Κέα: Εβδομάδα δράσεων «ΣυμβαδίΖουμε»

Κέα: Εβδομάδα δράσεων «ΣυμβαδίΖουμε»

Μια εβδομάδα για την προστασία των μνημείων από την κλιματική αλλαγή μέσω της συνεργασίας ενεργών πολιτών και επαγγελματιών του πολιτισμού στην Κέα. Η diadrasis σε συνεργασία με το Δήμο Κέας και με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Συντήρησης Αρχαίων και Νεωτέρων Μνημείων του ΥΠΠΟΑ, στο πλαίσιο του έργου «ΣυμβαδίΖουμε – Συνεργασία πολιτών και επαγγελματιών για την προστασία των μνημείων από την κλιματική αλλαγή» που χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο, διοργανώνει μια σειρά δράσεων από τις 10 έως τις 17 Απριλίου σε διάφορα σημεία της Κέας.

Οι δράσεις θα δώσουν την ευκαιρία στους ίδιους τους πολίτες, μέσα από την εκπαίδευση, το διάλογο και τη συνεργασία με επαγγελματίες του πολιτισμού, να φροντίσουν και να προστατέψουν τα μνημεία του τόπου τους.

 Εκπαιδευτικό σεμινάριο προληπτικής συντήρησης σε συλλόγους*: Κυριακή, 10 Απριλίου 2022 |Ώρα: 17:30| Αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Κορησσίας

*Μετά το τέλος του σεμιναρίου θα γίνει μια σύντομη διαβούλευση μεταξύ πολιτών, δημοτικής αρχής και εκπροσώπων του ΥΠΠΟΑ. Σκοπός της διαβούλευσης είναι η επιλογή του σημείου της εθελοντικής δράσης που θα πραγματοποιηθεί μία εβδομάδα αργότερα.

 Εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά δημοτικού: Δευτέρα – Παρασκευή, 11-15 Απριλίου 2022

 Εθελοντική δράση προληπτικής συντήρησης: Κυριακή, 17 Απριλίου 2022 | Χώρος διεξαγωγής: προτεινόμενο το τελευταίο τμήμα της πράσινης διαδρομής προς το Λέοντα | Ώρα: *θα ορισθεί στο πλαίσιο της διαβούλευσης

Για περισσότερες πληροφορίες:
http://www.diadrasis.org/el/research/simvadizoume
diadrasis, Λάουρα Ταπίνη ☎: 210 6442690 : diadrasis@diadrasis.org

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα