Στον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ν. Αιγαίου

Στον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ν. Αιγαίου

Στον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτη ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου Υποστράτηγος Γ. Μιχαλόπουλος

 

Τον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου Υποστράτηγο Γεώργιο Μιχαλόπουλο υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης, κατόπιν ανάληψης των νέων του καθηκόντων.

Ο κ. Λεονταρίτης καλωσόρισε το νέο Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή και του ευχήθηκε καλή δύναμη στο απαιτητικό έργο του.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζήτησαν διεξοδικά τα θέματα στα οποία επικεντρώνεται η συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με την Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου, καθώς η πολυνησιωτικότητα και η πολυδιάσπαση της περιοχής καθιστούν την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου την πιο δύσκολη διοικητικά Περιφέρεια της Ελλάδας.

 

Στο περιθώριο της συνάντησης ο κ. Λεονταρίτης δήλωσε:

«Καλωσορίζω τον κ. Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή στο Νότιο Αιγαίο.

Το υπηρεσιακό του παρελθόν και η δεδομένη εμπειρία του αποτελούν εχέγγυο χρηστής διοίκησης.

Από την πλευρά μας θα είμαστε αρωγοί στο έργο της Αστυνομίας προκειμένου στο Νότιο Αιγαίο, αυτόν τον παγκόσμιο τουριστικό προορισμό να συνεχίσει να επικρατεί η ευνομία και το αίσθημα ασφάλειας για τους μόνιμους κατοίκους και τους επισκέπτες μας».

 

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα