από το σημείο του συμβάντος:

Συνέβη μεσημβρινές ώρες εχθές και αφορά στην εισροή υδάτων στο Τ/Χ σκάφος ”ΕΛΕΟΝΩΡΑ” Τ.Σ. 3091 Α’, στη θαλάσσια περιοχή Σαρωνικού κόλπου, με τρεις ημεδαπούς επιβαίνοντες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες το Blue Star Naxos που παράπλεε κοντά στο σημείο του συμβάντος ήταν το πρώτο που εντόπισε το ταχύπλοο προκειμένου να προφέρει βοήθεια.

 

Το Blue Star Naxos, με Πλοίαρχο το Συριανό Μπαλόπιτα Γιώργο, μας έκανε για μία ακόμη φορά περήφανους ως Συριανούς και Κυκλαδίτες!!! Συγχαρητήρια!!

 

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε για εσάς και Αναλυτικά το συμβάν από τη λιμενική Αρχή Λαυρίου:

 

 

“Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Λαυρίου, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., για εισροή υδάτων στο Τ/Χ σκάφος ”ΕΛΕΟΝΩΡΑ” Τ.Σ. 3091 Α’, στη θαλάσσια περιοχή Σαρωνικού κόλπου, με τρεις (03) ημεδαπούς επιβαίνοντες.

Άμεσα στην ανωτέρω περιοχή μετέβησαν δύο (02) περιπολικά σκάφη Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., το Ι/Δ σκάφος ”ΣΙ ΣΟΣ 1” Τ.Λ. 325, το Ε/Π – Α/Κ σκάφος ”ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 2” Ν.Π. 392, καθώς και τα παραπλέοντα Ε/Γ – Ο/Γ ”ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΝΑΞΟΣ” Ν.Π. 11014 και Δ/Ξ ”STAR POWER” σημαίας Μάλτας.

Το εν λόγω Τ/Χ σκάφος εντοπίστηκε, με τους επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους, και στη συνέχεια ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια από το ανωτέρω Α/Κ σκάφος, με τη συνοδεία περιπολικού σκάφους Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. στον λιμένα Κερατσινίου, ενώ με μέριμνα του ιδιοκτήτη ανελκύστηκε με γερανοφόρο όχημα.”

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα