Μανώλης Πολυκρέτης – Η επιβεβαίωση για τη Συνέντευξη Τύπου

Μανώλης Πολυκρέτης – Η επιβεβαίωση για τη Συνέντευξη Τύπου

Κάθετί που διαβάζετε στο CycladesLive.gr, είναι διπλά και τριπλά διασταυρωμένο για να σας προσφέρουμε αυτό που κι εμείς θέλουμε να έχουμε! Έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!!

Πριν μερικούς μήνες δημοσιεύσαμε αποκλειστικά την πληροφορία ότι ο τότε αντιδήμαρχος Μανώλης Πολυκρέτης σκοπεύει να παραιτηθεί και μάλιστα να ηγηθεί δημοτικής παράταξης και να είναι υποψήφιος Δήμαρχος. Οταν “βγήκε η είδηση στον αέρα” φάνταζε υπερβολή και ίσως σενάριο με μεγάλη φαντασία. Λίγους μήνες μετά όμως το CycladesLive.gr και οι καλά πληροφορημένες πηγές του, επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικά!

Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, πρώτοι σε όλες τις Κυκλάδες- και φυσικά τη Νάξο μας – σας ενημερώσαμε ότι o υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ, Μανώλης Πολυκρέτης την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022, θα δώσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ και αποτελούσε αποκλειστική πληροφορία αφού πουθενά από επίσημα χείλη δεν είχε διαρρεύσει.

Πράγματι λοιπόν, νεότερες αποκλειστικές πληροφορίες επιβεβαιώνουν το γεγονός και πριν από όλους σας ενημερώνουμε το εξής:

o υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ, Μανώλης Πολυκρέτης την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 πράγματι θα δώσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ. Η συνέντευξη τύπου θα παραχωρηθεί στην Ξενοδοχειακή Μονάδα Naxos Resort κι είναι πλέον επίσημο κι ανακοινώσιμο στο ευρύ κοινό.

Μια ακόμη πληροφορία αποκλειστική να σας δώσουμε, αφού σήμερα σε λίγη ώρα- στις 12 το μεσημέρι για την ακρίβεια- ο κ. Μανώλης Πολυκρέτης θα συναντηθεί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλίνικο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ- Μανώλης Πολυκρέτης ανακοινώνει την υποψηφιότητα του

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα