Οι δικές σας ευχές!!! ΜΕΡΟΣ 1ο

Οι δικές σας ευχές!!! ΜΕΡΟΣ 1ο

Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα , σε αυτό το επαγγελματικό βήμα ανέλιξης και υπηρέτησης της ενημέρωσης στο Νομό μας,  να έχω δίπλα μου όχι μόνο τις ευχές και τα καλά λόγια των δικών μου ανθρώπων αλλά και τις ευχές ανθρώπων που εκτιμώ και «πρωτοστατούν» στις Κυκλάδες μας!!!

 

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς, σε όσους μπήκατε στον κόπο να γράψετε δυο λόγια για το νέο δημοσιογραφικό μου ξεκίνημα!!

 

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ κ. ΔΩΡΟΘΕΟΥ Β΄ ΠΡΟΣ ΤΟ  ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE “ Cyclades Live.gr”

 

Ἡ ραγδαία ἐξάπλωση καί ἡ ἰλιγγιώδης ἐξέλιξη καί άνάπτυξη τῶν Μέσων ἐπικοινωνίας στην ψηφιακή, πλέον, πραγματικότητα τῆς ἐποχῆς μας, προσφέρει νέες διαστάσεις καί δυνατότητες στήν πολύπλευρη, σφαιρική καί ἀντικειμενική παρουσίαση τῆς τοπικῆς, ἐθνικῆς καί παγκόσμιας πραγματικότητας!

 

Τά γεγονότα πολλά, οἱ εἰδήσεις καταιγιστικές, οἱ πληροφορίες ἀντιφατικές, μέ ἀποτέλεσμα ὁ πολίτης συχνά νά ἀποπροσανατολίζεται καί νά δυσκολεύεται νά διαμορφώσει ὑπεύθυνη ἄποψη γιά τά φλέγοντα πολιτικά, κοινωνικά καί πνευματικά θέματα τῆς ἐποχῆς του.

 

Γι’ αύτό, θεωροῦμε ὅτι μέ τόν πλουραλισμό ὄχι μόνο τῶν ἐντύπων άλλά καί κυρίως σήμερα, τῶν ἠλεκτρονικῶν μέσων ἐνημέρωσης, ὁ πολίτης μπορεῖ νά διαμορφώσει πληρέστερη ἄποψη  γιά τά περί αὐτόν δρώμενα, τά ὁποῖα ἐπηρεάζουν ἄμεσα τήν ἀτομική καί συλλογική  του ὕπαρξη, καί ἔτσι νά γίνει ὑπεύθυνο καί δημοκρατικό μέλος τῆς κοινωνίας.

 

Μέ τίς σκέψεις αὐτές συγχαίρουμε τήν καλή Δημοσιογράφο κα Σεμνή Τριανταφυλλίδου, θυγατέρα τοῦ ἐκλεκτοῦ συντοπίτη μας κ. Τριανταφυλλου Τριανταφυλλίδη, γιά τήν πρωτοβουλία της νά δημιουργήσει ἕνα καινούριο διαδικτυακό εἰδησεογραφικό Site, μέ τήν ἐπωνυμία «Cyclades Live.gr», μέ τό ὁποῖο εἴμεθα βέβαιοι ὅτι δι’ αὐτοῦ  ἐνισχύεται ἡ πολυφωνία καί ὁ πλουραλισμός, προωθεῖται ὁ γόνιμος διάλογος καί ἡ ἀνταλλαγή ἀπόψεων καί ἰδεῶν και εὐχόμεθα νά εἶναι καλοτάξιδο στο συχνά φουρτουνιασμένο πέλαγος τῆς ἐνημέρωσης!

 

 Μετά τιμῆς καί ἀγάπης

† Ο ΣΥΡΟΥ ΔΩΡΟΘΕΟΣ Β΄

 

ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΣΥΡΟΥ-  ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΣΥΡΟΥ, ΘΗΡΑΣ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ  +ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ 

 

2022.03.17 κ. Σεμνή Τριανταφυλλίδου

 

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΟΝΟΓΥΙΟΥ-ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

 

Αγαπητή  Σεμνή,

 

θα ήθελα να σε συγχαρώ για τη δημιουργία του νέου διαδικτυακού ειδησεογραφικού site, CycladesLive.gr. Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και ελπιδοφόρο ότι νέοι δημοσιογράφοι αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες και ασκούν μάχιμη δημοσιογραφία.

 

Είμαι βέβαιη πως το CycladesLive.gr, υπό την ιδιοκτησία και διεύθυνση σου, θα συμβάλλει τα μέγιστα στην αντικειμενική και έγκαιρη ενημέρωση των Κυκλάδων. Καλή αρχή!

 

Φιλικά

 

Κατερίνα Μονογυιού

 

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΦΟΡΤΩΜΑΣ

 

Βουλευτής Κυκλάδων – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 

Αξιότιμη κα Τριανταφυλλίδου,

 

Θα ήθελα να σας εκφράσω τις πιο θερμές μου ευχές για καλή επιτυχία στο νέο δημοσιογραφικό site Cyclades Live.gr, που κάνει την πρεμιέρα της εμφάνισής του στις Κυκλάδες. Ιδιαίτερα τη σημερινή εποχή, κάθε νέο ξεκίνημα απαιτεί πολλή δύναμη, θάρρος, σκληρή δουλειά και υπομονή.

 

Η πολυφωνία του τύπου και της ενημέρωσης είναι αποδεικτικό της εύρυθμης λειτουργίας της Δημοκρατίας μας, στην οποία ο πλουραλισμός των φωνών, των διαφορετικών απόψεων και των σκέψεων όλων ανεξαιρέτως, είναι πολύτιμος.

 

Είμαι βέβαιος πως, από εδώ και στο εξής, θα μας δοθεί η δυνατότητα να ανταλλάξουμε πολλές απόψεις για τα σημαντικά θέματα που απασχολούν τα νησιά μας. Νησιά με μοναδικό πλούτο και ανθρώπους, αλλά ταυτόχρονα με πολλά και ποικίλα ζητήματα, λόγω της γεωγραφικής τους ιδιαιτερότητας.

 

Εύχομαι υγεία και επιτυχίες και, μακάρι από εδώ και πέρα, να έχουμε μόνο θετικές ειδήσεις να μοιραστούμε! Καλή δύναμη!

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

 

 Φίλιππος Φόρτωμας

 

Βουλευτής Κυκλάδων

 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΥΡΜΑΛΕΝΙΟΣ- ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ- ΣΥΡΙΖΑ

 

Αγαπητή Κα Σεμνή Τριανταφυλλίδου,

 

Στο ξεκίνημα της νέας σας πρωτοβουλίας με την έναρξη του site Cyclades Live.gr, θα ήθελα να σας ευχηθώ καλοτάξιδο και με πολλές επιτυχίες και αντικειμενική ενημέρωση και να ευχηθώ επίσης μακροζωΐα, δύναμη και αντοχές στο δύσκολο αλλά ταυτόχρονα και πολύ δημιουργικό έργο σας.

 

Με τις καλλίτερες ευχές μου.

 

Νίκος Συρμαλένιος

 

Βουλευτής Κυκλάδων ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.

 

ΒΙΚΥ ΛΟΙΖΟΥ-  Τέως  Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης

 

“Καλή αρχή σε αυτό το νέο ξεκίνημα  του CycladesLive.gr με την ευχή οι καλές ειδήσεις να είναι περισσότερες για τα νησιά μας. Κάθε νέο μέσο που προσφέρει στην πολυφωνία και την αντικειμενική πληροφόρηση συμβάλλει στην ενίσχυση της δημοκρατίας μας. Ιδιαίτερα σε μια εποχή με πολλές προκλήσεις, εύχομαι με τόλμη, δύναμη και καλό ρεπορτάζ να πετύχετε  εγκυρότητα, πρωτοτυπία και την αγάπη του αναγνωστικού κοινού”

 

Vicky Loizou 

 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ –ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

 

Κάθε καινούργιο μέσο ενημέρωσης, έρχεται να προσφέρει στην πλουραλιστική ενημέρωση και την Δημοκρατία.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε εκείνους που διεκδικούν τον δικό τους διακριτό χώρο μέσα στο αχανές ψηφιακό περιβάλλον της ενημέρωσης.

Στη νέα ιστοσελίδα cycladeslive.gr, εύχομαι από καρδιάς τα καλύτερα και πάντα επιτυχίες με άξονα την αλήθεια στην ενημέρωση των πολιτών στα νησιά μας.

Σε μια περίοδο που η αλήθεια βάλλεται από την παραπληροφόρηση και τον εύκολο εντυπωσιασμό των fake news,  η σωστά δοσμένη είδηση,

η υπεύθυνη αρθρογραφία και ο σχολιασμός της επικαιρότητας, αποτελούν ασπίδα και κρίσιμη παράμετρο της λειτουργίας της Δημοκρατίας.

Η αλήθεια είναι εκείνη που ξεχωρίζει,  καταξιώνει, δίνει κύρος, διάρκεια και αντοχή στο χρόνο.

 

Καλοτάξιδη!

 

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου

 

Γιώργος Χατζημάρκος

 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ- ΧΩΡΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ 

 

Αγαπητή κυρία Τριανταφυλλίδου,

Αισθάνομαι ιδιαίτερα ευτυχής  που έχω την ευκαιρία να χαιρετίσω την έναρξη της λειτουργίας ενός νέου δημοσιογραφικού μέσου που στηρίζεται στις νέες τεχνολογίες.

Είμαι βέβαιος ότι το νέο σας εγχείρημα, που αποτελεί δείγμα προόδου, εξέλιξης και συνάμα καινοτομίας, θα γίνει αποδεκτό από τους πολίτες του Νοτίου Αιγαίου και θα εκτιμηθεί η συμβολή του στον πλουραλισμό και την πολυφωνία της ενημέρωσης.

Όπως γνωρίζετε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συμπαρίσταται στην έγκαιρη και έγκυρη ειδησεογραφία και θα εξακολουθήσει να το κάνει, με την παροχή αξιόπιστων πληροφοριών για την κάλυψη των αναγκών ενημέρωσης του πολίτη.

 Με ιδιαίτερη εκτίμηση για το δημοσιογραφικό έργο που επιτελείτε, εύχομαι το νέο σας διαδικτυακό ειδησεογραφικό site να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις της ηλεκτρονικής εποχής και να κερδίσει το “στοίχημα” της ενημέρωσης, αποτελώντας μια εναλλακτική, αξιόπιστη και αποκαλυπτική “φωνή”.

 

Γεώργιος Λεονταρίτης

 

Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων

 

ΚΑΤΣΑΝΗ ΕΥΔΟΚΙΑ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

Αγαπητή κυρία Τριανταφυλλίδου,H ενημέρωση μέσω του διαδικτύου αποκτά όλο και περισσότερο ιδιαίτερη σημασία στη σημερινή πραγματικότητα καθώς προσφέρει το πλεονέκτημα της αμεσότητας στη διάδοση της είδησης. Γεγονός που κάνει την ευθύνη σας ακόμη μεγαλύτερη, σε πείσμα όσων υποστηρίζουν ότι η διασταύρωση των πληροφοριών λόγω της ταχύτητας της μετάδοσης είναι ασύμβατη στο χώρο του διαδικτύου.

 

Σας συγχαίρω για την πρωτοβουλία σας, η οποία ειλικρινά θεωρώ ότι σύντομα θα κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών της Περιφέρειάς μας  ως μια σοβαρή πρόταση ενημέρωσης.

 

Εύχομαι καλή συνέχεια και  παραμένω πάντα στη διάθεσή σας.

 

  Ευδοκία Κατσάνη  Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών Κυκλάδων

 

ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ –ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΥΓΕΙΑΣ- ΠΡΟΝΟΙΑΣ- ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΑΝΤΟΠΟΛΕΙΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

 

Στα πρώτα διαδικτυακά σας βήματα με το ειδησεογραφικό σας site, Cyclades Live.gr θα ήθελα να σας ευχηθώ από καρδιάς, καλό ξεκίνημα, μιάς και η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.

 

Η αντικειμενικότητα στην ενημέρωση μέσα από ποικίλες ειδήσεις, από επίκαιρα ρεπορτάζ και από την αγάπη για όλα τα νησιά των Κυκλάδων, θα μας δώσει ένα αδέσμευτο site χρήσιμο και για μας προκειμένου να ενημερώνουμε όσο γίνεται καλύτερα τους συμπολίτες μας αλλά και για τους αναγνώστες σας που θα ενημερώνονται άμεσα και έγκαιρα .Καλή επιτυχία λοιπόν στο νέο σας ξεκίνημα με πολλές καλές ειδήσεις και δημοσιογραφικές επιτυχίες.

 

Δαρζέντας Χαράλαμπος

 

Έπαρχος Π.Ε Θήρας

 

Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Κυκλάδων

 

ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ- ΕΠΑΡΧΟΣ ΜΗΛΟΥ- ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

 

Το διαδίκτυο αποτελεί στις μέρες μας τον πιο γρήγορο και δημοφιλή τρόπο ενημέρωσης.

 

Το γεγονός αυτό κάνει την ευθύνη σας ακόμα μεγαλύτερη, προκειμένου να κερδίσετε το στοίχημα της αντικειμενικής και ορθής πληροφόρησης.

 

Είμαι σίγουρη πως θα καταφέρετε να αναδείξετε, με συνέπεια, εγκυρότητα και αξιοπιστία, τα θέματα που απασχολούν τα αγαπημένα μας νησιά των Κυκλάδων, με τις τόσες ιδιαιτερότητες.

 

Εύχομαι η νέα αυτή ειδησεογραφική προσπάθεια να είναι καλοτάξιδη.

 

Με εκτίμηση

 

Έλλη Χωριανοπούλου- Έπαρχος Π.Ε. Μήλου

 

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΠΡΙΓΓΟΣ- ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

 

Καλή αρχή και καλή επιτυχία στο νέο σας ξεκίνημα.

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΙΖΑΣ- ΕΠΑΡΧΟΣ ΠΑΡΟΥ- ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

 

Αγαπητή κα Σεμνή Τριανταφυλλίδου,

 

Χαιρετίζω την έναρξη της λειτουργίας του καινούργιου διαδικτυακού ειδησεογραφικού site με την επωνυμία Cyclades Live.gr

 

Κάθε ελεύθερη φωνή, κάθε ακηδεμόνευτη ενημερωτική προσπάθεια που διέπεται από τις αρχές της υπεύθυνης ενημέρωσης, της ελευθεροτυπίας, του πλουραλισμού και της καλόπιστης κριτικής προς τους θεσμούς, αποτελούν συστατικά της δημοκρατίας μας.

 

Με τις σκέψεις αυτές, οι οποίες είμαι σίγουρος πως αποτελούν και δικό σας οδηγό, εύχομαι η προσπάθεια σας να είναι καλοτάξιδη στα νησιά μας.

 

Καλή αρχή και κάθε επιτυχία στο Cyclades Live.gr

 

Κώστας Μπιζάς

Έπαρχος Πάρου – Αντιπάρου

 

ΦΙΛΗΜΩΝ ΖΑΝΕΤΙΔΗΣ- ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

 

Επιστολή κου Ζαννετίδη

 

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ – ΑΣΠΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ- ΕΠΑΡΧΟΣ ΤΗΝΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

Kάθε νέο ξεκίνημα και ειδικά σε μια τέτοια εποχή, ένα εγχείρημα όπως το δικό σας απαιτεί πολλά. Δύναμη, θάρρος, αντοχή, σκληρή δουλειά, αμερόληπτη διάθεση, αξιοπιστία  και υπομονή. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά συνθέτουν ένα παζλ που το κάθε κομμάτι του είναι αναγκαίο και απαραίτητο για την ευόδωση της προσπάθειάς σας.

 

Σας εύχομαι λοιπόν από καρδιάς κάθε επιτυχία στο νέο σας ξεκίνημα καθώς επίσης το καινούργιο σας διαδικτυακό ειδησεογραφικό site να είναι καλοτάξιδο και να συνδράμει στην ενημέρωση των νησιωτών μας.

 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΑΣΠΡΟΥ

ΕΠΑΡΧΟΣ ΤΗΝΟΥ

 

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ- ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΟΡΓΟΥ

 

Καλωσορίζω την λειτουργία του νέου διαδικτυακού ειδησεογραφικού site, CycladesLive.gr. Η ελευθερία και ο πλουραλισμός των Μέσων Ενημέρωσης αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο της δημοκρατίας και σας εύχομαι να τα υπηρετήσετε με αντικειμενικότητα, διαφάνεια και κριτικό πνεύμα προβάλλοντας τις ομορφιές αλλά και τις αγωνίες της νησιωτικής Ελλάδας.

 

Δήμαρχος Αμοργού-Ελευθέριος Καραΐσκος

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΚΑΣ- ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

 

Σε μια ιδιαίτερη συγκυρία, όπως αυτή που διανύουμε με μεγάλες ευκαιρίες και προκλήσεις, αλλά και σημαντικά διεθνή γεγονότα, η ενημέρωση και η πληροφόρηση των πολιτών έχει μία ιδιαίτερη αξία. Ειδικά όταν αφορά τις Κυκλάδες μας, που βρίσκονται σε μια πορεία δυναμικής ανάπτυξης, δέχονται εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο και καλούνται παράλληλα να κερδίσουν το στοίχημα της βιώσιμης ανάπτυξης και της διαφύλαξης της τοπικής τους παράδοσης. Στο πλαίσιο αυτό, η δημιουργία ενός νέου site, του  cyclades live.gr, που έχει όλες τις προϋποθέσεις να παρέχει αξιόπιστη και πολύπλευρη ενημέρωση, αποτελεί μια ιδιαίτερη θετική εξέλιξη.

 

Εύχομαι στην Σεμνή Τριανταφυλλίδου και στη δημοσιογραφική της ομάδα καλή επιτυχία στο έργο τους και στην ανάδειξη των ευκαιριών, αλλά και των προβλημάτων που έχει ο τόπος μας.

 

Κωνσταντίνος Κουκάς

Δήμαρχος Μυκόνου

 

ΕΙΡΗΝΗ ΒΕΛΙΣΣΑΡΟΠΟΥΛΟΥ- ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΑΣ

 

Καλημέρα κ. Τριανταφυλλίδου,

 

Σε απάντηση της σχετικής σας επιστολής, θα θέλαμε να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία στο νέο σας site. Ένα Κυκλαδίτικο site που ενώνει τις Κυκλάδες μεταφέροντας ειδήσεις και  καλές πρακτικές από τα νησιά μας.

 

 Με εκτίμηση

 

 H  Δήμαρχος Κέας Ειρήνη Βελισσαροπούλου

 

Δήλωση Δημάρχου Πάρου για το καινούριο διαδικτυακό ειδησεογραφικό site Cyclades Live.gr

 

Με αφορμή τη λειτουργία του νέου διαδικτυακού ειδησεογραφικού site Cyclades Live.gr, δεχτείτε σας παρακαλώ τις ολόθερμες ευχές μου στη μάχη της ενημέρωσης που τώρα ξεκινά.

 

Η πολυφωνία και η ισχυρή και τεκμηριωμένη δημοσιογραφική άποψη είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για την εύρυθμη λειτουργία των θεσμών και της Δημοκρατίας. Στο πλαίσιο αυτό, εύχομαι το Cyclades Live.gr να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους πολίτες των Κυκλάδων αλλά και ευρύτερα της Περιφέρειας. Στον δρόμο της αντικειμενικής και υπεύθυνης ενημέρωσης, ελπίζω να αποτελέσετε, με δημιουργικό πνεύμα και ανοιχτούς ορίζοντες, μια φωνή εποικοδομητικής κριτικής, επιβράβευσης, διεκδίκησης, ελέγχου, ένα βήμα διαλόγου, θέσεων, υποδείξεων, πεπραγμένων, γύρω από θέματα Αυτοδιοίκησης αλλά και γενικότερων πολιτικών εξελίξεων.

 

Όσο πιο αυστηροί, αλλά και δίκαιοι, είσαστε μαζί μας, τόσο περισσότερο μας βοηθάτε να γίνουμε καλύτεροι. 

 

Καλή αρχή!

 

Ο Δήμαρχος Πάρου

 

Μάρκος. Ι. Κωβαίος

 

ΣΙΓΑΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΟΝΟΥΣΑΣ

 

Με τις καλύτερες ευχές μου για μια ανοδική και δημιουργική πορεια.Σου ευχομαι Η ελπίδα και η δημιουργικότητα να μη σε εγκαταλείψουν ποτέ και να έχεις πάντα τις επιτυχίες που τόσο αξίζεις.

 

Είμαστε δίπλα σου για την αντικειμενική και αμερόληπτη ενημέρωση για όλα τα θέματα των νησιων μας που μας απασχολούν .

 

ΔΟΝΟΥΣΑ-ΣΙΓΑΛΑΣ

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΕΒΙΝΘΗΣ- ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΙΦΟΥ

 

Αξιότιμη κυρία Τριανταφυλλίδου,

εύχομαι να έχετε καλό ξεκίνημα στη νέα προσπάθεια που κάνετε για την αντικειμενική ενημέρωση των Κυκλαδιτών!

 

Μετά τιμής,

ο Δήμαρχος Σερίφου

Ρεβίνθης Κωνσταντίνος.

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΑΚΗΣ- ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΙΚΙΝΟΥ

 

Αγαπητή κυρία Τριανταφυλλίδου

 

Θα θελα να σας συγχαρώ για το νέο σας αυτό  εγχείρημα.

 Σας εύχομαι ολόψυχα Καλή επιτυχία.      

Να έχετε υγεία και δύναμη

Και πάντα με αντικειμενικότητα, αξιοπιστία και σοβαρότητα να επιτελείται το έργο σας.

Να είστε καλά. Καλή επιτυχία.

Με τιμή 

Ο Δήμαρχος Σικίνου

Βασίλης Μαράκης.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΕΙΒΑΔΑΡΑΣ- ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ

 Αγαπητή Σεμνή,

 

Καλή επιτυχία στο νέο σου ξεκίνημα με τη δημιουργία του ειδησεογραφικού site Cyclades Live.gr.

 

Ο χώρος της ενημέρωσης απαιτεί δύναμη, θάρρος, υπομονή, σκληρή δουλειά και υπευθυνότητα. Σου εύχομαι ολόψυχα κάθε σου επαγγελματικό βήμα να συνοδεύεται από αυτές τις αρετές.

 

Με εκτίμηση,

 

Ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης

 

Νικόλαος Λειβαδάρας

 

ΣΙΩΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ- ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΝΟΥ

 

Αξιότιμη κυρία Σεμνή Τριανταφυλλίδου,

 

ένα ενημερωτικό site έχει ως βασική αποστολή την έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση. Αυτή η αποστολή αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία όταν διανύουμε μια μεταβατική εποχή όπως η σημερινή, όπου όλοι μας καλούμαστε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή μας, και αυτό απαιτεί να γνωρίζουμε πραγματικά τί γίνεται.

 

Εύχομαι το Cyclades. Live Gr  να αποτελέσει μια μαχητική φωνή, που θα αναδεικνύει τα προβλήματα του τόπου μας, θα προάγει το διάλογο, θα ελέγχει την κάθε εξουσία σε όλα τα επίπεδα.

 

Πραγματικές και ειλικρινείς ευχές στην ιδιοκτήτρια – δημοσιογράφο, αλλά και σε όλους τους συνεργάτες της στη νέα τους αυτή προσπάθεια.

 

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

 

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΝΟΥ

 

ΙΩΑΝΝΗΣ Α. ΣΙΩΤΟΣ

 

Και  μιας και ο ίδιος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου ανέφερε στις επίσημες ευχές του, τον πατέρα μου Τριαντάφυλλο Τριανταφυλλίδη και  οι περισσότεροι από εσάς στην επικοινωνία μας, μου αναφέρεστε σε εκείνον , δεν θα μπορούσα στο ξεκίνημά μου αυτό, να μην  ζητήσω και τις δικές του δημοσιογραφικές ευχές, αναγνωρίζοντας ότι η στήριξή του στο όλο εγχείρημά μου, είναι καθοριστική !!

 

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ-  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

 

Σε μια δύσκολη και περίεργη χρονική συγκυρία, το Cyclades Live.gr, έρχεται ως ανάγκη και μάλιστα επιτακτική να καλύψει ένα κενό που σίγουρα υπάρχει στον τομέα της ενημέρωσης. Εύχομαι  καλή επιτυχία και να υπηρετείτε την αλήθεια, μακριά από σκοπιμότητες, με υπευθυνότητα , θάρρος , επαγγελματισμό, με αποκλειστικό γνώμονα την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και το συμφέρον όλων των Κυκλαδονησιών μας.

 

Θα ακολουθήσει αύριο και το 2ο μέρος του άρθρου, με ευχές από αντιδημάρχους  Κυκλάδων, Δημοτικών Συμβούλων των νησιών μας, Συλλόγους και φορείς!

 

Σας ευχαριστώ πολύ!!!!

 

Οι δικές σας ευχές!!! ΜΕΡΟΣ 2ο

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα