Υπόθεση Πάτρας: «Τη νύχτα φωνάζουν οι γυναίκες στη φυλακή, αποκλείεται να μην ακούει τα… φόνισσα, τέρας»

Υπόθεση Πάτρας: «Τη νύχτα φωνάζουν οι γυναίκες στη φυλακή, αποκλείεται να μην ακούει τα… φόνισσα, τέρας»

Συνέντευξη στο Πρωινό έδωσε η Ματούλα, η οποία μίλησε για την υπόθεση της Πάτρας και τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Επίσης, η ίδια τόνισε για τον εαυτό της πως η φυλακή ήταν η σωτηρία της.

 

«Για μένα η φυλακή ήταν η σωτηρία μου. Το 1990 ήταν φαίνεται διαφορετικές οι φυλακές, δεν είχαμε vip κελί. Τι είναι; Η Μεγάλη Βρετανία και πήγα κι έκλεισα σουίτα; Και σε εμάς τότε αν κάποια είχε κάνει φόνο, δεν έβγαινε για προαυλισμό με τις άλλες κρατούμενες. Όλη τη νύχτα φωνάζουν οι γυναίκες από τα παράθυρα. Αυτή αποκλείεται να μην ακούει τα “φόνισσα, τέρας” και όλα αυτά», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Να υπάρχει άνθρωπος έξω από το κελί να σου ανάβει το τσιγάρο; Εντάξει, μέχρι ενός ορίου και το σωφρονιστικό. Άκουσα ότι της πήγαν και σεσουάρ. Είσαι στη φυλακή, έχεις τεράστιο πρόβλημα να αντιμετωπίσεις και θες σεσουάρ να φτιάξεις τα μαλλιά σου; Που θα πας; Σε δεξίωση; Οι παιδοκτόνοι αντιμετωπίζονται πολύ άσχημα στη φυλακή γιατί εκεί είναι όλες μάνες. Ακόμα και στο επισκεπτήριο, δεν θα πάει την ώρα που έχουν κι άλλες επισκεπτήριο. Κλαίω κάθε φορά που βλέπω αυτά τα παιδάκια, δεν ξέρω ποιος τα σκότωσε. Είναι αμαρτία αυτές οι ψυχούλες. Είναι αμαρτία να έχεις ένα παιδί και να περιμένεις εννιά μήνες να το δεις και μετά ξαφνικά να φεύγει».

 

Πηγή nassosblog.gr

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα