Τήνος: Οργή και θλίψη από τη μητέρα του αγιογράφου που έπεσε νεκρός- ΒΙΝΤΕΟ

Τήνος: Οργή και θλίψη από τη μητέρα του αγιογράφου που έπεσε νεκρός- ΒΙΝΤΕΟ

Για ασήμαντη αφορμή έχασε τη ζωή του ένας 52χρονος άνδρας στο νησί της Τήνου, όταν ένας υπερήλικας γείτονάς του του έστησε καρτέρι και τον πυροβόλησε. Αυτή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως η είδηση της ημέρας ή και της εβδομάδας ακόμη.

Η ώρα ήταν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής. Ο 52χρονος άνδρας, που ήταν διευθυντής στην σχολή αγιογραφίας του νησιού βγήκε από το σπίτι του και μπήκε στο αυτοκίνητό του. Τότε ο 90χρονος δράστης κρατώντας μια κυνηγετική καραμπίνα έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου και πυροβόλησε τουλάχιστον δύο φορές το θύμα. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

 

Κάτοικοι του νησιού περιγράφουν το θύμα ως έναν πολύ ήσυχο άνθρωπο, οικογενειάρχη και πατερα δύο παιδιών που δεν έδινε ποτέ δικαιώματα εν αντιθέσει με τον δράστη που όπως υποστηρίζουν τσακωνόταν συνεχώς με όλους, δημιουργούσε πολλά προβλήματα με αποτέλεσμα πολλές φορές να επεμβαίνει η αστυνομία. Ο δράστης μάλιστα είχε κάνει μήνυση στο θύμα ότι του δηλητηρίασε το πηγάδι και μήνυση για αυτοδικία επειδή είχε τοποθετήσει κεραία στην ταράτσα.

 

Ο άτυχος 52χρονος πατέρας δύο παιδιών πριν λίγο διάστημα έχασε τον αδερφό του από καρκίνο, ο οποίος είχε και εκείνος άλλα δύο παιδιά ενώ προηγουμένως, είχε χάσει και τον πατέρα του, που ήταν διευθυντής της σχολής Αγιογραφίας της Τήνου και μετά τον θάνατό του, πήρε την θέση του.

Η μητέρα του 52χρονου συντετριμμένη μιλά προσπαθώντας και η ίδια να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί..

 

 

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα