Ανακοίνωση υποψηφιότητας Μανώλη Πολυκρέτη

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Μανώλη Πολυκρέτη

Όπως και να το κάνουμε το γεγονός ότι ο Μανώλης Πολυκρέτης θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές, από μόνο του είναι ένα γεγονός που ταράζει τα νερά στα Δημοτικά δρώμενα της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων!

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, για κάποιους ήταν αιφνιδιασμούς για κάποιους άλλους ήταν αναμενόμενο.  Το CycladesLive.gr, πρώτο εδώ και μήνες σας είχε ενημερώσει για την παραίτηση Πολυκρέτη από την αντιδημαρχία , την ανεξαρτητοποίησή του και βέβαια τώρα την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ως επικεφαλής δημοτικού συνδυασμού.

Η υποψηφιότητα του Μανώλη Πολυκρέτη, κατά πολλούς αλλάζει τα δεδομένα στα δημοτικά δρώμενα της Νάξου, αφού 

α) Υπήρξε επί χρόνια αντιδήμαρχος του Δήμου και στενός συνεργάτης του Δημάρχου, Δημήτρη Λιανού, όπως και του προκατόχου του Μανώλη Μαργαρίτη.

β) Ο Μανώλης Πολυκρέτης είναι άριστος γνώστης των προβλημάτων του Δήμου

γ) Εχει μεγάλη λαϊκή απήχηση από ότι λέγεται και

δ) το εγχείρημά του φαίνεται να το στηρίζουν πολλοί παράγοντες τόσο στη Χώρα, όσο και στα χωριά τςη Νάξου αλλά και στα μικρά Κυκλαδονήσια.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του από μόνη της είναι ένα σημαντικό γεγονός που θα επιφέρει σημαντικές δημοτικές ανακατατάξεις.

Πολλοί δημότες του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στο άκουσμα της υποψηφιότητας του Μανώλη Πολυκρέτη για Δήμαρχος, φαίνεται να το αντιμετωπίζουν θετικά.

Εμείς παρακολουθούμε, τη δράση του κ. Μανώλη Πολυκρέτη και θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε σε επαφή με στενούς του συνεργάτες για να σας ενημερώνουμε για το τι θα ακολουθήσει την επόμενη μέρα στην προσπάθεια κατάρτισης του συνδυασμού του αλλά και το πως ο Δήμαρχος αλλά και οι λοιπές δημοτικές παρατάξεις, θα “δουν” την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Νάξου: ΜΟΛΙΣ παραιτήθηκε ο Μανώλης Πολυκρέτης!!!

Οριστικό: Μανώλης Πολυκρέτης Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ- Μανώλης Πολυκρέτης ανακοινώνει την υποψηφιότητα του

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα