Νάξος: Δύο ξένοι στην ίδια…στέγη!

Νάξος: Δύο ξένοι στην ίδια…στέγη!

Στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, αποτελεί κοινό πλέον μυστικό η τεράστια διαφορά απόψεων αλλά και πρακτικών ενεργειών ανάμεσα στο νυν Δήμαρχο κ. Δημήτρη Λιανό και τον αντιδήμαρχο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, κ. Μανώλη Πολυκρέτη.

Οι διαφορές των δύο ανδρών από ότι λένε οι πηγές μας από τη Χώρα της Νάξου, άρχισαν αμέσως μετά τις Δημοτικές Εκλογές του 2019. Οι διαφορές αυτές ξεκίνησαν από βασικά θέματα του Δήμου, όπως παραδείγματος χάριν το θέμα του ΦΟΔΣΑ αλλά και άλλα θέματα σοβαρά για το Δήμο. Από ότι μας είπαν άνθρωποι που γνωρίζουν καλά, τα του Δήμου οι σχέσεις ανάμεσα στον κ. Δημήτρη Λιανό και στον κ. Μανώλη Πολυκρέτη έχουν φθάσει… στο σημείο μηδέν.

Μάλιστα κάποιοι Ναξιώτες που στηρίζουν τον νυν Δήμαρχο, μας είπαν ότι ενδέχεται ο κ. Μανώλης Πολυκρέτης να παραιτηθεί από αντιδήμαρχος του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, αμέσως μετά το τέλος του καλοκαιριού.

Αυτή τη στιγμή και οι δύο, Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος ουσιαστικά είναι δύο ξένοι κάτω από την ίδια στέγη που είναι το Δημαρχείο στη Χώρα Νάξου!

Εδώ βέβαια μπαίνουν δύο ερωτήματα. Το πρώτο ερώτημα είναι πότε θα γίνει η παραίτηση του κ. Πολυκρέτη από τη θέση του αντιδημάρχου και προφανώς και η παραίτησή του από τη δημοτική παράταξη του κ. Λιανού και το δεύτερο ερώτημα που γεννάται είναι ο κ. Μανώλης Πολυκρέτης θα αποσυρθεί από τα κοινά ή θα ηγηθεί δημοτικής παράταξης στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων όπως ακούγεται ότι του ζητούν στελέχη της Αυτοδιοίκησης αλλά και απλοί δημότες τόσο από τη Χώρα όσο και από τα χωριά του νησιού;;;

Πάντως μέχρι και αυτή την ώρα που γράφουμε αυτό το ρεπορτάζ, ο κ. Μανώλης Πολυκρέτης συνεχίζει να ασκεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα καθήκοντά του και αποφεύγει οποιαδήποτε δημόσια δήλωση.

Εκτίμηση του CycladesLive.gr, είναι ότι το πολιτικό διαζύγιο ανάμεσα στον νυν Δήμαρχο κ. Δημήτρη Λιανό και τον νυν αντιδήμαρχο κ. Μανώλη Πολυκρέτη είναι θέμα ολίγων εβδομάδων και ότι θα ακολουθήσει ίδρυση δημοτικής παράταξης από την κ. Μανώλη Πολυκρέτη. Σίγουρα τα δημοτικά τεκταινόμενα στη Νάξο προβλέπουν… μία μεγάλη και καυτή προεκλογική περίοδο!!!

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα