Γ. Βρούτσης : Περιοδεία στην Ίο τα επόμενα 24ωρα

Γ. Βρούτσης : Περιοδεία στην Ίο τα επόμενα 24ωρα

Περιοδεία διάρκειας δύο ημερών στο νησί της Ίου, πρόκειται να πραγματοποιήσει, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε, ο Βουλευτής Κυκλάδων Ν.Δ., Γιάννης Βρούτσης. Ο Βουλευτής θα βρεθεί στο νησί όπου θα παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στην οποία θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ.κ. Αμφιλόχιος αλλά και θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τοπικούς φορείς.

 

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του Βουλευτή:

 

“Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κυκλάδων Ν.Δ., Γιάννης Βρούτσης, το Σάββατο 2 Απριλίου 2022 θα πραγματοποιήσει 2ημερη περιοδεία στη νήσο Ίο.

 

Την Κυριακή 3 Απριλίου, θα παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στην οποία θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ.κ. Αμφιλόχιος.

 

Στη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Βρούτσης θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Ίου κ. Γκίκα Γκίκα και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί το Κέντρο Υγείας του νησιού. Επιπλέον, θα συναντήσει εκπροσώπους θεσμικών και παραγωγικών φορέων, φίλους και στελέχη της κομματικής οργάνωσης της Ν.Δ. (ΔΗΜ.Τ.Ο. ΙΟΥ).”

 

Διαβάστε επίσης:

 

Ίος: 2η επίσκεψη του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Θήρας στο νησί

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα