ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! O Άρης Ρώτας στο CycladesLive.gr

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! O Άρης Ρώτας στο CycladesLive.gr

Τις πρώτες του δηλώσεις, για την υποψηφιότητά του στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές, έκανε στο CycladesLive.gr,  ο Άρης Ρώτας. Μέχρι τώρα τα ρεπορτάζ μας για την υποψηφιότητά του στηρίζονταν σε πληροφορίες που είχαμε από στενούς του συνεργάτες και από ανθρώπους που θα στελεχώσουν τον συνδυασμό του ως υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Σήμερα μιλήσαμε με τον ίδιο τον κ. Άρη Ρώτα, ο οποίος μας επιβεβαίωσε τα όσα κατά αποκλειστικότητα μέχρι τώρα έχουμε γράψει σχετικά με την υποψηφιότητά του!!!

Ο κ. Άρης Ρώτας, απαντώντας σε ερώτησή μας,  μας επιβεβαίωσε ότι θα ηγηθεί Δημοτικής Παράταξης, η οποία μάλιστα όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά τόνισε, “θα είναι κάτι νέο και δε θα έχει καμία σχέση με άλλες παλιές δημοτικές παρατάξεις”.

 

Η στιγμή της επίσημης ανακοίνωσης

Μας ενημέρωσε επίσης ότι την προσεχή Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου θα ανακοινώσει και επίσημα την ίδρυση δημοτικής κίνησης και την απόφασή του να διεκδικήσει τη διοίκηση του Δήμου Σύρου Ερμούπολης στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές.

Σαφής ήταν στο ότι ο καταρτισμός του ψηφοδελτίου του γίνεται με ταχείς ρυθμούς, ενώ αυτό το χρονικό διάστημα ενημερώνεται για τα προβλήματα του Δήμου μας.

Τέλος ο κ. Άρης Ρώτας μας ανέφερε, ότι σκοπός του είναι να φέρει κάτι το νέο στο νησί της Σύρου, με νέα πρόσωπα, άφθαρτα αλλά και με καινοτόμες προτάσεις.

Το ραντεβού που μας έδωσε είναι για την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου όπου θα απευθυνθεί προς τους δημότες του Δήμου Σύρου Ερμούπολης και θα κάνει τις σχετικές ανακοινώσεις.

Το CycladesLive.gr, για μία ακόμη φορά επιβεβαιώνεται σε όσα εδώ και μήνες έχει γράψει σε αποκλειστικότητα!! Μείνετε μαζί μας για όλες τις εξελίξεις στα Δημοτικά  κι όχι μόνο βεβαίως – δρώμενα των νησιών μας!!!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! O Χάρης Βεκρής υποψήφιος Δήμαρχος Σύρου Ερμούπολης

Πανέτοιμος δηλώνει και ο Αλέξης Αθανασίου

Ο Αλέξης Αθανασίου στο CycladesLive.gr

Ο Πέτρος Μώτος στο συνδυασμό του Αλέξη Αθανασίου

Άρης Ρώτας: ΟΧΙ σε κοινό Δημοτικό Ψηφοδέλτιο- ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ

Προετοιμάζεται…ο Άρης Ρώτας

Άρης Ρώτας – Όλο και πιο κοντά στην υποψηφιότητα για Δήμαρχος

Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης : “Δεν θα θέσω υποψηφιότητα στις επόμενες Εκλογές”

Αλέξης Αθανασίου: ΟΧΙ σε κοινό ψηφοδέλτιο για τις Δημοτικές Εκλογές

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα