Αποφασιστική και Δυναμική παρουσία στις Κυκλάδες!!!

Αποφασιστική και Δυναμική παρουσία στις Κυκλάδες!!!

Έντονη κομματική και πολιτική δραστηριότητα , είναι γεγονός ότι αναπτύσσει η Βουλευτής Κυκλάδων της Ν.Δ. Κατερίνα Μονογυιού.

Πέραν της κοινοβουλευτικής της παρουσίας , η οποία είναι ομολογουμένως υψηλού επιπέδου , “οργώνει” συνεχώς τα Κυκλαδονήσια , όπου πέραν της παρουσίας της σε διάφορες εκδηλώσεις, συνομιλεί με παράγοντες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Αυτοδιοίκησης, προωθώντας για επίλυση τα διάφορα προβλήματα τα οποία της εκθέτουν.

Η κ. Μονογυιού, έχει σε κάθε νησί  που επισκέπτεται, επαφές με απλούς πολίτες τους οποίους βοηθάει στο βαθμό που είναι εφικτό , στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.  Όλοι την γνωρίζουν με το μικρό της όνομα, και δε διστάζουν να φωνάξουν “Κατερίνα”, όταν τη συναντούν στα νησιά μας!!

Κρίνοντας τη μέχρι τώρα δραστηριότητα της βουλευτού Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, θα τη χαρακτηρίζαμε (πέραν του γεγονότος ότι είναι μια φρέσκια γυναικεία παρουσία), ως Δυναμική και Αποτελεσματική.

Δυναμική γιατί αγωνίζεται για τα προβλήματα του Κυκλαδικού λαού αλλά και αποτελεσματική γιατί φέρνει αποτελέσματα θετικά για τους πολίτες των νησιών μας.

Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς, γιατί οι πολίτες των Κυκλάδων , θέλουν και χρειάζονται πολιτικούς που να αγωνίζονται  για τα Κυκλαδίτικα συμφέροντα!!!

 

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα