Νάξος – Nοσοκομείο-Κ.Υ. : Ενίσχυση με τρίτο παιδίατρο

Νάξος – Nοσοκομείο-Κ.Υ. : Ενίσχυση με τρίτο παιδίατρο

Η αναπληρώτρια Διοικήτρια του Νοσοκομείο Νάξου, κ. Καλλίτσα Φραγκίσκου, μας ότι από σήμερα 23/09/2022, το ιατρικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου –Κ.Υ. Νάξου ενισχύθηκε με την επικουρικό Παιδίατρο κ. Ευαγγελία Λιάκου, με τριετή σύμβαση εργασίας.

Καλωσορίζουμε την κυρία Λιάκου, την ευχαριστούμε για την επιλογή της να προσφέρει τις υπηρεσίες της στον τόπο μας και της ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο της.

Η κ. Ευαγγελία (Λίνα) Λιάκου έρχεται να ενισχύσει το σημαντικό έργο που προσφέρουν στο ΓΝ-ΚΥ Νάξου και τα Περιφερειακά Ιατρεία των χωριών μας, η Παιδίατρος, Επιμελήτρια Α’ κ. Διατσέντα Γονή και ο Επικουρικός Παιδίατρος κ. Γεώργιος Παπαγιάννης.

Η παρουσία τριών πλέον Παιδίατρων στο ΓΝ-ΚΥ Νάξου ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας στους γονείς και παρέχει τη δυνατότητα προγραμματισμού και πραγματοποίησης περαιτέρω δράσεων προληπτικών ιατρικών εξετάσεων σε επίπεδο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στα χωριά και τα νησιά του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

Τα τηλέφωνα για προγραμματισμό εξέτασης είναι:

22853 60501 και 22853 60508 από 8:00πμ έως 15:00μμ.

Το πρόγραμμα επισκέψεων εκτός ΓΝ-ΚΥ Νάξου θα καταρτίζεται μηνιαίως και θα γίνεται σχετική ενημέρωση στα κατά τόπους Περιφερειακά Ιατρεία.

Η ΑΝ. ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ

ΚΑΛΛΙΤΣΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα