Κέντρο Υγείας Μήλου- Το αποχαιρετιστήριο αντίο στον Ιατρό Νίκο Παππά

Κέντρο Υγείας Μήλου- Το αποχαιρετιστήριο αντίο στον Ιατρό Νίκο Παππά

Ο γιατρός που “έφυγε” πριν από λίγες ώρες από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών, έδινε τα δύο τελευταία χρόνια μάχη με το καρκίνο ο οποίος τελικά τον νίκησε. Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό, ότι δυστυχώς ο Νίκος Παππάς έχασε την μάχη με την ζωή.

Επισκεπτόταν πολύ συχνά την Κορινθία και συγκεκριμένα το Σχοίνο, ενώ εργαζόταν και στο Γενικό Νοσοκομείο της περιοχής, όπου οι συνάδελφοι του πενθούν για μια ακόμα απώλεια το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο γιατρός έδωσε μάχη με τον καρκίνο, αλλά δυστυχώς αυτή ήταν άνιση, όπως ανέφερε και σε ανάρτηση του ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας Χρ. Μέλλος.

Έφυγες αδερφέ για μακρινά ταξίδια…Έδωσες τεράστια μάχη (αν και άνιση) και ήσουν η προσωποποίηση του θάρρους, της δύναμης και της αισιοδοξίας.. 

Σε ευχαριστώ που κάναμε πολλά πράγματα μαζί, που δουλέψαμε μαζί και δώσαμε μάχες μαζί, αλλά δεν σε ευχαριστώ που με άφησες μόνο μου να κυνηγάω τα κοινά όνειρά μας! Πήγαινε τώρα στους αγώνες του ουρανού και να τους προστατεύεις…”

Το δικό τους συγκινητικό χαιρετισμό έκαναν όμως και οι συνάδελφοί του από το Κέντρο Υγείας Μήλου:

 

“Με το χιούμορ σου και το χαμόγελο στα μάτια. Έτσι σε θυμόμαστε… και θα σε θυμόμαστε πάντα. Εκεί που πας, είναι σίγουρο πως θα τα πάρεις μαζί σου. Καλό ταξίδι Νίκο της ❤️ μας. (οι εργαζόμενοι του ΚΥ Μήλου)”

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα