Πάρος: “Μου πήραν το αυτοκίνητο ως εγκαταλελειμμένο ενώ είχε πινακίδες!!!”- ΦΩΤΟ

Πάρος: “Μου πήραν το αυτοκίνητο ως εγκαταλελειμμένο ενώ είχε πινακίδες!!!”- ΦΩΤΟ

Κάποια πράγματα είναι πραγματικά ανεξήγητα με την κοινή λογική αυτό όμως δεν σημαίνει ότι παύουν να συμβαίνουν. Το περιστατικό αφορά στο νησί της Πάρου και σύμφωνα με τα λεγόμενα της καταγγέλλουσας Γ.Π, έχει ως εξής :

“Αυτό το όχημα ανήκει σε εμένα. Έχει ακόμα επάνω τις πινακίδες, γράφει το όνομα μου επάνω και έχει και το αναπηρικό σήμα. Είχε χαλάσει και δεν ντρέπομαι να το πω ,δεν είχα χρήματα να το φτιάξω και το είχα έξω από το σπίτι μου παρκαρισμένο, γιατί είχε πάθει και λάστιχο. Ο Δήμος Πάρου βάζει χαρτί εγκατάλειψης, το ξεκολλάω και λέω δεν είναι εγκαταλελειμμένο απλά έχει βλάβη ,είναι μεγάλη και δεν έχω χρήματα να το φτιάξω. Μπορεί και να βρεθεί κάποιος να το αγοράσει και να το φτιάξει.
Στη συνέχεια έρχονται ξανά από τον Δήμο και μου ξαναβάζουν χαρτί εγκατάλειψης. Μια ωραία ημέρα το αμάξι μου το μεταφέραν σε ένα παρκινγκ κοντά στο νεκροταφείο της Παροικίας. Τέλος πάντων δεν ήθελα να το κάνω θέμα. Είπα ΟΚ αφού τους ενοχλούσε το αμάξι μου και δεν είχα βρει ακόμα λύση για να το φτιάξω ,ας μη το κάνω θέμα . Αυτά όλα γίνανε τον περασμένο μήνα.
Σήμερα το αμάξι μου έχει γίνει σπίτι και αποθήκη μαζί .Έχουν σπάσει τα τζάμια έχουν βάλει τις βαλίτσες τους και δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσαν να κάνουν στο αμάξι μου. Αυτές οι εικόνες  ,δεν ενοχλούν δηλαδή???”
Να σημειωθεί για την πληρότητα του θέματος και σύμφωνα πάντα με την καταγγέλλουσα, ότι μετέβη σήμερα στο Δήμο της Πάρου, όπου και συναντήθηκε με τους αρμόδιους φορείς, οι οποίοι της απάντησαν ότι δεν γνώριζαν για το περιστατικό και ότι δεν έδωσαν ποτέ εντολή να γίνει η μεταφορά του αυτοκινήτου σε άλλο σημείο από εκείνο που βρισκόταν.
“Τώρα εγω με την σειρά μου θα ήθελα και τις δικές μου εξηγήσεις. 
  • Δηλαδή από τα τόσα εγκαταλειμμένα οχήματα που έχει το νησί, πάρα πολλά χρόνια και είναι παρατημένα από εδώ και από εκεί, και δεν έχουν και πινακίδες, το δικό μου έπρεπε να πάρουν ;; Μόνο το δικό μου ήταν εστία μόλυνσης;; Ωραία και δέχομαι ότι ήταν εστία μόλυνσης.  Εκεί που το έβαλαν τώρα, δεν αποτελεί εστία μόλυνσης;;;
  • Δεν θα έπρεπε να ξέρω που το έχουν πάει το αμάξι μου ;;
  • Και εάν κάποιος έκλεβε το αυτοκίνητο μου με πινακίδες πάνω και λήστευε τράπεζα η σκότωνε κάποιον, ποιος θα έφταιγε;; Το αμάξι, μου το κατέστρεψαν ,έσπασαν τα τζάμια, το λεηλάτησαν!!!
Ποιος έδωσε την εντολή να γίνει όλο αυτό αφού κανείς αρμόδιος δεν γνωρίζει “”είναι τα λόγια της κ. Π.Γ που ψάχνει να βρει το δίκιο της.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα