ΠΡΟΣΟΧΗ- Μεγάλη ΑΠΑΤΗ για το νησί της Μυκόνου- ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ- Μεγάλη ΑΠΑΤΗ για το νησί της Μυκόνου- ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Ούτε μία, ούτε δυο αλλά σίγουρα τρεις επιτυχημένες  προσπάθειες εξαπάτησης συνέβησαν μέσα από τη γνωστή στο facebook Κυκλαδίτικη Ομάδα Αγγελιών και Ειδήσεων : “ΜΥΚΟΝΟΣ ΑΓΓΕΛΛΙΕΣ & ΕΙΔΗΣΕΙΣ!!!”, την οποία και διαχειρίζομαι.

 

Αυτή την φορά δεν πρόκειται για προσπάθεια τηλεφωνικής απάτης, όπως στην περίπτωση με τη Δήμαρχο Φολεγάνδρου,  αλλά διαδικτυακής. Θέλοντας να δώσουμε την ευκαιρία δωρεάν καταχώρησης αγγελιών για όλα τα νησιά των Κυκλάδων μας αναπτύχθηκε εδώ και χρόνια το συγκεκριμένο δωρεάν δίκτυο ομάδων για τα νησιά του Νομού , με σκοπό να εξυπηρετήσει ΔΩΡΕΑΝ ανθρώπους που θέλουν να βάλουν μια αγγελία, να ζητήσουν εργασία σε κάποιο από τα νησιά μας ή και να δώσουν εργασία, ανάλογα τις ανάγκες της εκάστοτε περίπτωσης.

 

Παρενθετικά να σημειωθεί ότι για χρόνια λειτουργούν οι κάτωθι ομάδες και ότι προβλέπεται να δημιουργηθούν κι άλλες και για τα υπόλοιπα νησιά του Νομού μας, προκειμένου να εξυπηρετούν ΔΩΡΕΑΝ τις ανάγκες των Κυκλαδιτών!!! :

 

ΣΥΡΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΑΓΓΕΛΙΕΣ& ΕΙΔΗΣΕΙΣ!!!

ΜΥΚΟΝΟΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ& ΕΙΔΗΣΕΙΣ!!!

ΠΑΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ& ΕΙΔΗΣΕΙΣ!!!

ΤΗΝΟΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ& ΕΙΔΗΣΕΙΣ!!!

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΑΓΓΕΛΙΕΣ& ΕΙΔΗΣΕΙΣ!!!

ΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ& ΕΙΔΗΣΕΙΣ!!!

ΝΑΞΟΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ& ΕΙΔΗΣΕΙΣ!!!

ΑΝΔΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ΕΙΔΗΣΕΙΣ!!!

 

Αυτό μάλλον το δωρεάν τώρα, δεν έγινε σεβαστό από τους επιτήδειους , τουναντίον μάλιστα προσπάθησαν  να αποσπάσουν παρανόμως χρήματα, τάζοντας σπίτι προς ενοικίαση στη Μύκονο ή αλλιώς λαγούς με πετραχείλια, όταν όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι όποιος ψάχνει σπίτι προς ενοικίαση για σεζόν στο νησί των ανέμων δύσκολα βρίσκει και δη σε προσιτή τιμή!!

 

Επιτήδειοι λοιπόν ακολούθησαν το εξής σενάριο. Έστησαν απάτη στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας την ομάδα του Facebook “ΜΥΚΟΝΟΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ& ΕΙΔΗΣΕΙΣ!!!”, δημοσιεύοντας δήθεν αγγελία σπιτιού προς ενοικίαση, αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά ως προκαταβολή από ανυποψίαστους πολίτες.  Το καλό της υπόθεσης ότι στις περισσότερες περιπτώσεις η μεταβίβαση του  τριψήφιου ως επί το πλείστο ποσού , έγινε μέσω τραπεζικών λογαριασμών οπότε αυτό δίνει τη δυνατότητα σε όσους εξαπατήθηκαν να απευθυνθούν στα αντίστοιχα τραπεζικά ιδρύματα για να βρουν τους κατόχους του λογαριασμού που κατέθεσαν τα χρήματα.

 

Σας παραθέτω ένα δείγμα του τι έχει προηγηθεί τις προηγούμενες ημέρες:

 

31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

 

 

 

 

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΟ 2

 

 

 

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΡΙΤΗ  -3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

 

 

 

 

 

 

 

 

Κυκλάδες: Συνεχίζονται οι προσπάθειες εξαπάτησης μέσω δήθεν τηλεφωνικής κράτησης καταλύματος

 

Δήμαρχος Φολεγάνδρου: “Προσοχή…προσπάθεια ΑΠΑΤΗΣ”

 

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα