Εντυπωσιακή απόφαση του Πρωθυπουργού για τις Μικρές Κυκλάδες

Εντυπωσιακή απόφαση του Πρωθυπουργού για τις Μικρές Κυκλάδες

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του CycladesLive.gr,  με Πρωθυπουργική απόφαση, η μεταφορά των φαρμάκων από το νησί της Νάξου στις Μικρές Κυκλάδες μας (Δονούσα- Σχοινούσα- Κουφονήσια- Ηρακλειά), θα γίνεται…με Drone.

 

Πηγές, προσκείμενες στο Υπουργείο Υγείας, μας πληροφόρησαν ότι σε κάθε νησί των Μικρών Κυκλάδων, θα υπάρχει ένας αντιπρόσωπος που θα συλλέγει τις ανάγκες και θα τις προωθεί στη Νάξο. Από εκεί με drone, κατά τακτά χρονικά διαστήματα θα γίνεται η μεταφορά του φαρμακευτικού υλικού.

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του CycladesLive.gr, εκπρόσωπος της ΥΠΕ, βρίσκεται ήδη στο νησί της Νάξου , όπου έχει επαφές με οικείους παράγοντες,  για την υλοποίηση της συγκεκριμένης Πρωθυπουργικής απόφασης, που χρονικά τοποθετείται αμέσως μετά το Πάσχα.

 

Η συγκεκριμένη ιδέα, “έπεσε στο τραπέζι”, κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη , στο νησί της Αντιπάρου όπου πραγματοποίησε φιλική συνάντηση με το γνωστό ηθοποιό του Hollywood, Tom Hanks, καθώς και τον ιδιοκτήτη της AMAZON, Τζέφ Μπέζος, που σύμφωνα με τις πηγές του αποκλειστικού ρεπορτάζ, ήταν εκείνος που πρότεινε στον Πρωθυπουργό τη λύση μεταφοράς φαρμακευτικού υλικού με drone.

 

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα