Κυκλάδες: Ανάρπαστος προορισμός για το ΠΑΣΧΑ!!!

Κυκλάδες: Ανάρπαστος προορισμός για το ΠΑΣΧΑ!!!

Το αδιαχώρητο αναμένεται να γίνει το φετινό Πάσχα στις Κυκλάδες μας,  με τις ελπίδες τα ποσοστά επισκεψιμότητας  να φτάνουν εκείνα του 2019 και να γεμίζουν τουρίστες και κόσμο τα νησιά μας!!

Αύρα θαλασσινή και ατμόσφαιρα κατανυκτική. Μπορεί το καλοκαίρι να απέχει ακόμα μερικούς μήνες, όμως το νησί παραμένει ιδανικός προορισμός και το Πάσχα. Και όταν λέμε Πάσχα στο νησί, εννοούμε Πάσχα στις Κυκλάδες –στο γραφικότερο νησιωτικό σύμπλεγμα των ελληνικών θαλασσών, με τα αμέτρητα έθιμα που καταφέρνουν να διατηρούν το χρώμα τους και, φυσικά, τους υποστηρικτές τους.

Οι πληρότητες στα ξενοδοχεία και τα καταλύματα που λειτουργούν αυτή την περίοδο στους δημοφιλείς πασχαλινούς προορισμούς του νομού όπως η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Τήνος και η Σύρος, η Πάρος αλλά και όχι μόνο, κυμαίνονται σε πολύ υψηλά επίπεδα ξεπερνώντας  μάλιστα το 85%, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του CycladesLive.gr

Την ίδια ώρα, μεγάλη κινητικότητα υπάρχει και στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, με τα δείγματα μέχρι στιγμής να είναι πολύ αισιόδοξα για την πασχαλινή τουριστική σεζόν ,  που είναι προ των Πυλών.

Αξιοσημείωτες είναι  και οι εκδρομές σχολείων στα νησιά των Κυκλάδων μας, αφού δεν είναι λίγα τα νησιά που έχουν γεμίσει μαθητικό τουρισμό, με τη νεολαία να κατακλύζει εμπορικά καταστήματα κι επιχειρήσεις!!

Είναι μια ανάσα που όλοι στα νησιά μας χρειαζόμαστε , ειδικά μετά το δύσκολο χειμώνα που οι περισσότεροι οικονομικά διένυσαν!!

Αλλωστε οι Κυκλάδες αποτελούν διαχρονικά, έναν από τους πιο ειδυλλιακούς προορισμούς και για το Πάσχα!!!

Πάμε γερά!!!

 

Διαβάστε επίσης:

Κυκλάδες- Τουρισμός: Κορυφώνονται οι προετοιμασίες!!!

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα