Θετικός απόηχος στην ανακοίνωση Μανώλη Πολυκρέτη

Θετικός απόηχος στην ανακοίνωση Μανώλη Πολυκρέτη

Θετικός είναι ο απόηχος, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Μανώλη Πολυκρέτη ότι θα ηγηθεί Δημοτικής κίνησης στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Και η εμφάνιση του ιδίου, και το περιεχόμενο των λόγων του, αλλά και το όλο πλάνο και το όλο σκηνικό της παρουσίασής του δείχνουν ότι πρόκειται για μια πολύ σοβαρή προσπάθεια.

Άνθρωποι που γνωρίζουν τα καλά τα της αυτοδιοίκησης στη Νάξο, μας είπαν ότι αποτελεί μια πολύ σοβαρή εναλλακτική πρόταση στη σημερινή δημοτική αρχή. Όπως ανέφερε και στο διάγγελμά του στον Ναξιακό λαό, ο Συνδυασμός του απευθύνεται σε δημότες όλων των κομμάτων και όλων των πολιτικών αποχρώσεων.

Ο ήπιος αλλά και αποφασιστικός λόγος του Μανώλη Πολυκρέτη, δείχνει ότι έχει θέληση να διεκδικήσει με σοβαρότητα τη δημοτική εξουσία αλλά και να εφαρμόσει όπως λέει ο ίδιος ένα πρόγραμμα το οποίο θα εκτοξεύσει το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Στενοί του συνεργάτες μας ανέφεραν ότι ως επικεφαλής πλέον Δημοτικής Παράταξης, θα δώσει συνέντευξη τύπου ενώ θα εχει επαφές, με όλους τους φορείς της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων.

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα