“Ιδιαίτερο” Κέντρο Ξένων Γλωσσών – Για σίγουρη επιτυχία

“Ιδιαίτερο” Κέντρο Ξένων Γλωσσών – Για σίγουρη επιτυχία

Σύρος – Ιδιαίτερο Κέντρο Ξένων Γλωσσών, Άντζυ Σαγκριώτη & ΣΙΑ – Οι εγγραφές ξεκίνησαν 

Γράψου κι εσύ στο Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών με τις μεγαλύτερες επιτυχίες!

Το Φροντιστήριο βρίσκεται στην οδό Καποδιστρίου 74 στην Ερμούπολη της Σύρου, το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι

το 2281 088108 και το e – mail: info@sagriotis-els.gr.

Η χρονιά που πέρασε για μία ακόμη φορά, αντάμειψε με 100% επιτυχία σε όλα τα επίπεδα και πιστοποιητικά γλωσσομάθειας με εξαιρετικές επιδόσεις από Α2 μέχρι Proficiency C2.

✅ Cambridge University

✅ Michigan University

✅ Michigan State University

✅ Toeic

✅ Lrn

✅ Ειδικό Μάθημα στις Πανελλαδικές

“Αυτό είναι το βασικό στοιχείο που αποδεικνύει την υπεροχή του Κ.Ξ.Γ Ιδιαίτερο με έμπρακτα αποτελέσματα της καταπληκτικής δουλειάς που γίνεται από τους εκπαιδευτικούς μας. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια ! Μια πολύ διαφορετική, όμορφη και δημιουργική χρονιά ξεκινάει ! Έναρξη μαθημάτων 7 Σεπτεμβρίου!!”

“Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Ιδιαίτερο είναι ένα άρτιο σχολείο που δραστηριοποιείται με επιτυχία στον εκπαιδευτικό χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης 28 χρόνια και οι μαθητές του βρίσκουν πάντα την στήριξη που τους αξίζει.

Τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας των μαθητών μας στα ξενόγλωσσα διπλώματα, αποτελούν απόδειξη της ποιότητας του διδακτικού μας έργου. Η σταθερή προτίμησή των οικογενειών της Σύρου στο σχολείο μας αποτελεί δικαίωση της δέσμευσής μας να προσφέρουμε πάντα το καλύτερο στους μαθητές μας.

Το σχολείο μας είναι στελεχωμένο με έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό, ανήκουν στην ομάδα των εκπαιδευτικών που διαθέτουν τα τυπικά αλλά και τα ουσιαστικά προσόντα και εμπειρία για να εργαστούν στο συγκεκριμένο χώρο. “

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μπείτε στη σελίδα του Φροντιστηρίου Ιδιαίτερο  ΕΔΩ

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα