Επίσκεψη νέου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ν. Αιγαίου στο Επιμελητήριο Κυκλάδων

Επίσκεψη νέου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ν. Αιγαίου στο Επιμελητήριο Κυκλάδων

Με τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Ρούσσο και στελέχη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων συναντήθηκε σήμερα Τρίτη 5 Απριλίου ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου Υποστράτηγος Γεώργιος Μιχαλόπουλος, με αφορμή την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, συνοδευόμενος από τον Αστυνόμο Α’ Πέτρο Βασιλάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την αποτελεσματική διαφύλαξη της ασφάλειας στα νησιά των Κυκλάδων ενόψει της έναρξης της τουριστικής σεζόν λαμβάνοντας υπόψη την αυξημένη κίνηση επισκεπτών και τις ιδιαιτερότητες του κάθε νησιού. Στο πλαίσιο αυτό, ο στόχος της Αστυνομίας, όπως τόνισε ο κ. Μιχαλόπουλος, είναι να σταθεί κοντά στον πολίτη δίνοντας βαρύτητα στο ρόλο της πρόληψης.

Ιδιαίτερο βάρος δόθηκε στην έξαρση του ηλεκτρονικού εγκλήματος που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα, ένα θέμα για το οποίο το Επιμελητήριο Κυκλάδων συνεργάζεται σταθερά με τις αρμόδιες υπηρεσίες με στόχο να κρατά ενήμερα τα μέλη του, όπως τόνισε ο κ. Γιάννης Ρούσσος, ενώ διερευνήθηκαν περαιτέρω κοινές δράσεις μεταξύ του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ν. Αιγαίου για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του φαινομένου.

 

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα