Πάρος: Δράσεις υποβρύχιων καθαρισμών στους αλιευτικούς λιμένες Παροικιάς και Νάουσας

Πάρος: Δράσεις υποβρύχιων καθαρισμών στους αλιευτικούς λιμένες Παροικιάς και Νάουσας

Ο Δήμος Πάρου σε συνεργασία με την Aegean Rebreath και την υποστήριξη και συνεργασία της Attica Group, διοργανώνει διευρυμένες δράσεις υποβρύχιων καθαρισμών στους αλιευτικούς λιμένες της Παροικιάς και της Νάουσας το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Σεπτεμβρίου.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Πάρου, σε συνεργασία με την Aegean Rebreath, έχει εγκαταστήσει δύο Σταθμούς Συλλογής Θαλάσσιων Απορριμμάτων στους λιμένες της Παροικιάς και Νάουσας αντίστοιχα, συμμετέχοντας έτσι ενεργά στο Δίκτυο Μπλε Δήμων για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Ο Δήμαρχος Πάρου, κ. Μάρκος Κωβαίος, δήλωσε σχετικά: «Η προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την οικονομική και κοινωνική σταθερότητα των νησιών μας. Με στόχο την ευαισθητοποίηση για καθαρότερες θάλασσες, διοργανώνουμε στην Πάρο τη μεγαλύτερη δράση που έχει διοργανωθεί σε Ελληνικό νησί για την αποσυμφόρηση του θαλάσσιου περιβάλλοντος. Στο πλαίσιο αυτό, θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, να έρθει και να πάρει μέρος ενεργά σε αυτή τη σπουδαία δράση.»

Η πρόσκληση για εθελοντική, ενεργή συμμετοχή για την αποσυμφόρηση του θαλάσσιου περιβάλλοντος, είναι ανοιχτή προς κάθε ενδιαφερόμενη/ο. Οι υποβρύχιοι καθαρισμοί θα λάβουν χώρα στη Παροικιά και τη Νάουσα παράλληλα, το Σάββατο 17.09 από τις 10:00 έως τις 18:00 και την Κυριακή 18.09 από τις 10:00 έως τις 15:00.

Για σχετικές πληροφορίες καλέστε την κα. Κουτέρη Αντιγόνη, συντονίστρια της Aegean Rebreath, στο 6938934541.

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα