Η mini περιοδεία της Κατερίνας Μονογυιού στη Σαντορίνη

Η mini περιοδεία της Κατερίνας Μονογυιού στη Σαντορίνη

Επίσκεψη στο νησί της  Σαντορίνης, πραγματοποίησε η Βουλευτής Κυκλάδων της Ν.Δ. κ. Κατερίνα Μονογυιού. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της παρευρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου, όπου εκπροσώπησε τη Βουλή των Ελλήνων  και ταυτόχρονα πραγματοποίησε πλήθος συναντήσεων.

Στο νησί της Σαντορίνης, η κα Μονογυιού συναντήθηκε, με το Δήμαρχο Θήρας κ. Αντώνη Σιγάλα ,με παράγοντες του Δήμου αλλά και με εκπροσώπους διαφόρων σωματείων του νησιού. Είχε επίσης συνάντηση με μέλη της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας.

 

“Στο πλαίσιο της περιοδείας μου στη Σαντορίνη, πραγματοποίησα συνάντηση εργασίας με τον κ. Λευτέρη Αναπλιώτη, Πρόεδρο του Σωματείου ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων «Ατλαντίδα» και με μέλη του Δ.Σ. Στο επίκεντρο της συζήτησης μας, βρέθηκε η έναρξη της επικείμενης τουριστικής σεζόν, η προώθηση των παγίων αιτημάτων του Σωματείου καθώς και η ανασφάλεια που έχει προκληθεί στον τουριστικό κλάδο λόγω του πολέμου” υπογράμμισε η Βουλευτής Κυκλάδων.

Να σημειωθεί επίσης, ότι επισκέφτηκε  ως Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Κυκλάδων το 1ο Σύστημα Προσκόπων Θήρας δηλώνοντας για μία ακόμη φορά την αξία του προσκοπισμού.

 

“Ο προσκοπισμός διδάσκει σε μικρούς και μεγάλους την αξία του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης και της προσφοράς και μεταλαμπαδεύει ήθη, έθιμα και γνώσεις στις νέες γενιές.”

 

Mεταξύ των επαφών που είχε, πραγματοποίησε  συνάντηση εργασίας με τον κ. Κυριάκο Πρέκα, Πρόεδρο του Συλλόγου Ψαράδων Σαντορίνης και με μέλη του Συλλόγου, οι οποίοι της μετέφεραν τα αιτήματα του Συλλόγου. Σύμφωνα με το ρεπορταζ, συζητήσαν για λύσεις στα προβλήματα που τους απασχολούν καθώς και για πρωτοβουλίες που μπορούν να βελτιώσουν τον κλάδο.

 

Σε αποκλειστικές δηλώσεις της στο CycladesLive.gr, η κ. Μονογυιού εξέφρασε την ικανοποίησή της για την επίσκεψη στο νησί της Θήρας και μας ενημέρωσε επίσης ότι σύντομα ξεκινάει ένα νέο κύκλο επισκέψεων- περιοδειών  σε όλα τα Κυκλαδονήσια μας.

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα