Σύρος: Άλλο ένα τροχαίο στη Λαλακιά

Σύρος: Άλλο ένα τροχαίο στη Λαλακιά

Ερμούπολη, Λεωφόρος Ανδρέα Παπανδρέου. Ενας ιστορικός δρόμος που ένωσε Ερμούπολη και Άνω Σύρο. Ενα οδικό δίκτυο που αναβάθμισε όλες τις γύρω περιοχές και μόνο καλά έχει να προσφέρει με την ύπαρξή του.

Είναι κι ένας δρόμος όμως με αρκετά “μαύρα σημεία” που ως αποτέλεσμα έχουν καθημερινά – και δεν είναι υπερβολή- τροχαία ατυχήματα. Ένα τέτοιο τροχαίο ατύχημα συνέβη και σήμερα λίγο πριν τις 4 το απόγευμα στη Λαλακιά λίγο μετά το γεφύρι.

Δύο μηχανές συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα εκείνοι που ήταν πάνω να τραυματιστούν. Τη μία μηχανή οδηγούσε μία γυναίκα και είχε πάνω και δύο παιδιά!!! Υπήρξε τραυματισμός και μεταφορά στο νοσοκομείο Σύρου, και το ένα παιδί σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, έσκισε το φρύδι του.

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και στο συγκεκριμένο δρόμο, χρειάζεται να μπουν κι άλλες πινακίδες , να φτιαχτούν οι διαγραμμίσεις και οι διαβάσεις αλλά και να υπάρχει κι ένας έλεγχος από τους αρμόδιους στο συγκεκριμένο δρόμο.

Δεν είναι λίγες οι φορές που μας γίνονται παράπονα από μονίμους κατοίκους της περιοχής, τόσο για τη φασαρία που κάνουν τα μηχανάκια  όταν περνούν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες κοινής ησυχίας, όσο και για τις επικίνδυνες κόντρες που έχουν επανειλημμένα εντοπιστεί , παρέες νεαρών να κάνουν.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύρος: Μια απρόσμενη επίσκεψη στην παραλία της Βάρης

Σύρος: Έκλεψαν Εστιατόριο στην Αληθινή…

Σύρος: Κόλλησε η μπουκαπόρτα του “Άρτεμις”

Σύρος: Τροχαίο ατύχημα λίγο πριν το Ηρώων -ΦΩΤΟ

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα