Σαντορίνη: Το κοινωνικό φροντιστήριο υπό την Αιγίδα της UNESCO

Σαντορίνη: Το κοινωνικό φροντιστήριο υπό την Αιγίδα της UNESCO

Ο Έπαρχος Θήρας κ Χαράλαμπος Δαρζέντας μαζί με την υπεύθυνη του κοινωνικού φροντιστηρίου του Δήμου Θήρας κ Ειρήνη Βαλσαμάκη και την πολιτευτή Κυκλάδων της Ν.Δ.,κ Δέσποινα  Πρίνια, επισκέφτηκαν τον πρόεδρο του ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και νήσων κ Ιωάννη Μαρωνίτη στο γραφείο του στην Αθήνα.

Αφού ανέλυσαν όλη την δράση του κοινωνικού φροντιστηρίου από το 2014 και την μεγάλη του προσφορά σε εκατοντάδες παιδιά κοινωνικά ευαίσθητων οικογενειών τόσο από το σχολείο του Ημεροβιγλίου, όσο και από το παράρτημα που δημιουργήθηκε στο Εμπορείο, εισέπραξαν τα θερμά συγχαρητήρια του πρόεδρου για την προσπάθεια  όλων των εμπλεκόμενων αλλά ιδιαίτερα της κ Βαλσαμάκη και των εθελοντών καθηγητών.
Το σημαντικότερο όλων όμως είναι ότι το κοινωνικό φροντιστήριο από σήμερα θα είναι υπό την Αιγίδα και την ευγενική χορηγία του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και νήσων.
Οι συμμετέχοντες ευχαρίστησαν τον κ Μαρωνίτη τόσο για την μεγάλη τιμή που έκανε στο κοινωνικό φροντιστήριο, όσο και για την διαχρονική του στήριξη και κοινωνική αλληλεγγύη στα νησιά μας.
Από το Επαρχείο Θήρας

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα