Προβολή της Παριανής φιλοξενίας και γαστρονομίας στο Ισραήλ

Προβολή της Παριανής φιλοξενίας και γαστρονομίας στο Ισραήλ

Με τίτλο «Μαγειρικές Περιπέτειες στην Ελλάδα: Γευσιγνωσία Πάρου» ο δημοσιογράφος Buzzy Gordon που φιλοξενήθηκε από τον Δήμο στο νησί περιγράφει στο ισραηλινό Μέσο «Y Νet Νews» τις εμπειρίες του από την επίσκεψή του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Buzzy Gordon σημειώνει:

«Οι Ισραηλινοί αγαπούν την Ελλάδα, για την εγγύτητα, τη φιλικότητα, τις παραλίες, τη μουσική, τα ψώνια, την ιστορία – και, φυσικά, την κουζίνα της. Αυτό το άρθρο – το πρώτο από μια σειρά δύο μερών – επικεντρώνεται σε μια επίσκεψη στο νησί της Πάρου και τα πολλά αξιοθέατα της. Πολλά από τα νησιά του Αιγαίου ανήκουν στην ομάδα που είναι γνωστή ως Κυκλάδες, και ένα συγκεκριμένα γίνεται πιο οικείο στους Ισραηλινούς: η Πάρος. Αυτός ο γείτονας της ελαφρώς μεγαλύτερης Νάξου βρίσκεται σε βολική τοποθεσία, μόλις τρεις ώρες από το αθηναϊκό λιμάνι του Πειραιά με απευθείας ταχύπλοο ή λιγότερο από μία ώρα με το αεροπλάνο».

Το άρθρο περιγράφει το νησί με την επισήμανση για τη δυνατότητα να ανταποκριθεί σε κάθε βαλάντιο είτε αφορά οικογένειες είτε και ζευγάρια.

Ειδική αναφορά γίνεται στα ξενοδοχεία και στα εστιατόρια του νησιού που προσέφεραν τη φιλοξενία τους στον δημοσιογράφο, ο οποίος με ιδιαίτερα γλαφυρό τρόπο αναδεικνύει την τοπική  γαστρονομία , χωρίς να παραλείπει περιγραφές  για την Παναγία Εκατονταπυλιανή και τις δυνατότητες  που παρέχει το νησί για επισκέψεις σε αξιοθέατα και σε θαλάσσιες δραστηριότητες.

Πηγή: Reporter.gr

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα