Οι δικές σας ευχές!!! ΜΕΡΟΣ 2ο

Οι δικές σας ευχές!!! ΜΕΡΟΣ 2ο

Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα , σε αυτό το επαγγελματικό βήμα ανέλιξης και υπηρέτησης της ενημέρωσης στο Νομό μας,  

να έχω δίπλα μου όχι μόνο τις ευχές και τα καλά λόγια των δικών μου ανθρώπων αλλά και τις ευχές ανθρώπων που εκτιμώ και «πρωτοστατούν» στις Κυκλάδες μας!!!

 

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς, σε όσους μπήκατε στον κόπο να γράψετε δυο λόγια για το νέο δημοσιογραφικό μου ξεκίνημα!! Τις Προηγούμενες ημέρες δημοσιεύσαμε το 1ο ΜΕΡΟΣ και σήμερα ακολουθεί το 2ο. 

 

 

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗΣ – ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ.

 

 

 

Αγαπητή κ. Σεμνή Τριανταφυλλίδου,

Εκ μέρους της Λιμενικής Αρχής Σύρου, παρακαλούμε όπως δεχθείτε τις πιο θερμές ευχές μας για το ξεκίνημα της νέας σας προσπάθειας.

 

Το εγχείρημά σας, που έχει ως αντικείμενο το δημοσιογραφικό λειτούργημα, το οποίο με συνέπεια και σεβασμό, κατά κοινή ομολογία, υπηρετείτε, θα ενισχύσει τον πλουραλισμό των τοπικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, ειδικότερα αυτών που ασκούν διαδικτυακή δημοσιογραφία.

 

Τα στοιχεία, της ανεξάρτητης, αντικειμενικής, αμερόληπτης και υπεύθυνης δημοσιογραφίας, που κατά κανόνα τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης διαθέτουν και πρεσβεύουν, αποτελούν κύριο συστατικό και βασικό πυλώνα της δημοκρατίας, καθώς ενισχύουν τη διαφάνεια και τη λογοδοσία.  Τα στοιχεία αυτά, είμαστε βέβαιοι ότι, θα ενδυναμωθούν έτι περαιτέρω από τη δική σας πρωτοβουλία και παρουσία, έτσι ώστε η τοπική μας δημοσιογραφία να μην έχει να ζηλέψει τίποτα από κεντρικά διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης εγνωσμένης αξίας και μεγέθους.

 

Κλείνοντας, θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας για την υλοποίηση της ενδιαφέρουσας και εποικοδομητικής, αυτής, ιδέας σας, την οποία ως Λιμενική Αρχή Σύρου χαιρετίζουμε, προσβλέποντας σε μια αγαστή, υπεύθυνη και ειλικρινή συνεργασία.

 

Με εκτίμηση

Ο Λιμενάρχης

Αντιπλοίαρχος Λ.Σ ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗΣ Ιωάννης

 

 

 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γ. ΜΠΑΛΣΗΣ-  ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ  ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

 

 

Αξιότιμη Κα Τριανταφυλλίδου,

Με αφορμή τη δημιουργία του νέου ειδησεογραφικού διαδικτυακού site Cyclades Live.gr, θα ήθελα να σας ευχηθώ καλή επιτυχία στο νέο σας ξεκίνημα, να έχετε δύναμη, υπομονή και πείσμα για το δύσκολο έργο που επιτελείτε και να είναι καλοτάξιδο το δημοσιογραφικό σας λειτούργημα.

Εργάσου κτητά (Να κοπιάζεις για πράγματα άξια κτήσης)

Ηττώ υπέρ δικαίου (Να καταβάλεσαι για το δίκαιο)

Δελφικά παραγγέλματα

 

 

Με εκτίμηση

Ο Διοικητής

Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Νοτίου Αιγαίου

Νικόλαος Γ. Μπάλσης

Αρχιπύραρχος

 

 

 

ΕΥΘΑΛΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ- ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΥ

 

 

Σας εύχομαι καλορίζικο το νέο ειδησεογραφικό site Cyclades Live.gr του οποίου θα έχετε τη Διεύθυνση.Αν και έχει ανατραπεί η ζωή μας το τελευταίο διάστημα δεν πρέπει να σταματήσουμε να κάνουμε όνειρα και να θέτουμε στόχους.Καλοτάξιδος λοιπόν κι ο δικός σας στόχος προς όφελος τις αντικειμενικής ενημέρωσης των πολιτών με την ευχή μόνο θετικές ειδήσεις από δω και στο εξής για όλο τον κόσμο.
Με εκτίμηση
Η Δήμαρχος Φολεγάνδρου
Ευθαλία Παπαδοπούλου

 

 

 

Ακολουθούν, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι των νησιών (με αλφαβητική σειρά των νησιών).

 

 

ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΣΟΥΣΟΥΔΗΣ- ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ

 

 

Αξιότιμη κ. Τριανταφυλλίδου

θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την ενημέρωση, ότι είστε κάτοχος και διαχειρίστρια του νέου ειδησεογραφικού site, CycladesLive.gr, το οποίο πρόκειται να το λειτουργήσετε το προσεχές διάστημα.

Είναι βέβαιο ότι μια νέα και δυναμική δημοσιογράφος σαν και εσάς θα δώσει μια νέα διάσταση στην καθημερινότητα και το νέο site θα συμβάλλει κατά πολύ, στην καθημερινή ειδησεογραφία, στην έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, την οποία έχουμε ανάγκη όλοι οι Κυκλαδίτες.

Σας εύχομαι το νέο site να είναι καλοτάξιδο, με κάθε επιτυχία στο ξεκίνημά σας και καλή δύναμη στο δημοσιογραφικό σας λειτούργημα.

 

Με εκτίμηση

Θεοδόσης Ι. Σουσούδης -Δ/ντής Ορθοπαιδικός Ιατρός Κ.Υ.Άνδρου

-Επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Άνδρου

-πρώην Δήμαρχος Άνδρου

 

 

 

 

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΟΓΛΟΥ- ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

 

 

Εύχομαι στο νέο σας ξεκίνημα καλή δύναμη με όμορφες ειδήσεις και το Cyclades Live.gr να πρωταγωνιστήσει , χωρίς κιτρινισμούς ,  δίνοντας έμφαση στην αντικειμενική ενημέρωση ,την άποψη, αλλά και το πολιτιστικό υπόβαθρο της Άνδρου αλλά και των Κυκλάδων . Να καταφέρεται να γίνετε ένα μέρος από την καθημερινότητα μας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των αναγνωστών ώστε να σας φέρει στην πρώτη θέση στην ενημέρωση.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΟΓΛΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

 

 

 

ΑΝΝΑ ΒΟΛΙΚΑ- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΠΑΤΣΙΟΥ ΑΝΔΡΟΥ

 

 

 

Καλορίζικο και καλοτάξιδο το νέο σας site Cyclades live. Nα είσαστε ένα θετικό και ελπιδοφόρο ξεκίνημα για τα νησιά μας και για όλους μας.

Εύχομαι ολόψυχα καλές δουλειές!!!

Με εκτίμηση

Η πρόεδρος Δημ. Κοινότητας Μπατσίου Άνδρου

  Άννα Δ. Βολίκα

 

 

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΥΖΑΚΗΣ- ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΑΣ

 

 

Με την ενημέρωση που εκανες μεχρι τωρα για ολα τα θεματα και προβληματα των νησιων μας   φαίνεται ότι τα αγαπάς πολύ!!Δημιούργησες μια μεγάλη ακροαματικότητα στον κόσμο. Τώρα πιστεύω θα είναι μεγαλύτερη ακόμη η επιτυχία σου, που θα συμμετέχουν και οι κάτοικοι των νησιών μας μεταφέροντας σε σένα τα προβλήματά τους!   ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!                   

 Μουζάκης Δημήτρης ΚΕΑ-ΤΖΙΑ

 

 

 

ΚΩΣΤΑΣ ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΣ- ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΘΝΟΥ

 

 

Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στο νέο δημοσιογραφικό εγχείρημα. Το cyclades live.gr να είναι ένα μέσο στον ηλεκτρονικό τύπο που να ενώνει τις φωνές των νησιών μας. Ζώντας σε έναν πολυνησιακό νόμο με το κάθε νησί να έχει πολλά κοινά προβλήματα, ο ηλεκτρονικός τύπος είναι ο μόνος τρόπος να γίνονται γνωστά. Για να ακούγεται η φωνή των νησιών και των νησιωτων θέλουμε έναν ηλεκτρονικό τύπο αξιοκρατικό και δυναμικό. Ελπίζουμε το cyclades live.gr να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες μας.

 

Καλή επιτυχία

Κωνσταντίνος Φιλιππαίος

Αντιδήμαρχος Κύθνου

 

 

 

ΔΑΜΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ- ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΗΛΟΥ

 

 

Κύρια Τριανταφυλλίδου

Σας συγχαίρω για την πρωτοβουλία να δημιουργήσετε ένα νέο ειδησεογραφικό site  το               cyclades live.gr. Στην σημερινή εποχή  η ειδησεογραφία μέσω site καθημερινά κερδίζει βήματα, για τον δικό μας μοναδικό πολυνησιακό νομό είναι απολύτως απαραίτητο και χρήσιμο .

Σας εύχομαι πολύ μεγάλη επιτυχία στο νέο σας ξεκίνημα και το cycladeslive.gr να είναι πάντα μπροστά.

 

Γεράσιμος Δαμουλάκης- Πρώην Δήμαρχος Μήλου

 

 

 

ΛΕΟΝΑΡΔΟΣ ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ- ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΣΞΗΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ «Μαζί Αλλάζουμε»

 

 

Για το νέο σας ειδησεογραφικό site, καταθέτω τις θερμότερες ευχές μου, για μία δημιουργική και επιτυχημένη πορεία στη μάχη της ενημέρωσης.

Είμαι σίγουρος ότι οδηγός σας θα είναι η υπεύθυνη, πολύπλευρη και αντικειμενική ενημέρωση καθώς και η καλόπιστη κριτική προς τους θεσμούς και την εκάστοτε εξουσία.

Εύχομαι να έχετε καλά ταξίδια στα Κυκλαδίτικα πελάγη της πληροφορίας και της ενημέρωσης.

 

Λεονάρδος Χατζηανδρέου

Επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων «Μαζί Αλλάζουμε»

 

 

 

 

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΦΟΥΤΑΚΟΓΛΟΥ-  ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

 

 

Για μια σύγχρονη δημοσιογραφία από μια σύγχρονη γυναίκα που θα αντιστέκεται στην παραπληροφόρηση και δεν θα αναλώνεται στα μικρά και μη ουσιώδη που κατακλύζουν την ζωή μας..

 

Ας είστε εσείς το φως του αιγαίου στα θέματα που μας απασχολούν με γενναιότητα ακεραιότητα και επιμονή..

 

Καλή ακούραστη πορεία..

Με εκτίμηση

Αικατερίνη Ε. ΦΟΥΤΑΚΟΓΛΟΥ- ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ, LL.M.

 

 

 

ΡΟΥΣΣΟΣ ΒΑΤΙΣΤΑΣ- ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΟΥ

 

 

Κάθε δημοσιογραφικό εγχείρημα, κάθε υγιής δημοσιογραφική φωνή που διέπεται από της αρχές της ελευθεροτυπίας, του πλουραλισμού, της ορθής, υπεύθυνης και αποκαλυπτικής ενημέρωσης,  με καλές ειδήσεις για τον τόπο οι οποίες μεταδίδονται με θάρρος, εγκυρότητα και αντικειμενικότητα, είναι πάντα μια φωνή στο πλευρό της κοινωνίας και ελπίδα για τα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες.

Με τις σκέψεις αυτές, εύχομαι να έχετε Καλό Ξεκίνημα στον χώρο της διαδικτυακής ειδησεογραφίας, και θα είμαι στη διάθεσή σας, ανά πάσα στιγμή, για τα σημαντικά ζητήματα του νησιού μας και των Κυκλάδων.

Βατίστας Ρούσσος, Αντιδήμαρχος Πάρου

 

 

 

ΣΑΡΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ- ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΡΟΥ

 

 

Στη σημερινή εποχή στην οποία η πληροφόρηση είναι καταιγιστική, οι Κυκλαδίτες έχουν ανάγκη πιο πολύ από ποτέ, την ενημέρωση αλλά και την ανάδειξη των προβλημάτων τους με αντικειμενικότητα, πληρότητα, εξειδίκευση και εγκυρότητα. Στο πλαίσιο αυτό, κάθε νέα προσπάθεια που ξεκινάει με τη θέληση να κάνουμε κάτι καλύτερο για τον τόπο μας, με χαροποιεί ιδιαίτερα και συνοδεύεται από τις θερμότερες ευχές μου για την επιτυχία της. Καλά ταξίδια στα πελάγη της πληροφορίας και της ενημέρωσης.

Δώρα Σαρρή, Αντιδήμαρχος Πάρου 

 

 

ΑΡΓΟΥΔΕΛΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ

 

 

«Εύχομαι  το  CycladesLive.gr να αποτελέσει ένα χώρο που θα κυριαρχεί η αισθητική, η ελευθερία και η ποιότητα, ένα χώρο φιλόξενο και οικείο για τον κόσμο των Κυκλάδων!

Μια  πύλη  που θα φωτίζει όλα όσα συμβαίνουν  στα νησιά  μας  αλλά και όσα συμβαίνουν στον περίγυρό  μας.

Μια  προσπάθεια  για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση που θα προσφέρει ένα χώρο ανεκτικότητας όπου θα ακούγονται όλες οι απόψεις και θα μιλάει  για όλα. Για την πολιτική, τον πολιτισμό, την οικονομία, τον τουρισμό  και την επιχειρηματικότητα.

Ζούμε σε έναν ευλογημένο  τόπο που η  φυσική  του  ομορφιά  ακτινοβολεί  στην ψυχή των  ανθρώπων της οικουμένης. Έχουμε  ανάγκη να τον αναδείξουμε με την ανάπτυξη ποιοτικών και σύγχρονων δικτύων πληροφόρησης.

Εύχομαι από καρδιάς αυτό το ταξίδι να έχει διάρκεια και να  αγκαλιαστεί  με εμπιστοσύνη από τους αναγνώστες και την αγορά.»

Αργουδέλη Μαργαρίτα

 

 

 

ΑΛΙΚΗ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗ- ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΥΡΟΥ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ

 

 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

 

 

 

ΜΗΝΑΣ ΑΛΙΦΡΑΓΚΗΣ- ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΥΡΟΥ – ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ

 

Αγαπητή Σεμνή,

Να είναι καλοτάξιδο το νέο σου εγχείρημα και πάντα με οδηγό την αντικειμενικότητα, την αμεροληψία και την αλήθεια.

Καλή δύναμη!

 

Μηνάς Αληφραγκής

Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών

 

 

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΤΑΒΑΣ- ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΥΡΟΥ – ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ

Χαιρετισμός – Ευχές για το ξεκίνημα του Cyclades live.gr

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας τουριστικής σεζόν, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμότερες ευχές μου για μια δημιουργική αρχή στον νέο σας ειδησεογραφικό ιστότοπο Cyclades live.gr, του οποίου σκοπός είναι η ενημέρωση του κόσμου των Κυκλάδων.

Σας εύχομαι κάθε επιτυχία στο νέο σας ξεκίνημα και είμαι σίγουρος ότι η συνεργασία μας θα κινηθεί στο καλύτερο πλαίσιο αμοιβαίου οφέλους με στόχο  την αντικειμενική ενημέρωση των κατοίκων των νησιών των Κυκλάδων.

 

 

 

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΡΙΝΤΕΖΗ- Αντιδήμαρχος καθαριότητας , ανακύκλωσης , πρασίνου , κοινωνικής υπηρεσίας, δημοτικής ενότητας Ποσειδωνίας, Πρόεδρος επιτροπής ισότητας, Δήμου Σύρου -Ερμούπολης

 

Καλησπέρα Σεμνή Με ιδιαίτερη χαρά διάβασα το μήνυμα σου. Τιμώ , θαυμάζω και υποστηρίζω τις προσπάθειες όλων και ιδιαίτερα των γυναικών για πρόοδο και εξέλιξη προσωπική  γνωστική κ επαγγελματική.

Παρακολουθώ χρόνια την πορεία σου , είσαι σύντροφός μάνα δύο παιδιών και επαγγελματίας που συνεχώς δοκιμαζεσαι , εναλλάσσεσαι , προσαρμόζεσαι.

Εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο σου επαγγελματικό βήμα στον κόσμο της ενημέρωσης ,να έχεις γόνιμο δρόμο με πολλές όμορφες στάσεις και Ιθάκη στο τέλος που θα αποφασίσεις εσύ.

Να χαρείς το ταξίδι.

Με εκτίμηση Αγγελική Πρίντεζη, Αντιδήμαρχος καθαριότητας , ανακύκλωσης , πρασίνου , κοινωνικής υπηρεσίας, δημοτικής ενότητας Ποσειδωνίας, Πρόεδρος επιτροπής ισότητας, Δήμου Σύρου -Ερμούπολης

 

 

 

ΠΕΤΡΟΣ ΜΩΤΟΣ-  ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΥΡΟΥ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ

 

 

 Σας εύχομαι υγεία και δύναμη σε αυτή τη νέα δημοσιογραφική σας προσπάθεια. Είμαι σίγουρη ότι με το ήθος σας και τις ικανότητές σας θα βοηθήσετε ο κόσμος τόσο στη Σύρο όσο και στα άλλα νησιά , να μαθαίνει τα πραγματικά γεγονότα. Καλή επιτυχία στο CYCLADES LIVE.GR

Πέτρος Μώτος- Πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας

 

 

 

 

ΓΙΑΛΟΓΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ- ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΥΡΟΥ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΥΑΣ

 

 

Κα Τριανταφυλλίδου,

με την ευκαιρία της λειτουργίας του νέου διαδικτυακού ειδησεογραφικού σας site, θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία και μια γόνιμη δημοσιογραφική πορεία που θα συμβάλλει στην αντικειμενική ενημέρωση και την πληροφόρηση των συμπολιτών μας.

Καλό Ξεκίνημα!

Mε εκτίμηση,

Ανδρέας Γιαλόγλου

 

 

 

 

ΚΕΡΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ –  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΥΡΟΥ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ

 

 

Κύρια Τριανταφυλλίδου, αγαπητή Σεμνή,

Θερμές ευχές για δημιουργικό ξεκίνημα και λαμπρή πορεία στην νέα αυτή πρωτοβουλία σας. Θεωρώ βέβαιο ότι το καινούριο αυτό εγχείρημα θα χαρακτηρίζεται από τη συνέπεια και την αντικειμενικότητα που σας διακρίνει σε όλη σας τη σταδιοδρομία. Είμαι πεπεισμένος ότι το CycladesLive.gr θα αποτελέσει, εκτός των άλλων, ένα διαυγές μέσο μετάδοσης των θεμάτων και των δράσεων του Δήμου μας.

Με εκτίμηση,

Γιάννης Κεράνης

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σύρου – Ερμούπολης

 

 

 

 

ΔΡΑΚΟΥ ΕΙΡΗΝΗ – ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΣΥΡΟΥ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ

 

 

Είναι πολύ ευχάριστο νέοι όπως εσείς να τολμούν. Εύχομαι να έχετε τη δύναμη και το κουράγιο να προσφέρετε αντικειμενική πληροφόρηση μέσω του διαδικτυακού ειδησεογραφικού site Cyclades Live. gr που ξεκινάτε. Καλή επιτυχία στη νέα σας δραστηριοτητα.

Ειρήνη Δράκου Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Παιδείας

 

 

 

ΔΟΥΝΑΒΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ- ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΥΡΟΥ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ

 

 

Καλησπέρα, Είμαι βέβαιος ότι η δημιουργία μίας νέας ειδησεογραφικής ιστοσελίδας δεν αποτελεί εύκολο εγχείρημα. Απαιτεί ιδιαίτερη προσήλωση και σκληρή καθημερινή δουλειά ώστε να κερδίσει τους αναγνώστες και να γίνει ελκυστική και αγαπητή. Θεωρώ ότι εφόσον η πληροφόρησης και η ενημέρωση που θα παρέχει διακρίνεται από ακρίβεια και αντικειμενικότητα, κυρίως σε ό,τι αφορά την επικαιρότητα, μόνο όφελος μπορεί να αποφέρει, τόσο σε εσάς όσο και στους αναγνώστες σας.

Με αυτές τις λίγες σκέψεις και επειδή η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, σας εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία και δύναμη στην εκκίνηση αυτής της προσπάθειάς σας στο χώρο της ενημέρωσης.

 

Με εκτίμηση,

Γιώργος Δούναβης

 

 

 

 

ΞΑΝΘΑΚΗ ΡΟΖΑ- ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΥΡΟΥ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ

 

 

Πιστεύω πολύ σε σένα αγαπημένη μου Σεμνή, γιατί έχεις αποδείξει στην μέχρι τώρα πορεία σου, ότι είσαι ένας πολύ άξιος και δυναμικός άνθρωπος!!!! Άλλωστε έχεις ήθη, και αξίες από την οικογένειά σου, και αντιπροσωπεύεις επάξια, και το όμορφο σου όνομα ( Σεμνή)!!!! Καλή επιτυχία, με πολλή δημιουργία στην συνέχεια της ζωής σου !!!! Σου το εύχομαι από καρδιάς !!!!

 

 

 

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΛΤΟΥΒΑΣ- ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΥΡΟΥ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ

 

 

Η κλασική ευχή «καλή αρχή», που συνηθίζουμε να δίνουμε ο ένας στον άλλο παρά το ότι δεν είναι ιδιαίτερα πρωτότυπη έχει μεγάλη αξία.

Μιά καλή αρχή σε κάθε δραστηριότητα σηματοδοτεί το καινούριο στη ζωή κάθε ανθρώπου, διότι με την ευχή «καλή αρχή» δεν ευχόμαστε στους άλλους να ξανα ξεκινήσουν τα ίδια που έκαναν, αλλά τους ευχόμαστε κυρίως νέο ξεκίνημα.

Το νέο ξεκίνημα είναι αυτό που δίνει νόημα στη ζωή άσχετα, από το πόσο μικρό ή ποσό μεγάλο είναι αυτό.

Το κρίσιμο είναι να προσπαθεί ο καθένας μας, να μη μένει στα ίδια και να προσπαθεί να προσθέτει κάτι στα ενδιαφέροντα και στις δραστηριότητες του.

Τα νέα αυτό εγχείρημα πέρα από την αυτονόητη υποχρέωση, η οποία είναι να τιμά και να σέβεται τους ανθρώπους τους οποίους ενημερώνει,  ας  είναι και η απόδειξη ότι ο επαρχιακός τύπος και τα επαρχιακά ΜΜΕ μπορούν με δύναμη τους το μεράκι και την αγάπη στον τόπο μας,  να προσφέρει ποιότητα και αντικειμενικότητα.

Καλή αρχή λοιπόν, με τις καλύτερες ευχές μου για υγεία, πρόοδο και δημιουργία.

Μιχάλης Αλτουβάς

Δημοτικός Σύμβουλος

Δήμου Σύρου-Ερμούπολης

 

 

 

 

ΑΝΘΗ ΧΑΛΚΙΑ- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ 

 

 

Αγαπητή κα Τριανταφυλλίδου,

ο ρόλος των μέσων μαζικής ενημέρωσης  είναι  πολύ σημαντικός στις μέρες μας και επιθυμία όλων μας είναι να λειτουργούν με σκοπό την άμεση και ορθή ενημέρωση των πολιτών .

Εύχομαι από καρδιάς  καλή επιτυχία στο νέο σας ξεκίνημα με την δημιουργία του νέου διαδικτυακού ειδησεογραφικού Site, με την επωνυμία Cyclades Live.gr .

 

 

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΤΣΙΝΟΣ- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΑΛΗΣΣΑ

 

 

Καλημέρα αγαπημένη Σεμνή, Στο όμορφο ξεκίνημα του CycladesLive, εύχομαι κάθε καλό, επιτυχίες και αντικειμενική δημοσιογραφία. Σε αυτές τις δύσκολες εποχέςπου διανύουμε εύχομαι να έχετε την δύναμη και το κουράγιο να ενημερώνετε τους πολίτες μέσα από το λειτούργημα της δημοσιογραφίας.

 

Με εκτίμηση-Ιωάννης Βουτσίνος

Πρόεδρος Κοινότητας Γαλησσά

Μέλος Τουριστικής Επιτροπής Δήμου Σύρου – Ερμούπολης

Αντιπρόεδρος Ναυτικού Ομίλου Γαλησσά

 

 

 

 

 

ΜΑΡΙΑ ΞΑΝΘΑΚΗ- ΠΡΟΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΓΟΥ

 

 

Αγαπητή κυρία Τριανταφυλλίδου

Εύχομαι καλή αρχή με δύναμη και επιτυχίες στο νέο σας εγχείρημα.

Να είστε πάντα δίπλα στον πολίτη για την σωστή ενημέρωση του, όπως μας έχετε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια.

Μετά τιμής η πρόεδρος

Κοινότητας Πάγου

Ξανθάκη Μαρία

 

 

 

 

ΑΝΝΑ (ΤΕΤΑ ) ΠΡΙΝΤΕΖΗ- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑΣ

 

 

Εύχομαι κάθε επιτυχία στην νέα αυτή προσπάθεια η οποία έρχεται να προστεθεί στην μέχρι τώρα πετυχημένη δημοσιογραφική σου πορεία ώστε να συνεχιστεί η αντικειμενική και πλήρης ενημέρωση όλων των πολιτών. Η συνεργασία μας θεωρείται βέβαιη προς όφελος των πολιτών.

Με εκτίμηση Άννα (Τέτα) Πρίντεζη- Πρόεδρος Κοινότητας Ποσειδωνίας

 

 

 

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΡΗΣ- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΦΟΙΝΙΚΑ

 

 

Καλή αρχή στο δύσκολο έργο της αντικειμενικής ενημέρωσης για τον τόπο μας!

 

 

 

 

ΑΝΘΗ ΞΕΝΑΚΗ- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΡΟΥΣΣΩΝ 

 

 

Αγαπητή κ. Τριανταφυλλίδου,

Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορήθηκα την δημιουργία ενός νέου διαδικτυακού ειδησεογραφικου Site με την επωνυμία Cyclades live.gr του οποίου θα έχετε την Διεύθυνση και την Ιδιοκτησία!!! Εύχομαι σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να επιτρέψετε με την πολυφωνία και την αντικειμενικότητα να λάμπει η αλήθεια που τόσο ανάγκη έχουμε!!! Είμαι σίγουρη πώς σαν νέος άνθρωπος αλλά και ως γυναίκα θα τα καταφέρετε!!!

 

Με εκτίμηση

Η πρόεδρος της κοινότητας Χρουσσων

 Ξενάκη Ανθούλα

 

 

 

 

ΠΕΤΡΟΣ ΡΑΟΥΖΑΙΟΣ- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΩ ΣΥΡΟΥ

 

 

Εύχομαι να είναι καλορίζικο και καλοτάξιδο!!! Μπορεί τα νησιά μας να τα χωρίζει η θάλασσα του Αιγαίου και των Κυκλάδων αλλά είμαι σίγουρος ότι θα τα ενώνει η ενημέρωση του CycladesLive. Σε ένα κόσμο παγκοσμιοποιημένο που όπου κυριαρχούν τα ηλεκτρονικά ειδησεογραφικά και γίνεται καταιγισμός ειδήσεων ανα δευτερόλεπτο με μόνο ενδιαφέρον πως θα πάρουν κλικς κι όχι το πως θα ενημερώσουν, η παρουσία του CycladesLive.gr,  καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική  για την ποιοτική, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση. Πόσο μάλλον όταν αυτό γίνεται από  εσάς κ. Τριανταφυλλίδου, και κάτω από την ξεχωριστή  δική σας , εδώ και χρόνια αποδεδειγμένη δημοσιογραφική πένα και τηλεοπτική παρουσία. Και φυσικά με την καθοδήγηση του πατέρα σας που έχει χρόνια εμπειρίας στο χώρο. Η επιτυχία δεν μπορεί παρά να είναι μονόδρομος!!! Και πάλι καλορίζικο!!!

 

 

 

 

ΘΩΜΑΗ ΜΕΝΔΡΙΝΟΥ

Σε μια κοινωνία των ”Fake” ειδήσεων αλλά και ανθρώπων, εύχομαι να έχετε ειδήσεις που θα αποτυπώνουν την Αλήθεια, που θα βοηθήσουν τον συνάνθρωπο και που θα προβάλουν τον πλούτο της Σύρου και των όμορφων νησιών των Κυκλάδων. Καλοτάξιδο!

 

Με εκτίμηση,

Θωμαή Μενδρινού

 

 

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΚΟΥΙΖΟΣ- ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

 

 

Κυρία Τριανταφυλλίδου,

Με χαρά μαθαίνω για την ίδρυση του νέου διαδικτυακού ειδησεογραφικού site ενημέρωσης υπό την διεύθυνσή σας,

Εύχομαι η κάθε μέρα να σας φέρνει και πιο κοντά στην επιτυχία των στόχων σας αλλά και σε μια απρόσκοπτη και αντικειμενική ενημέρωση προς όφελος των νησιών μας.

  ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΜΑΡΚΟΥΙΖΟΣ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

 

 

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΡΟΝΤΗΡΑΣ- ΑΡΧΗΓΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ “ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ”

 

             

Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορηθήκαμε τη πρόθεση λειτουργίας νέου διαδικτυακού ειδησεογραφικού Site, με την επωνυμία Cyclades Live.gr, του οποίου θα έχετε την ιδιοκτησία και τη διεύθυνση ταυτόχρονα.

 

Στις μέρες μας, η διακίνηση της πληροφορίας αποτελεί πολύτιμο αγαθό, το οποίο πρέπει να παρέχεται στην ευρύτερη κοινωνία άμεσα, αντικειμενικά, αξιόπιστα και ελεύθερα, ώστε να επιτυγχάνεται η ενημέρωση όλων, στοιχείο που αποτελεί απαραίτητη και βασική προϋπόθεση για την λειτουργία της δημοκρατίας, αλλά και θεμελιώδες συστατικό του σύγχρονου πολιτισμού.

 

              Ειδικότερα σε ένα πολυνησιακό χώρο, όπως είναι οι Κυκλάδες, που η ιδιόμορφη γεωγραφία τους και η συνδεσιμότητά τους αποτελεί ένα διαχρονικό πολυπαραγοντικό πρόβλημα, η λειτουργία ενός ακόμη ειδησεογραφικού Site είναι βέβαιο ότι θα συμβάλλει στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξή τους, που κρίνεται αναγκαία και απαραίτητη.

 

              Με τις λίγες αυτές σκέψεις σας εύχομαι ολόψυχα επιτυχή ευόδωση στην λειτουργία του νέου διαδικτυακού ειδησεογραφικού Site, σας συγχαίρω για την επιλογή σας αυτή, που μαρτυρά αγάπη για τον ευρύτερο νησιωτικό μας χώρο και σας διαβεβαιώνω ότι ήδη βρίσκεστε στις λίστες αποστολής των e-mails, των δελτίων τύπου και των ανακοινώσεων που κατά καιρούς εκδίδονται από την παράταξή μας και όχι μόνο.

 

Με εκτίμηση

Παναγιώτης Κροντηράς –Τήνος

 

 

 

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΡΙΚΙΟΠΟΥΛΟΣ- ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΝΟΥ

 

 

Καλή επιτυχία στο νέο σας ξεκίνημα!!

Πολλές ευχές για την εκπλήρωση των στόχων σας και των επιδιώξεων σας!!!

 

 

ΣΕΡΙΦΙΑΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ

 

Καλοτάξιδη η ιστοσελίδα σας γεμάτη πάντα με καλή διάθεση για δράση και ενημέρωση. Ελπίζουμε μέσα από αυτό το σημαντικό βήμα της κοινωνικής δικτύωσης να αναπτύσσεται πάντα ένας γόνιμος διάλογος για τα διάφορα ζητήματα που για χρόνια απασχολούν τους κατοίκους των νησιών μας.

“Καλώς ορίσατε” λοιπόν κι εσείς στο διαδίκτυο… και ”καλά διαδικτυακά ταξίδια”…

ΣΕΡΙΦΙΑΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ

 

 

 

ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ- ΠΡΩΤΑ Η ΘΗΡΑΣΙΑ

 

Με τις θερμότερες ευχές μου για μία ανοδική δημιουργική και πετυχημένη πορεία.
Η αδέσμευτη δημοσιογραφία η πολυφωνία και ο πλουραλισμός απόψεων είναι επιβεβλημένη την δύσκολη περίοδο που περνάμε.
Η ελπίδα και η δημιουργικότητα να μη σας εγκαταλείψουν ποτέ.
Καλή επιτυχία στο νέο ξεκίνημα .
Με εκτίμηση 
Καλούδης Θεόδωρος

 

  ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΝΝΕΔ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

 

 

Ο πρόεδρος και τα μέλη της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων και τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Τοπικών Οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ στα νησιά των Κυκλάδων σας εύχονται καλή αρχή στο νέο σας ξεκίνημα. Με σεβασμό στον αναγνώστη και στην πληροφόρηση να αποτελέσετε μια αξιόπιστη και συνεπή φωνή ενημέρωσης των Κυκλάδων.

Με πίστης στις αρχές της πολυφωνίας , της ελευθεροτυπίας και της ανεξαρτησίας.

Καλό ταξίδι στα “αχαρτογράφητα νερά” του διαδικτύου.

 

 

Για την Νομαρχιακή ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων

Ο πρόεδρος

Πολυκρέτης Ευστάθιος

 

 

ΔΗΜ. Τ.Ε. ΠΑΡΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

 

Αξιότιμη κυρία

Με την ευκαιρία της έναρξης λειτουργίας του ειδησεογραφικού site CycladesLive.gr θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για το ξεκίνημά σας και να σας ευχηθούμε πολλές επιτυχίες στον καθημερινό αγώνα της έγκυρης ενημέρωσης. Ενέργειες όπως η δική σας,  ξεπερνάνε την ιδιαιτερότητα του νησιωτικού μας νομού και επιχειρούν να φέρουν τα νησιά μας «πιο κοντά»

Ο τύπος του νομού μας, έντυπος ή ηλεκτρονικός,  γνωρίζει την πραγματικότητα των νησιών και την προβάλει μέσα από τον παλμό και τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών. Η καθημερινότητα των νησιών μας, οι διεκδικήσεις και τα προβλήματα των Κυκλάδων και των κατοίκων τους,  πρέπει να βρίσκουν ανταπόκριση και να αναδεικνύονται πρώτα από τον τοπικό τύπο.  

Κάθε τέτοιου είδους δράσεις λοιπόν,  αξίζουν τις καλύτερες ευχές μας για προσωπική υγεία, δύναμη, επιτυχίες,  συνέχεια και τη διαβεβαίωσή μας για στήριξη και συνεργασία.

 

Καλή Επιτυχία στο έργο σας

Η πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Πάρου -Αντιπάρου

Κατερίνα Βιτζηλαίου

 

 

 

Ακολουθούν οι ΣΥΛΛΟΓΟΙ  των νησιών μας που με τίμησαν με τις ευχές τους!

 

 

 

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

 

 

ιατρικοσ συλλογος κυκλαδων

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

 

 

Κυρία Σεμνή Τριανταφυλλίδου, με χαρά ενημερωθήκαμε για την επικείμενη λειτουργία ενός καινούριου διαδικτυακού ειδησεογραφικού site, του οποίου θα τυγχάνεται της ιδιοκτησίας και διεύθυνσής του.Ως Διοικητικό Συμβούλιο, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις καλύτερες ευχές μας, για την πορεία αυτού του τόσο σημαντικού εγχειρήματος.

Ταυτόχρονα, να σας μεταφέρουμε και τις προσδοκίες μας, ως προς την απρόσκοπτη έρευνα, ενημέρωση, αλλά και κοινοποίησης των πολλών και μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Κυκλαδίτης καρκινοπαθής.

Είναι ευχή και χαρά μας, οι ηλεκτρονικές σελίδες, του CycladesLive, να γίνουν ένα μέσο επικοινωνίας του Συλλόγου μας με τους αναγνώστες σας.

Η Πρόεδρος και τα Μέλη, του Δ.Σ.

Σύλλογος Καρκινοπαθών και φίλων Κυκλάδων 

 

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ Α΄  ΒΑΘΜΙΑΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΥΡΟΥ , ΤΗΝΟΥ , ΜΥΚΟΝΟΥ

 

Το ΔΣ του Συλλόγου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σύρου Τήνου Μυκόνου σταθερά προσανατολισμένο στην αναγκαιότητα της ανεξαρτησίας του δημοσιογραφικού λειτουργήματος , ως βασικού πυλώνα της δημοκρατίας, εύχεται στο νέο διαδικτυακό ειδησεογραφικό site Cyclades Live.gr καλή επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα , συμβάλλοντας στην πολυφωνία του τόπου μας και στην αντικειμενική , απρόσκοπτη κι ολόπλευρη ενημέρωση, που ιδιαίτερα στις μέρες μας αποτελεί καθολικό ζητούμενο!

 

 

 

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

 

 

 Αγαπητή κυρία Τριανταφυλλίδου,

 με χαρά μας ακούσαμε το ξεκίνημα της καινούργιας προσπάθειας.

 Οτιδήποτε συνεισφέρει στην πληροφόρηση εργαζομένων της Σύρου και των Κυκλάδων μας βρίσκει αρωγούς και συμπαραστάτες. Εμείς στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο  Κυκλάδων στην περίοδο αυτή και με την ευκαιρία της εκλογής Νέου Διοικητικού Συμβουλίου ευελπιστούμε σε μία καινούργια και εποικοδομητική συνεργασία.

 

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΟΥΣΥΡΑ

 

 

“Σεμνή μου,

Νομίζω οι περισσότεροι σε γνωρίζουμε και ξέρουμε πόσο πολύ θα προσπαθήσεις για τους νέους σου στόχους! Είμαστε σίγουροι ότι θα κάνεις ότι καλύτερο για να τους επιτύχεις και η κάθε μέρα θα σε φέρνει πιο κοντά ώστε να γίνουν πραγματικότητα. Οι καλύτερες ευχές μας για  πρόοδο, δημιουργία, ευτυχία και ότι άλλο επιθυμείς να σε ακολουθούν στα νέα σου βήματα.

Καλές επισκεψιμότητες λοιπόν και εμείς θα είμαστε οι πρώτοι αναγνώστες σου.

Το ΔΣ του Συλλόγου Τριτέκνων Ουσυρα.”

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΜΕΑ & ΑΜεΕΕΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ “ΔΙΚΑΙΩΜΑ”

 

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ

 

 

 

 

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΟΝΗΣΩΝ

 

 

Σας εύχομαι καλή αρχή  και πολλές επιτυχίες στο νέο site.

Τα Μικρά Κυκλαδονήσια προσδοκούν στην ανάδειξή των προβλημάτων τους μέσω των τοπικών ΜΜΕ , ώστε κάποια από αυτά να βρούν ανοιχτά αυτιά και να μπορέσουν να επιλυθούν.

Με εκτίμηση

Αντώνης Κουζούπης

Πρόεδρος Δ.Σ ΟΣΥΜΙΚ

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

 

Εύχομαι καλή πορεία στο νέο σας ξεκίνημα. Είθε όλες οι ειδήσεις που θα δημοσιεύετε να είναι ευχάριστες.

Ευχαρίστως να σας ενημερώνουμε για όλες τις δράσεις της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης – Παρ. Κυκλάδων.

Γεώργιος Μπαρμπαρίγος

Πρόεδρος ΕΟΔ Κυκλάδων

 

 

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

 

 

Εκ μέρους της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος  Κυκλάδων ,παρακαλούμε όπως δεχθείτε  τις πιο θερμές ευχές μας για το ξεκίνημα της νέας σας προσπάθειας.

Η νέα δράση  σας, στον πολυσχιδή χώρο της δημοσιογραφίας , που πιστά υπηρετείτε με αντικειμενικότητα και αμεροληψία , έρχεται να συμπληρώσει  και να  εμπλουτίσει την ήδη εδραιωθείσα αξιοζήλευτη ποιοτικά  τοπική δημοσιογραφία ,  που δεν υστερεί σε τίποτα από τα  κεντρικά ειδησεογραφικά μέσα  υψηλής  αναγνωσιμότητας.

Κλείνοντας , εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια, χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία σας και ως ΕΠΛΣ Κυκλάδων  τιθέμεθα στη διάθεσή σας , για ανάπτυξη  ωφέλιμης  και εποικοδομητικής συνεργασίας .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                                 ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΞ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

 

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΥΚΛΑΔΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ

 

 

Η δημιουργία ενός  νέου διαδικτυακού ειδησεογραφικού  ιστοτόπου  δεν μπορεί παρά να είναι ευπρόσδεκτος από όλους τους Κυκλαδίτες καθώς θα προσθέσει μία νέα «φωνή» στην ενημέρωση τους. Η «Εταιρεία Κυκλαδικών Μελετών» είναι ανοικτή σε επικοινωνία και συνεργασία με κάθε Κυκλαδικό  Μέσο Ενημέρωσης και κάθε Κυκλαδικό φορέα για προβολή των θεμάτων των Κυκλάδων και, ως εκ τούτου, θα σας  αποστέλλουμε τις Ανακοινώσεις και τα Δελτία Τύπου μας.

Ευχόμαστε επιτυχία στην νέα αυτή προσπάθεια.

Για την «Εταιρεία Κυκλαδικών Μελετών»

Ο Πρόεδρος

 

 

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΔΟΝΟΥΣΑΣ

 

 

συλλογος επαγγελματιων δονουσας

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΝΗΣΟΥ ΚΥΘΝΟΥ

 

 

Κυρία Σεμνή Τριανταφυλλίδη

Χαιρόμαστε για τη λειτουργία του καινούργιου

διαδικτυακού ειδησεογραφικού Site, με την επωνυμία Cyclades Live.gr, του οποίου είσαστε ιδιοκτήτρια και διευθύντρια. Το πολύνησο των Κυκλάδων είναι ένας χώρος λίκνο Πολιτισμών πολλών χιλιάδων ετών που συνεχίζει να παράγει Πολιτισμό, συμβάλλοντας τα μέγιστα στο Πολιτιστικό γίγνεσθαι της χώρας μας γι αυτό και η δημιουργία του site σας πιστεύουμε πως είναι πολύ σημαντική.

 

Ο Σύλλογος Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου Νήσου Κύθνου ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2015 έχοντας ως σκοπούς του : 1) Την ίδρυση και λειτουργία αρχαιολογικού μουσείου στην Κύθνο 2 ) την προστασία ,προβολή και ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων και μνημείων και 3) την προστασία της ιστορικής μνήμης της νήσου. Αυτοί οι σκοποί και οι κατευθύνσεις θεωρεί ότι θα έχουν ως αποτέλεσμα να τονωθεί η τοπική πολιτιστική και οικονομική ανάπτυξη της Κύθνου.

 

Η συμβολή μας στη δημιουργία μουσείου στην Κύθνο ήταν και είναι σημαντική  και πιστεύουμε πως τον Ιούλιο του 2023 η Κύθνος θα έχει το μουσείο της.Απαίτηση του μεγάλου αριθμού αρχαιολογικών ευρημάτων που ήρθαν και έρχονται στο φώς από την ανασκαφές του Βρυόκαστρου (Αρχαίας Κύθνου ) αλλά και από ανασκαφές σε άλλους αρχαιολογικούς χώρους. Επίσης  κρίνοντας από το εργο και τις πολυσχιδείς ,πολλές σε αριθμό  δράσεις μας ,εδώ και περισσότερο  από 6 χρόνια θεωρούμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο.

Ευχόμαστε,λοιπόν καλό ξεκίνημα στο σημαντικό έργο σας και ευελπιστούμε σε μια στενή συνεργασία !!

 

 

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου Νήσου Κύθνου

     Νικόλαος Κορρές

 

 

 

Ε.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ

 

 

Εμείς στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών της Νάξου με μεγάλη χαρά μας πληροφορηθήκαμε ότι ο Τύπος του τόπου μας, των Κυκλάδων (και ο ελληνικός, κατ’ επέκταση), ενισχύεται με το νέο διαδικτυακό ειδησεογραφικό site, cycladeslive.gr! Η Ένωσή μας είχε και έχει σχέσεις αγαστές με τον ναξιακό και γενικότερα τον κυκλαδικό, Τύπο, ενώ θεωρεί την πολυφωνία στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης εκ των ων ουκ άνευ – άλλωστε, η όσο το δυνατόν καλύτερη ενημέρωση των Πολιτών, που επιτυγχάνεται ακριβώς μέσω του δημοσιογραφικού πλουραλισμού, είναι ύψιστο ζήτημα Δημοκρατίας αφού αποτελεί βασική αξία της. Ευχόμαστε από καρδιάς το cycladeslive.gr να είναι καλοτάξιδο και πάντοτε να φέρνει καλές ειδήσεις για τους πολίτες των Κυκλάδων!

 

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΕΑ ΝΑΞΟΥ

 

 

Αξιότιμη κα  Τριανταφυλλίδου,

Χαιρόμαστε πολύ για το νέο σας διαδικτυακό εγχείρημα και σας ευχόμαστε το ξεκίνημά σας αυτό, να είναι καλοτάξιδο και γεμάτο επιτυχία!! Αναμένουμε συντονισμένοι!!

Είναι σημαντικό να επικρατεί πολυφωνία και στο χώρο της ενημέρωσης, ώστε να δημιουργείται σφαιρική αντίληψη επί των θεμάτων που αποτελούν πηγή πληροφόρησης. Καλή επιτυχία λοιπόν σε εσάς και καλή ενημέρωση για εμάς!

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ΑΜΕΑ Νάξου, στηρίζει με αγάπη το εγχείρημά σας και με αγάπη θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να γίνει σχετική μνεία από εσάς στο διαδικτυακό site σας, για την δημιουργία χειροποίητων λαμπάδων από το Σύλλογό μας, με σκοπό την ενίσχυση του ταμείου μας και την κάλυψη βασικών αναγκών του. Μπορούμε να σας αποστείλουμε φωτογραφίες, ώστε να τις αναρτήσετε σε σχετική δημοσίευσή σας! Επίσης, σας επισυνάπτουμε σχετικό έγγραφο που παρουσιάζει το έργο και τη δράση του Συλλόγου ΑΜΕΑ Νάξου!

Ευχαριστούμε από καρδιάς για το έκδηλο ενδιαφέρον σας!!!

 

 

  Με εκτίμηση,

Η Πρόεδρος & το Δ.Σ.

Συλλόγου ΑΜΕΑ ΝΑΞΟΥ

 

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ, ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ  ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΓΚΕΣ ΘΗΡΑΣ – “ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ”

 

 

Αγαπητή κα.Τριανταφυλλίδου,

σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία και σας ευχόμαστε καλή αρχή.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου ατόμων με ειδικές ανάγκες δήμου Θήρας με την ονομασία “ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ ΘΗΡΑΣ” σας εύχονται “καλή αρχή” και κάθε επιτυχία στο καινούργιο σας ταξίδι, αυτό της ενημέρωσης των πολιτών μέσω του διαδικτυακού ειδησεογραφικού Site, με την επωνυμία Cyclades Live.gr. Είθε να προσφέρει τα μέγιστα και να αναδείξει καίρια γεγονότα και συμβάντα του τόπου μας. να είναι καλότυχο!

Με εκτίμηση

Ο πρόεδρος του συλλόγου Κουλελής Ιωάννης

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου “ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ”

Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Θήρας

 

 

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΥΡΟΥ 

 

Αγαπητή Σεμνή,

Χάρηκα γι΄ αυτή σου την πρωτοβουλία και προσφορά στο νησί μας, με την παρουσία ενός άλλου μέσου πληροφόρησης

και ενημέρωσης στην ωραία μας Σύρο., το CYCLADES  LIVE. Αναλαμβάνεις μια αποστολή να υπηρετήσεις την κοινωνία του νησιού

με την ειδικότητά σου, τη δημοσιογραφία. Δεν είναι εύκολο, αν θέλεις να  είσαι αμερόληπτη και αντικειμενική σε ό,τι θα δημοσιεύεις και ιδιαίτερα χωρίς προκαταλήψεις , χωρίς οποιεσδήποτε διακρίσεις. Σου εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία, δύναμη και υπομονή.

 

Με εκτίμηση

Π. Αντώνιος Βουτσίνος

 

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΥΡΟΥ “ΠΡΟΣΒΑΣΗ”

 

 

Ο Σύλλογος Φίλων του Νοσοκομείου Σύρου εδώ και 6 χρόνια δίνει τη δική του μάχη για την υποστήριξη του Νοσοκομείου μας και έχει πολύ πλούσια δράση στο ενεργητικό του για την οποία είμαστε στη διάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή να αναλύσουμε και να επικοινωνήσουμε μέσω του site σας στον κόσμο.

Καλό ξεκίνημα και καλή επιτυχία στο σπουδαίο έργο σας!

 

 

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΡΟΥ

 

 

CYCLADES LIVE ΕΥΧΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΡΟΥ

 

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΣΥΡΟΥ

 

Κυρία Τριανταφυλλίδου, Ο Σύλλογος μας “Παροχής Φροντίδας και Κατ΄Οίκον Νοσηλείας Σύρου” με χαρά πληροφορήθηκε την είδηση του νέου διαδικτυακού σας site. Πιστεύουμε πως θα το οδηγείτε με σταθερά χέρια στην στενωπό της Αλήθειας. Καλή σας επιτυχία, σας ευχόμαστε ολόθερμα!

Για το Δ.Σ. Η πρόεδρος

Αγνή Ζησίδου

 

 

ΟΜΙΛΟΣ INNER WHEEL ΣΥΡΟΥ

 

 

Αγαπητή κυρία Τριανταφυλλίδου,

                              Με ιδιαίτερη χαρά ο Όμιλος Inner Wheel Σύρου πληροφορήθηκε την έναρξη λειτουργίας του νέου διαδικτυακού ειδησεογραφικού site “Cyclades Live.gr”. Θεωρούμε τη δημοσιογραφία λειτούργημα που επιτρέπει σε όλους μας να είμαστε ενήμεροι για τα όσα συμβαίνουν τόσο στην κοινωνία μας , όσο και στον κόσμο ευρύτερα και ιδιαίτερα για εμάς τους Συλλόγους που επιτελούμε κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο η ενημέρωση είναι απαραίτητη ώστε να μπορούμε να δρούμε έγκαιρα.  Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο σας εγχείρημα το οποίο θα παρακολουθούμε ανελλιπώς.

 

Με εκτίμηση

 

Βάσω Καψωμενάκη                             Άσπα Αριστείδου

Πρόεδρος Ομίλου IW Σύρου                Γραμματέας Ομίλου IW Σύρου

 

 

 

ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΥΡΟΥ Η΄ROTARY CLUB OF HERMOUPOLIS

 

 

2470 DISTRICT  OF ROTARY INTERNATIONAL                          . 

Αγαπητή κυρία Τριανταφυλλίδου  καλησπέρα σας.

Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορηθήκαμε την λειτουργία  του νέου διαδικτυακού site  Cyclades Live.gr  το οποίο θα διευθύνετε αυτοπροσώπως.                                                                                                                      Γνωρίζοντας την μέχρι τούδε έντιμη δημοσιογραφική σας  πορεία η οποία τιμά την δημοσιογραφική δεοντολογία είμαστε σίγουροι μέσα από το δικό σας Site έχετε πολλά να προσφέρετε για μία πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση του κοινού .Σας εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας και σας  ευχόμαστε υγεία και δύναμη για να ανταποκριθείτε στο νέο σας ξεκίνημα  το οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα στεφθεί με επιτυχία .

Για τον ροταριανό όμιλο Ερμούπολης

Ο Πρόεδρος

Παναγιώτης Τζαναβάρης

 

 

 

ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΣΥΡΟΥ

 

 

Ευχόμαστε από καρδιάς σε εσάς και το καινούργιο διαδικτυακό ειδησεογραφικό Site, με την επωνυμία Cyclades Live.gr, καλή επιτυχία!!

Με τιμή,

ο Πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων “ΣΥΡΟΣ”

Αντ.Καρατάσος

 

 

 

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΡΟΥ

 

 

Με αφορμή της λειτουργίας του καινούργιου διαδικτυακού ειδησeογραφικού site σας με την επωνυμία Cyklades Live.gr το Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Σύρου σας εύχεται καλή έναρξη με πλούσια δράση και ευελπιστούμε να είστε κοντά μας στα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν  την κυνηγετική οικογένεια και τα οποία είναι πάρα πολλά.

Κυνηγετικός Σύλλογος Συρου

 

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΥΡΟΥ

 

Σεμνή μου κάθε επιτυχία σου εύχομαι στο νέο σου επαγγελματικό ξεκίνημα!!

Σε κάθε βήμα του Συλλόγου μας και όχι μόνο, ήσουν πάντα δίπλα μας!!
Έτσι εύχομαι να συνεχίσουμε και στο άμεσο μέλλον!! 
Τα καλύτερα σου αξίζουν!! 
Με εκτίμηση. 
Η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Σύρου 
Ειρήνη Μερεμέτη. 

 

 

 

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΕΙΟΥ

 

 

Κάθε  νέος σταθμός  ή ειδησεογραφικό  site όπως είναι το Cyclades Live.gr    φέρνει στον αέρα του  διαδικτύου καινούργια ενδιαφέροντα για τους  διαδικτυακούς φίλους που περιμένουν απ’ αυτό, ζωντάνια και φρεσκάδα στην ενημέρωση, ενώ ταυτόχρονα παρέχει στην πληροφόρηση, τη δυνατότητα παγκόσμιας επικοινωνίας.

Εμείς, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Επισκοπείου Σύρου θα σταθούμε εκ των πραγμάτων αυστηροί κριτές ώστε να συμβάλλουμε  στην επιτυχία του  Cyclades Live.gr  καθώς αναζητούμε αντικειμενικότητα και αμεσότητα  από αυτού του είδους την ενημέρωση.

Ευχόμαστε σε όλους τους συντελεστές της προσπάθειάς σας, πολλές επιτυχίες και εδραίωση στη συνείδηση των διαδικτυακών φίλων.

 

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος

Δημήτρης Γρυπάρης

 

 

 

ΔΡΟΜΕΙΣ ΣΥΡΟΥ

 

ΚΑΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ!

 

 

 

ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΥΡΟΥ και “ΑΓΚΥΡΑ” ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΣΥΡΟΥ

 

Καλησπέρα Σεμνή!

Πρόσθεσα ήδη το site και το mail σου στη λίστα με τα τοπικά site στα οποία στέλνουμε Δελτία Τύπου.

Καλο ξεκίνημα!

Φραγκίσκα Μηλιού

 

 

 

ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΡΟΥ

 

Αγαπητή κα Τριανταφυλλίδου

θα θέλαμε να σας ευχηθούμε:

Καλή επιτυχία στο νέο σας ξεκίνημα! Κουράγιο και Δύναμη στο δύσκολο έργο της ενημέρωσης!

ΜΟΣΥΣ

 

 

ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΟΠΟΡΩΝ ΣΥΡΟΥ

 

 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΣΤΟ ΞΕΚΊΝΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΊΔΑ ΣΑΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΟΠΟΡΩΝ ΣΥΡΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΊΗΣΗ ΕΣΤΩ ΕΝΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΩ ή  ” ΚΑΤΩ” ΜΕΡΙΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΔΙΠΛΑΝΑ ΜΑΣ ΝΗΣΙΑ!

 

Σκιαθιτης Στέφανος

Διαχειριστής Ιστοσελίδας της Ομάδας Πεζοπόρων Σύρου

 

 

 

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΦΙΛΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  “Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ”

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Επιμορφωτικού – Φιλοτεχνικού Συλλόγου ” Ο Φοίνικας Σύρου”, σας εύχονται καλή επιτυχία στο καινούργιο σας site cycladeslive.gr και να έχετε πάντα την δύναμη να προβάλετε με αντικειμενικότητα όλα τα νέα των Κυκλάδων. Πιστεύουμε ότι θα έχουμε πολύ καλή συνεργασία. Με εκτίμηση

Επιμορφωτικός Φιλοτεχνικός Σύλλογος “Ο  ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ’

 

 

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΡΗΣ “Η ΠΑΝΑΧΡΑΝΤΟΣ”

 

 

Με μεγάλη μας χαρά πληροφορηθήκαμε οτι έχετε σκοπό να προχωρήσετε στην υλοποίηση ενος νέου online ειδησεογραφικού site για την πιο έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση του κοινού της Σύρου  και των Κυκλαδων.
            Το ΔΣ του πολιτιστικού Συλλόγου Βάρης η “Πανάχραντος” σας εύχεται για το νέο σας αυτό ξεκινημα ότι καλύτερο απο καρδίας.
            Επίσης χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν βλέπουμε συντοπίτες μας να έχουν “ανησυχίες” και να τολμούν να τις υλοποιήσουν με ότι κι αν συνεπάγεται αυτό. Ανθρώπους που δεν επαναπαύονται ή μένουν στάσιμοι αντιθέτως εξελίσσονται και παίρνουν τα ρίσκα τους.
            Εμείς λοιπόν δηλώνουμε ένθερμοι υποστηρικτές και αναζητούμε την συνεργασία με τέτοιους ανθρώπους, διοτι όπως εχουμε αναφέρει επανειλημμένος απο την αρχή της θητείας μας
“όλοι μαζί και με σωστές συνεργασίες, μπορούμε να πετύχουμε πολλά και να υπερπηδήσουμε κάθε εμπόδιο που προκύπτει στον δρόμο μας”.

            Να σας ευχηθούμε για μια ακόμη φορά….μια πολύ καλή αρχή και αυτό που έχετε, όπως ακριβως το έχετε ονειρευτεί, να πραγματοποιηθεί.

 

Με εκτίμηση
το ΔΣ πολιτιστικού συλλόγου Βάρης
“η Πανάχραντος”

 

 

 

ΦΙΛΟΠΤΩΧΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΩΝ ΕΝΟΡΙΑΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ

 

 

Αγαπητή κυρία Τριανταφυλλίδου,

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Φιλόπτωχου Αδελφότητας Κυριών Ενορίας Κοιμησεως εύχονται το CycladesLive να είναι καλοτάξιδο και σε εσάς προσωπικά καλή δύναμη στη νέα ειδησεογραφική αρχή σας.

Η δυναμικότητα σας και η αγάπη σας στον τομέα αυτόν θα δώσει νέα πνοή στην κυκλαδίτικη ενημέρωση.

Το φιλανθρωπικό μας Σωματείο θα είναι δίπλα στο νέο σας εγχείρημα.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα το CycladesLive να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην ενημέρωση μας, να εδραιωθεί και να γίνει ευρύτερα γνωστό αποφέροντας τιμητικές διακρίσεις.

 

Με εκτίμηση,

Μαρία Μαυρικου

Υπεύθυνη επικοινωνίας /Ταμίας

Φιλόπτωχου Αδελφότητας Κυριών Ενορίας Κοιμήσεως

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ- ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ- ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ- ΕΛΕΓΚΤΩΝ – ΜΕΛΕΤΗΤΩΝ- ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΥΡΟΥ & ΤΗΝΟΥ

 

Αξιότιμη κα Τριανταφυλλίδου,

είναι ιδιαίτερη η χαρά μας όταν ένα νεοσύστατο ενημερωτικό site ανοίγει τις πόρτες του σε επαγγελματικούς φορείς όπως και ο δικός μας. Φυσικά και μπορείτε να θεωρείτε δεδομένη την συνεργασία μας προς όφελος της αντικειμενικής ενημέρωσης των Κυκλαδιτών και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο σας και πολλά πολλά views στο Cyclades Live.gr !Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

Δαέλης Γιώργος

 

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ Κ.Υ. ΤΗΝΟΥ

 

 

Κα Τριανταφυλλίδου,

Με χαρά μαθαίνουμε την έναρξη λειτουργίας ενός νέου διαδικτυακού μέσου ενημέρωσης

(Cyclades live.gr) υπό την ιδιοκτησία και διεύθυνσή σας.

Με την πεποίθηση ότι, από τους σημαντικούς πυλώνες στήριξης της δημοκρατίας είναι η δημοσιογραφία με την πολυφωνία της, την αντικειμενική ενημέρωση και την δημοσιοποίηση το δυνατόν περισσότερων απόψεων σε διάφορα θέματα , ευχόμαστε Καλή Αρχή, και με υγεία μία αξιόλογη, δημιουργική και γεμάτη προσφορά πορεία!

Ο Σύλλογος μας (πιστοποιημένος ιδιωτικός φορέας παροχής Πρωτοβάθμιας Κοινωνικής Φροντίδας) συνεισφέρει με την δράση του ( στήριξη του Κέντρου Υγείας Τήνου και “Κατ΄οίκον νοσηλεία” )στην αναβάθμιση των παροχών υγείας στο νησί της Τήνου.

Στην προσπάθεια του αυτή όλα τα μέσα ενημέρωσης διαδικτυακά και έντυπα του νησιού και των Κυκλάδων βοηθούν με την ανιδιοτελή δημοσίευση, κατά καιρούς, ανακοινώσεων ,δελτίων τύπου κλπ. Προσβλέποντας και στην δική σας βοήθεια σας προσθέτουμε στην λίστα αποδεκτών.

Καλή επιτυχία!

για τον Σύλλογο Φίλων Κ.Υ Τήνου “Νικόλαος Κόγκος”

 

 

 

ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΝΟΥ

 

 

Κυρία Τριανταφυλλίδου τα μέλη του Δ.Σ. του  Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου ευχόμαστε σε εσάς προσωπικά και στο CYCLADES LIVE καλή αρχή και καλή δύναμη στο νέο αυτό ξεκίνημα.

Το νέο αυτό ειδησεογραφικό site, το CYCLADES LIVE , να  σταθεί επάξια στον τίτλο του και να γίνει πρώτο στην καρδιά των αναγνωστών για τη σωστή, αντικειμενική και έγκυρη ενημέρωση.

Ο Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου θα σταθεί αρωγός σας και θεωρεί δεδομένη τη συνεργασία μας.

 

Με εκτίμηση

Ανδρέας Τσιμέκης πρόεδρος

Λουκία Κολλάρου γεν. γραμματέας

του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου 

 

 

 

ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΕΑΣ”Η ΠΡΟΟΔΟΣ”

 

Με χαρά ενημερωθήκαμε για τη λειτουργία της νέας ενημερωτικής ιστοσελίδας Cyclades Live! Ευχόμαστε από καρδιάς να είναι καλοτάξιδο και η αμερόληπτη και αντικειμενική ενημέρωση να είναι το κύριο χαρακτηριστικό! Καλή δύναμη!

Με εκτίμηση

Ένωση Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Κέας «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» 1945

 

 

Διαβάστε επίσης:

Οι δικές σας ευχές!!! ΜΕΡΟΣ 1ο

 

 

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα