Επίσκεψη Γ. Βρούτση σε Άνδρο, Τήνο και Σύρο

Επίσκεψη Γ. Βρούτση σε Άνδρο, Τήνο και Σύρο

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κυκλάδων Ν.Δ. κ. Γιάννης Βρούτσης, από σήμερα Παρασκευή 8 Απριλίου 2022, θα πραγματοποιήσει 3ημερη περιοδεία στα νησιά Άνδρος, Τήνος και Σύρος.

Την Παρασκευή 8 Απριλίου, είναι προσκεκλημένος του δήμου Άνδρου για να παρακολουθήσει τις προγραμματισμένες θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Παναγίας Θεοσκέπαστης, πολιούχου της νήσου Άνδρου στον Ιερό Ναό Παναγίας Θεοσκεπάστου, όπου θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄.

Το Σάββατο 9 Απριλίου 2022, θα επισκεφθεί τη νήσο Τήνο όπου θα έχει προγραμματισμένη συνάντηση με τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο ΤΗΝΟΥ και τον Πρόεδρο της κ. Αργύριο Δεσύπρη, για τις τρέχουσες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις.

Στη συνέχεια, θα μεταβεί στη νήσο Σύρο όπου θα εκπροσωπήσει τη Βουλή των Ελλήνων στην επετειακή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Ερμούπολης (Αιθ. Γ. Ρίτσου)  για τη «Μάχη των Οχυρών» και τον Γεώργιο Δουράτσο. Την εκδήλωση διοργανώνει ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης, στηρίζοντας την πρωτοβουλία του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κυκλάδων, με ένα σύνολο δράσεων και εκδηλώσεων μνήμης, οι οποίες θα πλαισιώσουν τη μεταφορά των οστών του Υπτγου ε.α. Γεωργίου Δουράτσου στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Σύρο, ικανοποιώντας έτσι ένα αίτημα πολλών δεκαετιών.

 

 

 

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα