Κυκλάδες: Συνεχίζονται οι προσπάθειες εξαπάτησης μέσω δήθεν τηλεφωνικής κράτησης καταλύματος

Κυκλάδες: Συνεχίζονται οι προσπάθειες εξαπάτησης μέσω δήθεν τηλεφωνικής κράτησης καταλύματος

Σε έξαρση είναι οι προσπάθειες απάτης και πάλι το τελευταίο διάστημα και στο Νομό των Κυκλάδων μας.  Χαρακτηριστικό παράδειγμα η  πρόσφατη περίπτωση,  με την προσπάθεια εξαπάτησης που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τη Δήμαρχο Φολεγάνδρου κ. Ευθαλία Παπαδοπούλου και είχε ως  θέμα το CycladesLive.gr. 

 

Σας θυμίζω εν συντομία, ότι η Δήμαρχος του νησιού δέχθηκε δύο κλήσεις, δήθεν για κράτηση δωματίου ενώ αντί για αριθμό λογαριασμού για την προκαταβολή, ζητούσαν άλλα προσωπικά στοιχεία  συγκεκριμένης Τράπεζας. Το περιστατικό αυτό δεν είναι το μόνο, αφού σήμερα κιόλας μας αναφέρθηκαν κι άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις που συνέβη ακριβώς το ίδιο.

 

Παράλληλα συνεχίζονται οι προσπάθειες απάτης, από τα ψεύτικα e mails που δήθεν προορισμό έχουν τις Ελληνικές Τράπεζες και ζητούν είτε κωδικούς είτε ανανέωση στοιχείων. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα τέτοιου είδους αναφορές έρχονται και σε μηνύματα sms , αφού οι επιτήδειοι φαίνεται καταβάλλουν κάθε προσπάθεια να αποσπάσουν παρανόμως χρήματα.

 

Η τουριστική περίοδος μπορεί να ετοιμάζεται να ανοίξει αλλά μαζί με αυτήν ανοίγει και η όρεξη των επιτήδειων , οπότε χρειάζεται και μεγάλη προσοχή!

 

 

 

Δήμαρχος Φολεγάνδρου: “Προσοχή…προσπάθεια ΑΠΑΤΗΣ”

 

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα