Σύρος: Στο κενό το σχέδιο κάποιων για κοινό Δημοτικό Ψηφοδέλτιο

Σύρος: Στο κενό το σχέδιο κάποιων για κοινό Δημοτικό Ψηφοδέλτιο

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, τις τελευταίες μέρες στην Ερμούπολη έγιναν συναντήσεις, ” πηγαδάκια” και…κουβέντες για τη δημιουργία ΚΟΙΝΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ στο Δήμο Σύρου Ερμούπολης. 

Οι προσπάθειες αυτές φαίνεται ότι πέφτουν στο κενό και αυτό για δύο λόγους.

Ο πρώτος λόγος είναι ότι ένα κοινό δημοτικό ψηφοδέλτιο, δε θα βοηθούσε- όπως λένε εκείνοι που γνωρίζουν , στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του Συριανού λαού και δεύτερον, τόσο ο κ. Αλέξης Αθανασίου όσο και ο κ. Άρης Ρώτας, είναι αποφασισμένοι να ηγηθούν Δημοτικών Συνδυασμών.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι “κάποιοι” έφεραν σε επαφή αξιωματούχους της σημερινής Δημοτικής Αρχής τόσο με τον κ. Αλέξη Αθανασίου, όσο και με τον κ. Άρη Ρώτα.

Οι πληροφορίες του CycladesLive.gr αναφέρουν, ότι ο μεν κ. Αλέξης Αθανασίου είναι αποφασισμένος να ηγηθεί συνδυασμού και ήδη καταρτίζει το ψηφοδέλτιό του, ενώ και ο κ. Άρης Ρώτας, με την ηγετική του ομάδα αναμένεται να προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις μέσα στο μήνα.

Χαρακτηριστικό είναι αυτό που μας είπε αυτοδιοικητικός παράγων με τεράστια πείρα, ότι εάν υπάρξει κοινό ψηφοδέλτιο , ενδέχεται να φανερωθεί συνδυασμός με ακραίες τάσεις, ο οποίος μπορεί να λάβει πολύ υψηλά ποσοστά.

Εμείς και πάλι υπενθυμίζουμε ότι με το νέο εκλογικό νόμο που θα γίνουν οι δημοτικές εκλογές του 2023, εκλέγεται Δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό 43%. 

Όπως πάντως και να εχει το πράγμα, αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις αφού απομένει πλέον ένας χρόνος μέχρι να πάμε στις κάλπες, να εκλέξουμε τους νέους δημοτικούς  μας άρχοντες. 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύρος: Τοποθετήθηκαν οι πρώτοι βυθιζόμενοι κάδοι στο νησί – ΦΩΤΟ

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα