Σύρος | Γυναικολογικό Ιατρείο Άγγελου Κούτρα

Σύρος | Γυναικολογικό Ιατρείο Άγγελου Κούτρα

Από την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022, ξεκίνησε τη λειτουργία του, ένα νέο και σύγχρονο Γυναικολογικό Ιατρείο, από τον Μαιευτήρα – Γυναικολόγο κ. Άγγελο Κούτρα.

 

Τελειώνοντας από το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου τη “θητεία” του, παραμένει κοντά στις γυναίκες του Νομού, συνεχίζοντας να προσφέρει μέσω των ιατρικών υπηρεσιών του, την ασφάλεια κι εμπιστοσύνη που όλες οι γυναίκες θέλουμε!

 

Λίγα λόγια για το Βιογραφικό του Άγγελου Κούτρα

 

Ο Άγγελος Κούτρας γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σύρο.

 

Εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου μέσω πανελληνίων εξετάσεων και έλαβε την ειδικότητα της Μαιευτικής – Γυναικολογίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» Θεσσαλονίκης.

 

Έχει μετεκπαιδευτεί στην Ογκολογία Γενικής Χειρουργικής στο Πανεπιστημιακό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «Millard Fillmore» καθώς και στην Γυναικολογική Ογκολογία και Καρκίνο Μαστού στο «Roswell Park Cancer Institute» της Νέας Υόρκης.

 

Από το 2003 είναι επίσημο μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Γυναικολόγων Ογκολόγων (ESGO) και από το 2006 ενεργό μέλος της Διεθνούς Ένωσης Γυναικολόγων Ογκολόγων (IGCS).

 

Διαθέτει πιστοποίηση στην Μαιευτική – Γυναικολογική Υπερηχογραφία από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» και στην Γυναικολογική Λαπαροσκόπηση από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα».

 

Υπηρέτησε στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ) και έχει διατελέσει Διευθυντής Μαιευτικής-Γυναικολογίας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν», στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «Μεταξά» και στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου.

 

Από τον Ιούλιο του 2022 συνεχίζει την άσκηση του ιατρικού επαγγέλματος ως ιδιώτης ιατρός και επιστημονικός συνεργάτης Μαιευτικών και Γυναικολογικών Νοσοκομείων της Αθήνας.

 

Και αφού μάθαμε τα πάντα για τον Ιατρό, πάμε να δούμε και τον  χώρο που έχει φτιάξει:

 

Το σύγχρονο Γυναικολογικό Ιατρείο,  βρίσκεται στην οδό Μάρκου Δουράτσου, στην Παραλία  Καρνάγιο, στην Ερμούπολη της Σύρου, στον 1ο όροφο.

τα τηλέφωνα επικοινωνίας 22810 77733 και 6944 383955!

 

Κλείστε ΤΩΡΑ κι εσείς το δικό σας ραντεβού!!!

Γιατί κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα να γνωρίζει το καλύτερο για εκείνη και την υγεία της! Και όλες οι γυναίκες ξέρουμε πολύ καλά ότι η επιλογή γυναικολόγου, είναι πολύ βασική σε όλα τα στάδια της ηλικίας μας σε όποια φάση και αν βρισκόμαστε!

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Άγγελος Κούτρας Ιατρός και στο ΙΑΣΩ

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα