Μύκονος: Έτσι γινόταν η αλλοίωση του PH του νερού από τις παράνομες σωληνώσεις

Μύκονος: Έτσι γινόταν η αλλοίωση του PH του νερού από τις παράνομες σωληνώσεις

Μεγαλοξενοδόχος τοποθέτησε δίκτυο ομβρίων υδάτων -υπόγειους αγωγούς- στο πηγάδι της αφαλάτωσης και στη συνέχεια απόληξη του υπολείμματος με άλλη σωλήνα στη θάλασσα

Ένα «χοντρό» επεισόδιο μεταξύ Μυκονιατών συνέβη χθες στη περιοχή Κόρφος του νησιού.

Βίντεο-ντοκουμέντο που φέρνει στο φως το protothema.gr μαρτυρά την απαράδεκτη και παράνομη ενέργεια του μεγαλοξενοδόχου να τοποθετήσει δίκτυο ομβρίων υδάτων (υπόγειους αγωγούς) στο πηγάδι της αφαλάτωσης και απόληξη του υπολείμματος με άλλη σωλήνα στη θάλασσα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αλλοίωση του PH του νερού.

Πώς γινόταν αλλοίωση του PH του νερού από τις παράνομες σωληνώσεις

Αυτή ήταν η αιτία της απρόκλητης επίθεσης που δέχθηκαν χθες ο γενικός διευθυντής της ΔΕΗΑΜ και ο πρόεδρος του Ομίλου Σκαφών, όταν ο πρώτος βρέθηκε στο σημείο μαζί υπαλλήλους της δημοτικής επιχείρησης για να ξηλωσουν τις σωληνώσεις που είχε τοποθετήσει ο μεγαλοξενοδοχος πάνω στις εγκαταστάεις της Δημοτικής Επιχείρησης ύδρευσης.

Ο πρώτος χτυπήθηκε από τον γιο του επιχειρηματία όταν πήγε να τραβήξει βίντεο τον ξυλοδαρμό του γενικού διευθυντή της ΔΕΗΑΜ. Αμφότεροι κατέθεσαν μήνυση για εξυβριση και χειροδικεια εις βάρος τους.

 

Πηγή protothema.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα