Η Σύρος στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση BIT MILAN 2022

Η Σύρος στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση BIT MILAN 2022

Στο πλαίσιο της εξωστρεφούς τουριστικής πολιτικής της δημοτικής αρχής και υπό την ομπρέλα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης συμμετείχε στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση BIT MILAN 2022, που πραγματοποιήθηκε από 10 έως 12 Απριλίου στο Μιλάνο της Ιταλίας.

Την εκπροσώπηση της Σύρου στη συγκεκριμένη έκθεση ανέλαβε το γραφείο της  κας Ελένη Σαρικώστα, δημοσιογράφου, σύμβουλου στο τουριστικό μάρκετινγκ και ειδικής σε θέματα διεθνών τουριστικών εκθέσεων. Κατά την διάρκεια αυτής της διεθνούς διοργάνωσης πλήθος επισκεπτών και επαγγελματιών του τουρισμού παρευρέθηκαν για να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις του τουρισμού καθώς και για νέους ελκυστικούς προορισμούς.

 

Για την πρώτη διά ζώσης παρουσία της Σύρου σε διεθνή τουριστική έκθεση μετά την πανδημία του κορωνοιού covid 19, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και συγκεκριμένα τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γεώργιο Λεονταρίτη, καθώς και τα υπηρεσιακά στελέχη της, για την ευκαιρία που δίνεται στη Σύρο αλλά και στα υπόλοιπα νησιά να αναδειχθούν μέσω της παρουσίας τους στις διεθνείς εκθέσεις.

 

        

Γραφείο  Τουρισμού

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα