Συνάντηση Μανώλη Πολυκρέτη με τον Έπαρχο Νάξου Γιάννη Μαργαρίτη

Συνάντηση Μανώλη Πολυκρέτη με τον Έπαρχο Νάξου Γιάννη Μαργαρίτη

Ενας κύκλος συναντήσεων και σημαντικών επαφών, έχει ανοίξει για τον Ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο και Υποψήφιο Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Μανώλης Πολυκρέτης. Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Παροναξίας κ.κ. Καλλίνικο , όπως σας ενημερώσαμε και χθες με σχετικό άρθρο και σήμερα ακολούθησε επόμενη συνάντηση.

Η συνάντηση έγινε με τον Έπαρχο της Περιφερειακής Ενότητας Νάξου, κ.  Γιάννη Μαργαρίτη:

Με τον Έπαρχο της Περιφερειακής Ενότητας Νάξου Γιάννη Μαργαρίτη συναντήθηκε σήμερα, Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022, ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανώλης Πολυκρέτης.

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα, που αφορούν την Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες και θεωρήθηκε απαραίτητη η συνεργασία όλων των φορέων (Α’ και Β’ βαθμού Αυτοδιοίκησης, Κεντρική ηγεσία κ.ά.), προκειμένου να υπάρξει σωστός σχεδιασμός και υλοποίηση ουσιαστικών έργων στα νησιά μας.

Όπως σημειώθηκε, επιδίωξη αυτής της συνεργασίας είναι η αέναη ανάπτυξη, δίνοντας την πρέπουσα βαρύτητα στον πρωτογενή τομέα, στην υγεία και πρόνοια, στην εκπαίδευση, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και τον τουρισμό.”

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νάξος: Συνάντηση Μανώλη Πολυκρέτη με το Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλίνικο

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα