Κ. Μονογυιού: Παρούσα στην Τελετή Παράδοσης – Παραλαβής καθηκόντων Αρχηγού Λιμενικού Σώματος

Κ. Μονογυιού: Παρούσα στην Τελετή Παράδοσης – Παραλαβής καθηκόντων Αρχηγού Λιμενικού Σώματος

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, παρευρέθηκε στην Τελετή Παράδοσης – Παραλαβής καθηκόντων του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, που χθες πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Μετά το πέρας της δοξολογίας, ο απερχόμενος επίτιμος Αρχηγός Ναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος Κλιάρης παρέδωσε την Αρχηγία του Λιμενικού Σώματος στον Αντιναύαρχο Λ.Σ. Γεώργιο Αλεξανδράκη.

 

 

Η Κατερίνα Μονογυιού συνεχάρη τον απερχόμενο Αρχηγό για την επιτυχημένη θητεία του και το έργο που πραγματοποίησε κατά τη διάρκεια δύσκολων καιρών και ευχήθηκε στο νέο Αρχηγό καλή επιτυχία και καλή δύναμη στα νέα καθήκοντα του. Η βουλευτής Κυκλάδων υπογράμμισε την τεράστια συνεισφορά του Λιμενικού Σώματος στην ασφάλεια και την κοινωνική αρμονία τόσο των Κυκλάδων όσο και ολόκληρης της Ελλάδας.

 


Στη συνέχεια, η Κατερίνα Μονογυιού επισκέφτηκε τα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος για να εκφράσει για άλλη μια φορά τον θαυμασμό και την εκτίμηση της στα στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, οι οποίοι μάχονται καθημερινά για την εύρυθμη λειτουργία της κοινωνικής και οικονομικής ζωής. Τέλος, η κ. Μονογυιού τόνισε ότι βρίσκεται στο πλευρό τους για την προώθηση των αιτημάτων της Ομοσπονδίας.

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα