Άρης Ρώτας: ΟΧΙ σε κοινό Δημοτικό Ψηφοδέλτιο- ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ

Άρης Ρώτας: ΟΧΙ σε κοινό Δημοτικό Ψηφοδέλτιο- ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές μας, ένα μεγάλο και ξεκάθαρο ΟΧΙ , λέει ο Άρης Ρώτας, για κοινό ψηφοδέλτιο στη Σύρο.

“Θέλουμε δημοτικό συνδυασμό με νέους και άφθαρτους ανθρώπους”

Ο ίδιος μιλώντας σε στενούς του συνεργάτες, ανέφερε ότι απορρίπτει την ιδέα του κοινού ψηφοδελτίου διότι ο στόχος του και ο σκοπός του είναι η δημιουργία μιας Νέας Δημοτικής Παράταξης, η οποία θα στηρίζεται σε νέους και άφθαρτους ανθρώπους και με τη συμμετοχή κι έμπειρων στελεχών της αυτοδιοίκησης να αποτελέσει το φορέα αλλαγής προς μια αναπτυξιακή πορεία στο νησί της Σύρου.

Χαρακτηριστικά, ο Άρης Ρώτας είπε στους συνεργάτες του , ότι “θέλουμε να φτιάξουμε ένα δημοτικό συνδυασμό που θα έχει φρεσκάδα  και πρωτοποριακές ιδέες. ΔΕ θέλουμε να φτιάξουμε ένα συνδυασμό με παλιά και φθαρμένα υλικά.”

Ο ίδιος δηλώνει πεπεισμένος ότι μπορεί να είναι ο επόμενος Δήμαρχος του Δήμου Σύρου Ερμούπολης για να εφαρμόσει το πρόγραμμά του και τις ιδέες του.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα συζητήσει με τους στενούς του συνεργάτες για το πότε θα γίνει η ανακοίνωση του συνδυασμού του. Παράλληλα, ο Άρης Ρώτας καθημερινά ενημερώνεται για ζητήματα και προβλήματα που αφορούν όλο το νησί της Σύρου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αλέξης Αθανασίου: ΟΧΙ σε κοινό ψηφοδέλτιο για τις Δημοτικές Εκλογές

Σύρος: Στο κενό το σχέδιο κάποιων για κοινό Δημοτικό Ψηφοδέλτιο

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα