Σύρος: Ατύχημα το πρωί στο Φοίνικα- υπάλληλος του δήμου “έφυγε” πίσω από το απορριμματοφόρο

Σύρος: Ατύχημα το πρωί στο Φοίνικα- υπάλληλος του δήμου “έφυγε” πίσω από το απορριμματοφόρο

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του CycladesLive.gr, ατύχημα σημειώθηκε σήμερα κατά τις 7 το πρωί στην περιοχή του Φοίνικα. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες,  υπάλληλος – εργάτης του Δήμου Σύρου Ερμούπολης, που ήταν πάνω στο απορριμματοφόρο του Δήμου κι ενώ εκείνο ήταν εν κινήσει, “έφυγε” –  έπεσε πίσω από το όχημα…

Στο σημείο κατέφθασε ασθενοφόρο, όπου τον παρέλαβε για να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Σύρου, για να διαπιστωθεί αν και κατά πόσον έχει τραυματιστεί και χρειάζεται υποστήριξη.

Να σημειωθεί ότι τα παράπονα  από τα πολλά “σαμαράκια” που υπάρχουν στο σημείο είναι δεκάδες και γεγονός είναι ότι είναι άκρως επικίνδυνα. Τόσο για τα τετράτροχα οχήματα όσο και για μηχανές και μοτοσικλέτες. Αυτός κατά τους αυτόπτες μάρτυρες ήταν και ο λόγος που συνέβη το συγκεκριμένο ατύχημα στον υπάλληλο κι έφυγε πίσω.

Το συμβάν έλαβε χώρα στο δρόμο που είναι από το νηπιαγωγείο του Φοίνικα προς τα πάνω, στην περιοχή Χαλεπά.

Το CycladesLive.gr, επικοινώνησε αμέσως και με την Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Κοινωνικής Προστασίας, κ. Αγγελική Πρίντεζη, η οποία επιβεβαίωσε τις πληροφορίες μας και μας έδωσε στοιχεία από το χρονικό του συμβάντος.

 

Πάμε να δούμε μαζί όσα μας είπε:

 

“Πράγματι συνέβη αυτό το ατυχές περιστατικό σήμερα το πρωί σε συνεργάτη μας στην περιοχή Χαλεπα στον Φοίνικα. Ο άνθρωπος “έφυγε” από το απορριμματοφόρο κι έπεσε πίσω. Ο οδηγός που τον είδε άμεσα σταμάτησε επι τόπου και ειδοποίησε για βοήθεια καθώς και την υπηρεσία. 

Άμεσα έφθασε στο σημείο ασθενοφόρο, που πήρε τον συνεργάτη μας και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Σύρου, όπου βρίσκεται αυτή τη στιγμή και παρακολουθείται , όπως προβλέπεται. Στο Νοσοκομείο ήμασταν όλοι μαζί του- για να τον στηρίξουμε και να μάθουμε τι έγινε. Τόσο ο Δήμαρχος που από την πρώτη στιγμή βρέθηκε εκεί, τόσο εγώ ως προϊσταμένη της Υπηρεσίας, συνάδελφοι και φυσικά η οικογένειά του.

Θα παραμείνει στο Νοσοκομείο για να παρακολουθείται η υγεία του και ότι όλα είναι καλά αφού ήδη πράττει και τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.  Ο Δήμαρχος μερίμνησε για του νοσηλεία συνεργάτη μας και είναι πραγματικά πάντα δίπλα στους εργαζόμενους -είτε είναι μόνιμοι είτε εννοείται- με σύμβασηΤο καλό της υπόθεσης είναι ότι σύμφωνα με τη μέχρι τώρα ενημέρωση του ιατρικού προσωπικού του Νοσοκομείου, ο άνθρωπος ευτυχώς δεν έχει χτυπήσει!!!

Θα ήθελα να σημειώσω επίσης δύο πράγματα που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο και είναι πολύ σημαντικά. Το πρώτο ότι ο εν λόγω  υπάλληλος φυσικά φορούσε τον κατάλληλο και απαραίτητο εξοπλισμό για την εργασία του και το δεύτερο ότι η αντίδραση και η αντιμετώπιση του οδηγού του απορριμματοφόρου ήταν η σωστή. 

Αντιλήφθηκε αμέσως τι συνέβη, σταμάτησε το όχημα, πλησίασε τον συνεργάτη του, τον άφησε σε πλήρη ακινησία και ΔΕΝ τον μετακίνησε όπως προστάζουν οι πρώτες βοήθειες.  γιατί πρέπει να γίνει γνωστό, ότι οι συνεργάτες μας – γιατί έτσι τους νιώθουμε όλοι- έχουν παρακολουθήσει σεμινάρια σωστικά πρώτων βοηθειών. Και να που χρειάστηκαν. Θα μεριμνήσω μάλιστα  να επαναληφθούν γιατί σε όλες τις περιπτώσεις, η πρόληψη και η ενημέρωση πάντα σώζει!!!

Αυτή τη στιγμή είμαστε – και ο Δήμαρχος και εγώ και όλοι- σε επικοινωνία με το Νοσοκομείο για να μαθαίνουμε συνεχώς τα νέα για τον συνεργάτη μας. Είμαστε και θα είμαστε κοντά στους συνεργάτες-υπαλλήλους μας, γιατί για εμάς, προηγείται ο άνθρωπος και μετά τα απορρίμματα!!!”

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύρος- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τροχαίο ατύχημα στο Γαλησσά- ΦΩΤΟ

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα