Κυκλάδες- Τουρισμός: Κορυφώνονται οι προετοιμασίες!!!

Κυκλάδες- Τουρισμός: Κορυφώνονται οι προετοιμασίες!!!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του CycladesLive.gr,  σε όλα τα Κυκλαδονήσια μας κορυφώνονται οι προετοιμασίες,  ενόψει των εορτών του Πάσχα αλλά και της επικείμενης έναρξης της καλοκαιρινής περιόδου.

 

Σε όλα τα νησιά μας, ξενοδόχοι , ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων, καταστηματάρχες , καθαρίζουν, βάφουν και γενικότερα ανακαινίζουν τις επιχειρήσεις τους ενόψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου. Βέβαια έχουν αρκετούς φόβους λόγω των συνθηκών ακόμη και του πολέμου στην Ουκρανία, η συντριπτική πλειοψηφία όμως είναι αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά.

 

Χαρακτηριστικό είναι αυτό που μας είπε ο Πρόεδρος του Αλιευτικού Συλλόγου Πάρου, κ. Δημήτρης Σκιαδάς , ότι η Πάρος προετοιμάζεται σε φουλ ρυθμούς και μοιάζει με ένα μεγάλο εργοτάξιο. Κάτι παρόμοιο μας είπαν άνθρωποι της αυτοδιοίκησης και του τουρισμού και από τα υπόλοιπα νησιά μας.

 

Προετοιμασίες έχουμε και στον τομέα της ακτοπλοΐας , αφού σύντομα δρομολογούνται στα νησιά μας τα ταχύπλοα καθώς και οι αφιξοαναχωρήσεις των λοιπών πλοίων. Εδώ βέβαια, μελανό σημείο και μεγάλο ερωτηματικό είναι οι αυξήσεις στα καύσιμα, οι οποίες πυροδοτούν και μεγάλες αυξήσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Μέσα λοιπόν σε ένα κλίμα αβεβαιότητας αλλά κι ελπίδας , κορυφώνονται οι προετοιμασίες όλων των εμπλεκομένων στο κομμάτι ΑΚΤΟΠΛΟΙΑ- ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ- ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ- ΕΣΤΙΑΣΗ- ΕΜΠΟΡΙΟ και γενικά ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ.

 

Το CycladesLive.gr, εύχεται από καρδιάς σε όλους τους επαγγελματίες των Κυκλάδων μας καλές προετοιμασίες και φυσικά καλές δουλειές!!!

 

Διαβάστε επίσης:

 

Σέριφος- Μέγα λιβάδι : Οι προετοιμασίες συνεχίζονται!!

Δήμος Ιητών: Ξεκίνησε η προετοιμασία για Πάσχα και καλοκαίρι

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα