Κατερίνα Μονογυιού: «Ο αδερφός μου είναι εδώ. Δεν φεύγουν οι ψυχές»

Κατερίνα Μονογυιού: «Ο αδερφός μου είναι εδώ. Δεν φεύγουν οι ψυχές»

Στο Mega και στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», βρέθηκε καλεσμένη η Βουλευτής Κυκλάδων της Ν.Δ. Κατερίνα Μονογυιού, όπου μίλησε ανθρώπινα και φιλικά για πολύ προσωπικά ζητήματα. 

Η Κατερίνα Μονογιού παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε για την αναπάντεχη απώλεια του αδερφού της, Τζώρτζη Μονογιού, αλλά και για την απόφασή της να προχωρήσει σε κατάψυξη ωαρίων.

Αρχικά, η βουλευτής της Ν.Δ αποκάλυψε ότι έχει δυσλεξία και την αγαπά, και τόνισε «ότι δεν μπορούν να ξέρουν όλοι την κάθε διαφορετικότητα του κάθε ανθρώπου», επισημαίνοντας ότι όταν έπρεπε έκλεινε τα αυτιά της, ενώ σημείωσε ότι κλείνει τα αυτιά της σε κάθε τοξικό άνθρωπο.

Όσον αφορά στην απώλεια του αδερφού της, που θα κλείσει εννέα μήνες σε λίγο διάστημα, ανέφερε: «Όταν φεύγει ένας νέος άνθρωπος δεν είναι εύκολα αλλά σαν οικογένεια δεθήκαμε ακόμα περισσότερο και κοιτάξαμε να το αντιμετωπίσουμε όσο πιο ψύχραιμα γίνεται. Δουλεύω πολλές ώρες και η εργασιοθεραπεία με βοήθησε. Ο αδερφός μου είναι εδώ. Δεν φεύγουν οι ψυχές, μόνο τα σώματα. Συμπεριφέρομαι όπως θα ήθελε. Προχωράω στη ζωή μου και θέλω να τον κάνω υπερήφανο».

Σε άλλο σημείο η Κατερίνα Μονογυιού αποκάλυψε ότι θα προχωρήσει σε κατάψυξη ωραίων, λέγοντας: «Θα ήθελα ένα παιδί, αλλά και να μην ερχόταν δεν θα θεωρούσα ότι θα ήταν αποτυχία. Κάποια πράγματα είναι να έρθουν στη ζωή και κάποια άλλα όχι. Θα κάνω σύντομα κατάψυξη ωαρίων…. Όταν ήμουν σε διάσταση με τον πρώην σύζυγό μου δεν μου το είχαν επιτρέψει. Ήταν καταστροφικό. Ευτυχώς ο κύριος Θάνος Πλεύρης με άκουσε προσεκτικά».

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα