Στο νησί της Νάξου μας ο Μανώλης Κουτουλάκης

Στο νησί της Νάξου μας ο Μανώλης Κουτουλάκης

Στο νησί της Νάξου μας για δύο ημέρες, βρίσκεται ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου,  κ. Μανώλης Κουτουλάκης, όπου πραγματοποιεί πλήθος συναντήσεων με αρκετούς φορείς του νησιού. 

Στο νησί μαζί του και τρεις βουλευτές της Ν.Δ. του Νομού Κυκλάδων όπου τον υποδέχτηκαν και τον καλωσόρισαν. Γιάννης Βρούτσης, Κατερίνα Μονογιού και Φίλιππος Φόρτωμας, στο πλευρό του συζητώντας ζητήματα της Νάξου κι όχι μόνο.

Φθάνοντας στο νησί  αρχικά ο κ. Κουτουλάκης, επισκέφθηκε το Επαρχείο  και τον Έπαρχο Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Αμοργού, κ. Γιάννη Μαργαρίτη  με τον οποίο συζήτησαν αρκετά θέματα , όπως το Λιμάνι της Νάξου αλλά κι άλλα ζητήματα υποδομής στο νησί.  Στη συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέας Αιγαίου, ήταν και ο πάντα δραστήριος αντιδήμαρχος του Δήμου Νάξου Μανώλης Πολυκρέτης”

Ο κ. Μαργαρίτης σε ανάρτησή του, ανέφερα σχετικά:

“Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Μανώλη Κουτουλάκη στο Επαρχείο Νάξου κατά το ξεκίνημα της επίσκεψής του στο νησί μας. Βασικό θέμα συζήτησης ήταν το λιμάνι και άλλες βασικές υποδομές του νησιού.
Στη συνάντηση παρεβρίσκονταν και οι βουλευτές Κατερίνα Μονογιού, Βρούτσης Ιωάννης, Φίλιππος Φόρτωμας και ο αντιδήμαρχος του Δήμου Μανώλης Πολυκρέτης”

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα