ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νάξου: Προς διάλυση και πώληση τα Ελληνικά Ταχυδρομεία

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νάξου: Προς διάλυση και πώληση τα Ελληνικά Ταχυδρομεία

Μετά την αποτυχημένη εξυγίανση, τις αστοχίες και τις παραλείψεις του αρμόδιου υπουργού και της διοίκησης των ΕΛΤΑ, ήρθε και η επίθεση των χάκερ, με αποτέλεσμα επί σχεδόν τρεις εβδομάδες να μη λειτουργεί τίποτα στα ΕΛΤΑ, υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το Συντονιστικό της Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Νάξου.

 

Ούτε αποστολή αντικειμένων στο εξωτερικό, ούτε κίνηση κεφαλαίων σε εσωτερικό και εξωτερικό, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νάξου και προσθέτει:.

 

“Ποιοι πλήττονται;

 

Μα φυσικά η επιχείρηση των ΕΛΤΑ, με τα δεκάδες εκ. ευρώ που έχει απολέσει,
οι επαγγελματίες και ειδικά αυτοί που έχουν συνάψει  συμβάσεις με τα ΕΛΤΑ, οι συνταξιούχοι που με τα χίλια ζόρια πληρώθηκαν αυτό το μήνα.

 

Και οι μεγάλοι χαμένοι:  οι εργαζόμενοι που ενώ καταβάλουν τεράστιες προσπάθειες δεν μπορούν αντεπεξέλθουν και είναι αυτοί που ακούν τα δίκαια παράπονα για  τις μεγάλες καθυστερήσεις.

 

Ας μεριμνήσει λοιπόν το αρμόδιο υπουργείο και η διοίκηση των ΕΛΤΑ, για την αποκατάσταση των υπηρεσιακών λειτουργιών, όχι με απολύσεις υπαλλήλων έργων που μόλις χθες έκανε, αλλά με ενίσχυση του προσωπικού και με αγορά σύγχρονου ηλεκτρονικού εξοπλισμού, θωρακίζοντας τον οργανισμό και αποκαθιστώντας τη χαμένη του αξιοπιστία.

 

Ας σταματήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη να κρύβεται, και να λειτουργεί για ακόμα μια φορά προς όφελος ιδιωτικών συμφερόντων (ιδιωτικές επιχειρήσεις ταχυμεταφορών),  και να απαντήσει άμεσα αν υπάρχει σχέδιο αποζημίωσης των πληττόμενων επιχειρήσεων.

Τέλος, να ενημερώσει τον κόσμο, για το πότε θα επιστρέψουν τα ΕΛΤΑ σε πλήρη λειτουργία.”

 

 

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα