Θάνατος τριών κοριτσιών: Τι ισχυριζόταν η μητέρα για την κεταμίνη

Θάνατος τριών κοριτσιών: Τι ισχυριζόταν η μητέρα για την κεταμίνη

Θάνατος τριών κοριτσιών: Τι ισχυριζόταν η μητέρα για την κεταμίνη .

«Δεν έχουμε ιδέα» απάντησε η κατηγορούμενη μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου λίγο πριν τη σύλληψή της, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο πως βρέθηκε η ουσία κεταμίνη στο αίμα της 9χρονη Τζωρτζίνας.

«Επιμένουν ότι το παιδί έπαιρνε μόνο χαλαρωτικά και αντιεπιληπτικά ενώ έπαιρνε και ηρεμιστικά η Τζωρτζίνα. Κανείς δεν έχει πει ότι του παιδιού του έδωσα στο Παίδων πολλές δόσεις βαρβιτουρικού για να ηρεμήσει από τα επεισόδια. Αυτό δεν το λέει κανείς. Κι το βαρβιτουρικό το πρόσθεσαν εκεί, εγώ δεν έχω ανάμειξη σε αυτό», είπε μιλώντας στην τοπική ιστοσελίδα thebest.gr.

 

Λίγα λεπτά αργότερα, έγινε προσαγωγή της και μεταφορά της στην Αθήνα.

Σχολιάζοντας επίσης το κλίμα αμέσως μετά τη γνωστοποίηση της είδησης για την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου έλεγε: «Τώρα έχει γίνει χαμός. Το τηλέφωνο δεν σταματάει. Άντε πάλι να λένε τα δηλητηρίασες. Απλά προκαλείται ένας χαμός τώρα».

«Όχι μόνο ιατρικά δεδομένα αλλά και φωτογραφίες της Μαλένας από το νεκροτομείο δηλαδή δε υπάρχουν οι άνθρωποι. Εγώ δε μπορώ να καταλάβω πως ξεκίνησε όλο αυτό και το ένα έφερε το άλλο και έχουν δει όλοι πως πουλάει όλο αυτό και το τραβάνε από τα μαλλιά..Το τι ψεύτικη μαρτυρία και το τι ψέμα έχουμε ακούσει δε φαντάζεσαι», ανέφερε.

 

Νωρίτερα ο εισαγγελέας της Πάτρας, έδωσε εντολή στο Ανθρωποκτονιών να προσαχθεί στην Αθήνα η Ρούλα Πισπιρίγκου, ενώ δεν αποκλείεται να εκδοθεί εντός της ημέρας ενταλμα σύλληψης σε βάρος της μητέρας των τριών νεκρών παιδιών. O εισαγγελέας Αντώνης Ελευθεριάνος άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η δίωξη αφορά στην υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας, καθώς η έρευνα για τις συνθήκες θανάτου των άλλων δύο παιδιών συνεχίζεται.

 

Πολίτες έξω από το σπίτι της κατηγορούμενης μητέρας

 

Στο άκουσμα της είδησης για τη σύλληψη της Ρούλα Πισπιρίγκου αρκετοί πολίτες μαζεύτηκε έξω στο σπίτι της στην Πάτρα, αναμεσά τους δημοσιογράφοι αλλά και απλοί πολίτες.

 

Πηγή cnn.gr

Πισπιρίγκου: Τρεις εβδομάδες πάλευαν να «δέσουν» το έγκλημα με την κεταμίνη

 

 

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα