Επιμελητήριο Κυκλάδων: Τρίτο δωρεάν webinar για τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα

Επιμελητήριο Κυκλάδων: Τρίτο δωρεάν webinar για τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα

Καθώς οι θέσεις για το σεμινάριο της Τετάρτης 11 Μαΐου για τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα για τη λειτουργία καταλυμάτων το 2022 έχουν συμπληρωθεί, το Επιμελητήριο Κυκλάδων ενημερώνει τα μέλη του ότι θα πραγματοποιηθεί και τρίτο δωρεάν webinar την Πέμπτη 12 Μαΐου (14:00-16:00).

Όσοι δεν πρόλαβαν να παρακολουθήσουν κάποιο από τα προηγούμενα webinar, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εδώ.

Υπενθυμίζεται ότι η επιμόρφωση του συντονιστή/ιδιοκτήτη καταλύματος πάνω στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα για τη λειτουργία τους το 2022 είναι υποχρεωτική και φέτος και πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί έως την 01.06.2022 από συνεργαζόμενους φορείς, όπως είναι το Επιμελητήριο Κυκλάδων, σύμφωνα με την νέα ΚΥΑ στις 30/4/2022.

Η εκπαίδευση αφορά σε όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα της διαμονής στις Κυκλάδες και παρέχεται δωρεάν στα ταμειακά ενήμερα μέλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί η απαραίτητη βεβαίωση παρακολούθησης.

Τα εκπαιδευτικά webinars θα πραγματοποιηθούν μέσω της σύγχρονης πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης που διαθέτει το Επιμελητήριο Κυκλάδων, με την οποία μπορούν να συνδεθούν έως και 1000 σημεία ταυτόχρονα.

Επισημαίνεται ότι για όσους δεν έχουν εκδώσει το σήμα πιστοποίησης Health First, αυτό εκδίδεται από το Υπουργείο Τουρισμού.

Η επανέκδοση του σήματος λειτουργίας Health First απαιτείται σε περίπτωση αλλαγής επωνυμίας, νομικής μορφής του καταλύματος ή του υπευθύνου του καταλύματος.

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα