Πάτρα: Οι γιατροί της Τζωρτζίνας είχαν καλέσει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Πάτρα: Οι γιατροί της Τζωρτζίνας είχαν καλέσει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Σε μια αποκάλυψη «βόμβα» για την υπόθεση των νεκρών παιδιών από την Πάτρα προχώρησε ψυχολόγος του Χαμόγελου του Παιδιού προκειμένου να βοηθήσει την οικογένεια που ήδη είχε χάσει τα δύο της παιδιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε ο Αlpha, οι γιατροί στο νοσοκομείο της Πάτρας, στο οποίο νοσηλεύτηκε η Τζωρτζίνα, ειδοποίησαν το «Χαμόγελο του Παιδιού» μετά την πρώτη ανακοπή που υπέστη το 9χρονο παιδί.

 

Οι γιατροί λοιπόν όταν είχαν πια φύγει τα δύο παιδιά της οικογένειας και όταν μπήκε στο Καραμανδάνειο και έπαθε ανακοπή που την άφησε τετραπληγική άρχισαν να αισθάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά.

 

Διαβάστε περισσότερα: Εκ διαμέτρου αντίθετα τα όσα λένε οι γονείς για το θάνατο της Μαλένας
Πιο συγκεκριμένα, ενώ σε πρώτη φάση ζητήθηκε συνδρομή ψυχολόγου – την οποία αρνήθηκαν οι γονείς – σε δεύτερη φάση οι γιατροί κατήγγειλαν πως έχουν κάποιες υποψίες για την υπόθεση.

 

Τότε, ήταν που «Το Χαμόγελο του Παιδιού» τους κάλεσε να απευθυνθούν στην εισαγγελία.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως η επικοινωνία των γιατρών με το Χαμόγελο του Παιδιού έγινε τον Απρίλιο του 2021, ενώ την είδηση επιβεβαίωσε στο MEGA και η ψυχολόγος Αγκυ Ξενάκου.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η έρευνα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Αστυνομίας για την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Οι Αρχές έχουν επικεντρωθεί στη Τζωρτζίνα, το τελευταίο παιδί που εξέπνευσε τον Ιανουάριο του 2022, αφού πιστεύουν πως θα δώσει «απαντήσεις» και για τις δύο αδερφές της, την Μαλένα και την Ιριδα.

To θρίλερ έχει μπει στην τελική ευθεία, αφού οι πληροφορίες θέλουν τις Αρχές να έχουν καταλήξει σε συμπέρασμα για το τι ακριβώς συνέβη και περιμένουν το πόρισμα της άτυπης επιτροπής των ιατροδικαστών.

Φύλλο και φτερό οι ιατρικοί φάκελοι της Τζωρτζίνας
Σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος και παρουσίασε στην εκπομπή «Live News» για την υπόθεση του θανάτου της Τζωρτζίνας, το σύνολο των ατόμων που πρόκειται να καταθέσουν για την υπόθεση είναι 70 και πρόκειται για γιατρούς, νοσηλευτές και ιατροδικαστές από τα τέσσερα νοσοκομεία, στα οποία νοσηλεύτηκε το παιδί, το Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», το Ωνάσειο καρδιοχειρουργικό κέντρο, το Πανεπιστημιακό Πάτρας και το Καραμανδάνειο Πατρών.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί μελετούν ήδη τους ιατρικούς φακέλους της Τζωρτζίνας.

Παράλληλα, 12-13 γιατροί και νοσηλευτές αναφέρουν πως υπήρξε καθυστερημένη ενημέρωση για τα δύο κρίσιμα συμβάντα του παιδιού.

Τρία νοσοκομεία εκ των τεσσάρων επιβεβαιώνουν πως υπήρξε αίτημα της μητέρας για τοποθέτηση της Τζωρτζίνας σε μονόκλινο, ενώ δύο νοσηλευτές αναφέρουν πως η μητέρα ρώτησε για την ύπαρξη καμερών στο μονόκλινο δωμάτιο.

Κατόπιν, υπάρχουν 20-25 γιατροί που αναφέρουν ότι τα δύο κρίσιμα επεισόδια που υπέστη η Τζωρτζίνα δεν εξηγούνται από δεδομένα εξετάσεων.

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα