Δηλώσεις Προέδρου Αλιευτικού Συλλόγου Πάρου στο CycladesLive.gr

Δηλώσεις Προέδρου Αλιευτικού Συλλόγου Πάρου στο CycladesLive.gr

O Πρόεδρος του Αλιευτικού Συλλόγου Πάρου κ. Δημήτρης Σκιαδάς, σε δηλώσεις στο CycladesLive.gr, μας ανέφερε ότι η φετινή τουριστική περίοδος είναι πολύ καλή τόσο για τη Νάουσα όσο και για ολόκληρο το νησί της Πάρου. Μας ανέφερε επίσης ότι πιστεύει ότι η τουριστική περίοδος θα κρατήσει στο νησί και το μήνα Οκτώβριο!

Αναφέρθηκε επίσης στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες της Πάρου ενώ ευχαρίστησε δημοσίως τον Έπαρχο Πάρου κ. Κώστα Μπιζά για τη βοήθεια που παρέχει στους αλιείς της Πάρου και της Αντιπάρου. Ευχαρίστησε παράλληλα τον κ. Φιλήμονα Ζαννετίδη, ο οποίος με την ιδιότητα του υπευθύνου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου συμπαρίσταται στα προβλήματα των αλιέων της Πάρου.

Χαρακτηριστική η κουβέντα του ότι “ο κ. Γιώργος Χατζημάρκος είναι ένας πολύς καλός Περιφερειάρχης αλλά τον καλό τον καπετάνιο, τον κάνουν καλό οι καλοί ναύτες του.”

Τέλος ευχαρίστησε το CycladesLive.gr, που βρίσκεται κοντά στα προβλήματα των αλιέων της Πάρου αλλά και όλου του Παριανού λαού όπως μας ανέφερε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάρος: Αγανακτισμένοι οι επαγγελματίες αλιείς- Κραυγή αγωνίας!!!

O Πρόεδρος του Αλιευτικού Συλλόγου Πάρου στο CycladesLive.gr

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα