«Την αγαπούσα … Ποτέ δεν είχα σκοπό να τη βλάψω», είπε ο δολοφόνος της Καρολάιν

«Την αγαπούσα … Ποτέ δεν είχα σκοπό να τη βλάψω», είπε ο δολοφόνος της Καρολάιν

Σάστισε το δικαστήριο – Ο διάλογος του συζυγοκτόνου με την Πρόεδρο

Επιμένοντας στους ισχυρισμούς του ότι τάχα «αγαπούσε» την Καρολάιν Κράουτς και ότι όλη η παράσταση που έστησε αμέσως μετά την ψυχρή δολοφονία της (που έγινε κατά τον ίδιο «εν βρασμώ») και κατά τις ημέρες που ακολούθησαν «δεν ήταν προμελέτη», ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μίλησε στο δικαστήριο, στη συνέχεια της δίκης του για το στυγνό έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

 

«Την αγαπούσα και την αγαπώ ακόμη. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ», είπε με την έναρξη της διαδικασίας ενώπιον του ΜΟΔ όταν ρωτήθηκε από την Πρόεδρο εάν αποδέχεται τις κατηγορίες για τη δολοφονία της Καρολάιν, προκαλώντας παγωμάρα στο ακροατήριο με το θράσος του.

 

Η Πρόεδρος του δικαστηρίου, ενώπιον του οποίου στην προηγούμενη συνεδρίαση αναγνώστηκε το κατηγορητήριο για την ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και τη θανάτωση της σκυλίτσας της Καρολάιν, έδωσε τον λόγο στον κατηγορούμενο για την πρώτη τοποθέτησή του έναντι της κατηγορίας.

Πρόεδρος: Αποδεχεστε ή όχι τις κατηγορίες;

Κατηγορούμενος: Ποτέ δεν είχα σκοπό να βλάψω τη σύζυγό μου. Την αγαπούσα και την αγαπώ. Αυτό δεν άλλαξε και δεν θα αλλάξει ποτέ από τη μέρα που τη γνώρισα.

Πρόεδρος: Έχετε πει ότι τελούσατε σε κατάσταση βρασμού;

Κατηγορούμενος: Αυτός είναι ο ισχυρισμός μου, δεν υπήρχε προμελέτη, κανένας όφελος ή κέρδος από εμένα από αυτήν την πράξη.

 

Λίγα λεπτά νωρίτερα η Πρόεδρος τόνισε πως είναι πολύ δύσκολο να εξασφαλιστούν δικάσιμοι για την υπόθεση όταν ο νομικός εκπρόσωπος φιλοζωικού σωματείου δήλωσε κώλυμα για τη συνεδρίαση της προσεχούς Πέμπτης.

 

Όπως ανέφερε η Πρόεδρος, «γίνεται αγώνας δρόμου προκειμένου να βρεθεί αίθουσα, δεν είναι δυνατόν να κάνουμε δεκτό το αίτημα, σε αυτό το κτίριο γίνονται όλες οι μεγάλες δίκες για τις υποθέσεις που το τελευταίο διάστημα απασχόλησαν την κοινή γνώμη».

Μετά τη δήλωση του 34χρονου δολοφόνου, στο βήμα του μάρτυρα κλήθηκε να καταθέσει ο πρώτος από τους αστυνομικούς που είχαν εμπλακεί στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Στη δίκη έχουν κληθεί συνολικά 14 μάρτυρες κατηγορίας.

 

Πηγή Newsbreak.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Κατάθεση αστυνομικού για τον Μπάμπη – «Την κουνούσε και ρωτούσε αγάπη μου είσαι καλά;»

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα