Δήμος Μυκόνου: Βραβεύτηκε στα Best City Awards 2022

Δήμος Μυκόνου: Βραβεύτηκε στα Best City Awards 2022

Ο Δήμος Μυκόνου βραβεύτηκε στο πλαίσιο των «Best City Awards 2022» για την πλατφόρμα υπολογισμού και ηλεκτρονικής πληρωμής δημοτικού τέλους 0,5%.
Το βραβείο παρέλαβαν ο Δήμαρχος Μυκόνου, κ. Κωνσταντίνος Κουκάς, μαζί με την Αντιδήμαρχο Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού, Ανακύκλωσης και Δημοτικών Εσόδων, κα. Ντίνα Σαμψούνη και η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, παρουσία εκατοντάδων εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Τα «Best City Awards»   να σημειωθεί, είναι ένας κορυφαίος θεσμός ανάδειξης δράσεων και πρακτικών, που διασφαλίζουν καλύτερη ποιότητα ζωής στους πολίτες και ενισχύουν τη βιώσιμη ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών και διοργανώνεται από την εταιρεία BOUSSIAS υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ και της Περιφέρειας Αττικής.
Ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κουκάς δήλωσε:
«Ο Δήμος Μυκόνου εφαρμόζει με συνέπεια ένα σχέδιο ενσωμάτωσης νέων τεχνολογιών με στόχο την παροχή ποιοτικών, άμεσων και ασφαλών υπηρεσιών στους δημότες του. Η βράβευση αυτή δικαιώνει την υιοθέτηση καινοτόμων πρακτικών, επιβεβαιώνει την ανθρωποκεντρική μας φιλοσοφία και αποδεικνύει ότι η Μύκονος μπορεί να πρωταγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα.»

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα